Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 841
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • Кърджали
И на мен ми стана гадно. Затварял си очите да сега, но сега като се сбълскал с реалността му станало много тежко. Не знаел какво да прави.

Еда иска от фифи да направи така че момичетата да останат сами за да поговорят. Но не иска пред леля и

# 211
Ферит и Джерен иессс казах ви още преди десет серии Grinning влязла  съм в главата на Айшето Joy

# 212
  • София
Мъчно ми стана и за Селин, и за Ферит. Те просто са две влюбени души, но са влюбени в хора, които не им отвръщат със същото - Селин в Серкан, Ферит в Селин. Според мен такова нещо не се забравя. Не знам дали Ферит би могъл да преглътне и прости. Непосилно е, колкото и да обичаш. Аз не бих могла поне. Да знам, че съм утешителна награда... А Селин просто не е готова и Ферит не е нейният човек явно. Като се появи нейният човек, ще има “бай, бай, Серкан”. Според мен трябва да се разделят и всеки да си потърси щастието другаде. И сега ми хрумна - Джерен и Ферит, а Селин с новия герой (дето Али ще го играе)?! Хм... Thinking

# 213
Ерден железен, не изпорти нашите.
А Енгин много романтичен, брей! Simple Smile

# 214
  • Кърджали
Енгин като се държи като себе си можел да не обърква всичко
Пъръл иска от Енгин да си признае чмувствата си най накрая, да си каже

хммм, къде чаках аз целувка, къде се получи
Ама Енгин пак сгафи...като трябваше да говори увърта и .... Пъръл пак се ядоса

Дойдох ама толкова тихо никой да не чуе... А и не мисля че е хубаво да ни виждат тук
Еда, аз съм казал на всички да предупреждават преди да идват насам...

# 215
  • София
Енгин като се държи като себе си можел да не обърква всичко
А какво си говорят с Пъръл? Тя изглежда се дърпа нещо... Редактирам се! Не се дърпа. Ц-е-л-у-в-к-а!!! Joy

# 216
Ей така се прави..

# 217
Тази серия бая любов има ....
Тук ме изненадаха ...

# 218
Въй, колко смела тази Пъръл, как го нападна Simple Smile

# 219
Брей, целувката на Пъръл и Енгин я показаха повече,  отколкото на главните герои , нямаше снимане от 10 метра Joy

# 220
  • Кърджали
Целувка имаше, ама Пъръл се ядоса че Енгин увърта и не иска да си признае право че е влюбен в нея. Затова го целуна и каза " Щоми  това ме накара аз да го направя първо, повече не ми се  мяркай пред очите

ИСкам да запаметя този момент. Много е красиво налил
Да, ама внимавай, сега ще стане нещо я ще припаднеш, я ще заспиш
Т ида не се притесняваш за зен
Не, но трябва да разрешим този проблем, от утре почваш да тренираш с мен
Да тренирам под лекарски надзор ли.. И какво
Може да яздиш, у да тренираш бокс
Това става

Ти да не флиртуваш мен
Флирт...още нищо не си видяла

# 221
CupidЗначи ако го нямаше СЕМ-а, считайте, че след 9 месеца вече щяхме да имаме наследници .... Cupid

# 222
CupidЗначи ако го нямаше СЕМ-а, считайте, че след 9 месеца вече щяхме да имаме наследници .... Cupid

Аааа, чакай, вечерта не е свършила Wink

# 223
  • Кърджали
Селин е притеснена че от Ферит няма и следа

Всяка вечер ли ги гледаш звездите
не както преди. За какво си мислиш
Казах ти... Искам да запомня този миг, да не се събудя ... А ти
Кога ли ще ти писне от мен
Да ми писне от теб ли... Невъзможно е.. Защото ти си най--
Най какво, довърши
Най-романтичният робот
Не е ли време за признания.
Хммтогава почни първо ти
Аз ти казах, влюбен съм до лудост в теб
Чувствата ни са взаимни

Какво е това, друг довор ли
не, това е нещо малко за теб
Как така, взел си звезда за мен ли
Да, вече има звезда на твое име
Май си забравил колко лесно се глезя.. Я ми покажи коя е

# 224
  • София
Дано само за тези целувки и близост не ни санкционират и нас. Че четох, че истинската причина да спрат МГ е тази - цензура. Много “скандални” сцени показвали.

Сега за последната сцена на Еда и Серкан в неговата къща - ама страхотни са Ханде и Керем. Много добре си играят ролите. Толкова правдободобно е всичко - усмивките, целувките, докосванията, погледите, близостта. Като истинска двойка са. Като истински влюбени са. Харесва ми, че играят така добре заедно. Личи си, че са освободени един към друг и прекрасно влизат в образите си. Предават толкова истински чувствата на героите си. Във възторг съм. Мед ми капе от душата. Ето това е красота и радост за окото! Heart

И сега да ви разсмея - Серкан няма ли да каже веднъж и той “фак”??? Joy

Общи условия

Активация на акаунт