Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 826
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • Кърджали
Айдан  си мисли че Еда търси отмъщение
Бащата иска да каже на Серкан истината  Айдан не есъгласна

Ай сега и лелята ще разбере че степендията не е отложена
Разбра... Еда се е обадила да отложи заминаването ...

Ах, Еда, ах този Серкан Болат...

# 241

Тук ще е една от уловките ....

Селин какво подписва?

# 242
  • Кърджали
Фамилията е сменена, може и рожденната дата да е сменена, за да не може да ги открият... Нали Кадир каза , че ги е търсил, но семейството се е скрило сякаш, сменили фамилията за да са неоткриваеми . А датата е точна така ли... Не помня такив адетайли аз...

Селин си продава акциите на онези хората, които искаха да станат съдружници в замяна на проекта /не помня къв беше този проект/

# 243
  • София
Айдан  си мисли че Еда търси отмъщение
Бащата иска да каже на Серкан истината  Айдан не есъгласна

Ай сега и лелята ще разбере че степендията не е отложена
Този сценарий точно се надявах да не ползват. Как Еда ще търси отмъщение, като Алптекин е покрил следите си?? Тя как ще е разбрала?! Що за тъпа логика. Сега вместо да я съжалят, ще я намразят за няма какво... Според мен тази тайна бързо ще излезе наяве и ще създаде проблем между тях. Серкан може да реши същото като Айдан. Еда ще е наранена и няма да знае какво да прави. Отделно и Айфер ще е против. Вече научи и за стипендията... Почти съм сигурна, че Алптекин ще припадне като види нашите и в болницата ще разкаже на Серкан всичко. Flushed

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 23:45 от Бърборанка с розови очила

# 244
Датата е ок , на фрагмана ни объркаха Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 245
  • Кърджали
Селин казва на Ферит,  че няма повече да работи да се вижда със Серкан
Не вярвам да развият сценарий при който да излезе че Еда търси отмъщение. Но  Айдан ще има съмнение

Серкан : Искаш да ме убиеш ли. Изглеждаш така, а не мога да те докосна, да те целуна, да те прегърна

Бля бля бля, взимате ли я за съпруга?/спомени спомени, мисли/
Селин, аз не мог Това не е правилно. Не мога.... Не мога да прекарам живота си с жена, влюбеа в друг

# 246
# 247
И аз съм тук, благодаря Ви за превода Kissing Heart

Ферит колко пъти ще я види булката преди сватбата? GrinningGrinning

# 248
  • София
май ще има - не

# 249
Накрая ще каже - Да, имаше парти

# 250
  • Кърджали
Няма сватба

Какво ще правя
успокой се

И май това беше

# 251
.. Вече почти съм сигурна, че Алптекин ще припадне като види нашите и в болницата ще разкаже на Серкан всичко. Flushed
Извинявай, че цяла вечер те цитирам, но явно мозъците са на една вълна и ще довърша започнатото от теб, поне както го виждам аз..

Алптекин казва на Серкан за случката, дъщерята и възможното отмъщение и той започва да навързва - Той й се обясни в любов, а тя на него все още не. Може би баща му е прав, че търси отмъщение и бла, бла... Минаха два месеца, Еда замина и всипко битти 😂

# 252
Браво на Ферит , стана ми мъчно за него , определено беше разстроен и огорчен , но не и озлобен, поне не все още , даже й се извинява , моля ти се .

# 253
Нашият да не вземе от съжаление да направи някоя глупост....

# 254
А имаше ли я тази сцена от фрага където Серкан и Еда се хващат за ръка със сватбени одежди и май Алптекин ги видя. Не я видях....

Общи условия

Активация на акаунт