Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 824
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Като няма сватба, какво празнуват ...
Как се движат трендовете в Туитър в момента:

# 256
  • София
AngryИ отново виждаме стария Серкан, който хукна след Селин като заряза Еда изумена.... нямам думи просто! Верно, ситуацията беше неочаквана, шокова, но вече аз поне очаквам малко по-обмислена реакция от него!

Момичета, току-що се сетих за една безумна сватба в сериала Сезонът на черешите! Там младоженеца се обади на най-добрия си приятел да се ожени за булката, за да не разстроят баща й! Заявявам, че ако тук залитнат в тази посока - Серкан да се ожени за Селин, защото му е жал за него, тя му е близка, приятелка, съсобственик в холдинга и бла, бла, бла ..... зарязвам този сериал веднага! AngryAngryAngry

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 00:14 от nrgmama

# 257
  • Кърджали
Не ми се иска да залитат в такава посока - със съмнения за отмъщение... Влюбен робот ми се гледа.

# 258
  • Плевен / София
Ферит постъпи гадно...заряза я пред олтара дето се казва...как така чак сега му светна, че не може...
Благодаря за превода на момичета...връщам се да ни дочета

# 259
И на мен ми се гледа влюбен робот...

# 260
  • София
Сега след рекламите трябва да има още нали? Според мен Серкан ще успокои Селин, все пак я приема за близък приятел. Ще се опита да поговори и с Ферит, може би. Накрая с Еда ще си поговорят, ще й каже, че е с нея, просто Селин му е приятелка от детството, която току-що са зарязали пред олтара, бла-бла... Еда ще каже, че не иска да се крият повече, ще го хване за ръка и Алптекин инфарктира (измислих си нов глагол), щото ги е подслушвал и чул всичко.

п.п. Серкан все пак не трябваше така да хуква след Селин, без да каже нищо на Еда...

# 261
А имаше ли я тази сцена от фрага където Серкан и Еда се хващат за ръка със сватбени одежди и май Алптекин ги видя. Не я видях....

Не са я показали , не знам дали ще я видим , понякога ива такива гафове и по другите сериали, изрязани сцени сложени във фрагмана Joy

След рекламите има около минута още , надявам се този път да е повече , защото спряха в нищото Grinning

Аз съм доволна от Ферит, очаквах да каже НЕ, ама по-гадно , злобно, надменно , очаквах да се държи наистина гадно,  а той , миличкия получи паник атака и се разтрепери,  наистина  я обича, нали тук някой изказваше  предположения , че се преструвал ... Обича я   , но разбра , че ще се обрече на несподелена  любов до живот и затова  се отказа Blush

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 00:02 от mikipoli

# 262
Интригата Селин- Серкан да остане,затова не се ожениха..

# 263
  • София
на мен ли само ми липсват моменти от фрага?

как Алптекин гледаше Еда и Серкан хванати за ръка?

не е само на мен, сега видях, че сте го отразили вече...

# 264
  • Кърджали
Да дойде и онзи архитект и кого кого да се не знае ... Ревнува де, не нещо друго

# 265
Надявам се да няма повече такава интрига. Нали Ферит го нагласихме за Джерен Wink

# 266
на мен ли само ми липсват моменти от фрага?

как Алптекин гледаше Еда и Серкан хванати за ръка?

И аз не я видях, но помислих, че проблемът е в мен ...

П.С. Дали ще има фраг след рекламите?

# 267
  • София
Според мен след рекламите ще има още. Така мисля. Но няма да разделят нашите засега. Поне не заради Селин. И на мен ми се гледа влюбен робот. Ох, дано да не залитнат към това с отмъщението и т.н. Тъпо и изтъркано е.

Този епизод много ми хареса. Изключвам частта с разкриването на коя е Еда. Имах други очаквания за тази сцена... Мисля, че и тази седмица ще сме с добър рейтинг. Но да видим какво са ни подготвили сценаристите за еп. 13, че имам вече известни притеснения.

# 268
Надявам се да няма повече такава интрига. Нали Ферит го нагласихме за Джерен Wink
Ха дано, ама дано е скоро, не искам драми...

# 269
Чакайте само Серкан да разбере за продадените акции. Пилето ще остане и без приятел от детството. Еда ще му се разсърди, той ще ревнува от Стораро и ще глееееееедаме, гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт