Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 814
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Стига с тази Селин,трябва ни нов персонаж.Малко и Серкан да поревнува.

# 271
Е, то не може хич без драми, нали гоним рейтинг. Но да не са големи трагедии, а малки сътресения, които младите Болатови заедно преодоляват, ха дано!

# 272
  • София
не прочетох дали ще има фраг след рекламите...

някъде прочетох, че са се отказали от новия персонаж или артистът се е отказал и попроменили серията...ама дали е вярно, нямам идея...

# 273
  • София
Е, то не може хич без драми, нали гоним рейтинг. Но да не са големи трагедии, а малки сътресения, които младите Болатови заедно преодоляват, ха дано!
Перефразирам “чул те Господ” в “чула те Айше”!!! Joy

# 274
Ще има фраг,нали в началото едно от момичетата цитира от канала ли,как се казва, на филма..

# 275
не прочетох дали ще има фраг след рекламите...

Още в началото на серията някой писа , че ще има,  но докато не видя не вярвам Joy

# 276
  • Кърджали
И за какво пуснаха филма като веднага пуснаха реклами... Да ни припомнят какво се случи преди рекламите ли...

# 277
Пак реклами ....
Явно това ще е краят да си сложа нашите сладури, тази вечер целувка - йок ...

# 278
Това с Алптекин ще е последната сцена сигурно. Еда ще си затръгва, Серкан ще я догони и ще я хване за ръката, бащата ще ги види и сигурно ще получи инфаркт...аман от реклами...нека свърши и тогава да пускат. Това ми е като гавра със зрителя. 100 часа релками, 1 мин. от най-интересното и айде пак реклама

# 279
  • София
Е, така ли свърши?? Ами сцената с Алптекин и как Еда хваща Серкан за ръка?

Много тъпо я заряза. След всичките му обяснения и т.н., не може така. Как ще хукне след Селин без думичка да каже на Еда??? Баси! Разочарова ме тук, Серкан Болат! Да идва архитектът! Вече харесвам Али и героя му. Joy Да поревнува хубаво Серкан. Тамън си мислех, че се е опомнил, ама... Не знам какво ще обяснява на Еда в другия епизод...

# 280
Не я зарязал и Серкан, и Пъръл тръгнаха да изясняват и успокояват Селин. Все пак са приятели и съдружници от много време. Не мисля, че Еда не разбра реакцията му.

# 281
Тези хора се гаврят с нас Joy това ли беше края  , а фрагманчето обещано Persevere

# 282
  • София
И аз не разбрах - така ли свърши серията? Ще има ли фраг? То вече минава 00 часа...

# 283
Я да ви разсея малко с едно старо видео  с Керем , пак като готви,но прави торта...
https://vk.com/videos360090125?section=album_3&z=video360090 … %2Fpl_360090125_3

# 284
00:15 обикновено почва следващия сериал,  ако до тогава  няма нищо значи няма да има днес

Общи условия

Активация на акаунт