Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 130
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Скрит текст:
Момичета, желая ви приятна вечер Flowers Hibiscus
Едно поздравче: Wink

https://www.youtube.com/watch?v=quzDikER5B8

П.С. Според мен между Еда и Серкан има такава "химия", че на моменти си мисля, че имат връзка и в реалния живот. Така им се получават нещата, че направо ти става "горещо"... Gift Heart
+1

# 451

Е, симпатично изглежда младежът... Усмихнат, артистичен, комуникативен, с бохемски поглед ... Ще му подпари малко под краката на наш Серканчик, особено ако се случат събития, за които прогнозираме - да му разкрият тайната, той да не посмее да каже на Еда, тя да научи по други канали за станалото преди време .... Ще има гръм в рая, то е ясно... Доколко дълго този гръм ще отеква напред във времето, ще видим...

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 20:24 от mury9

# 452
Привет!
В групата непрекъснато се постват и видеа от предишни сериали на Керем...това е чудесно!
Забелязах нещо, може да е глупаво, но направи ми впечатление, че почти през цялото време, когато Керем е прав, си държи ръцете в джобовете...дори като му предстои да прегърне Еда, дори когато я гледа с възхита от високо на стълбите, дори...дори...

Ех, момичета, къде се отплеснахте...какъв пакет, какви пет лева...
Аз имах предвид, чела съм, че за артистите е най-трудно да намерят начин как да държат ръцете си...
Например Джан ги държи във въздуха, неестествено "сгънати"...но пък прекрасно гушва в тях партньорките си...
А при Керем, във всички сериали, очевидно се чувства по-добре с ръце в джобовете...

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:29 от Gugutka52

# 453
Привет!
В групата непрекъснато се постват и видеа от предишни сериали на Керем...това е чудесно!
Забелязах нещо, може да е глупаво, но направи ми впечатление, че почти през цялото време, когато Керем е прав, си държи ръцете в джобовете...дори като му предстои да прегърне Еда, дори когато я гледа с възхита от високо на стълбите, дори...дори...
контролира пакета ..иначе лошооооо Simple Smile....това е от химията в която някой не вярват...

# 454
Привет!
контролира пакета ..иначе лошооооо Simple Smile....това е от химията в която някой не вярват...
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy

# 455
Аз си сложих Gold за мелодия на звънене и всеки път щом ми звънне телефона през ума ми минава сцената , когато Еда е червената рокля и  Серкан я носи на ръце Heart и да искам да не
Хаха mikipoli и аз така, но на мен пред очите минава как Серкан закопчава жълтата рокличка Joy

Напоследък си мисля за тайната за инцидента с родителите. Не знам кога ще излизе наяве, но си мисля, че Еда ще прости по-лесно. Според мен по-шокирана ще бъде лелята и абсолютно ще забрани на Еда да вижда Серкан...

# 456
Здравейте, момичета,

Страхотни анализи и оригинални хрумки изчетох и за пореден път ви се възхитих.

Докато гледах руския превод ми направи впечатление тази сцена и думите на Алптекин:

Следователно трагедията с родителите на Еда се е случила преди смъртта на тяхното дете.

Започвам да си мисля, че може би, драматичните събития ще бъдат свързани.

По отношение на "липсващата химия", явно авторите на тези мнения имат спешна нужда от посещение при очен лекар и от корекция на диоптъра на очилата.

Странно ми е, как различните хора гледат с различни очи! Не само в този случай. Сигурно виждаш това, което искаш да видиш! Нямам друго обяснение.

Изгледах серията с руски превод и сега се наслаждавам отново на избрани моменти. Преди малко попаднах на сцената от снимката и дълбоко се замислих за нашите времеви изчисления и тези на сценаристите.

Вие така ли възприемате казаното от Алптекин?

# 457
https://beauty.fashion.bg/article/7630/33/Vlubeniat-myj-se-poznava-po-pozata Simple Smile
Всичко може да се изиграе, особено ако се знае, но ... очите винаги издават.

# 458
Моя телефон година и половина алармата за събуждане сутрин пееше с гласа на Демет "Хер гюн ейни - бир умут!"
Моя мъж ме изтърпя, а пък аз си знаех колко прекрасен мотив за начало на деня е това. Smile
Сега не съм търсила мелодия от Вратата, но ми харесва тази, която започна малко преди признанието на Серкан - със звънеца на вратата.

# 459
Katya_I, чудесна статия и си безкрайно права за очите. Нали любовта беше едно от трите неща, които не могат да се скрият от хората, както и огъня и кашлицата.

dariVale, на мен много ми харесва ето тази песен, но нямам идея звучала ли е в някой сериал. Знам, че има много клипчета с нея.

Mahsun Kirmizigul - Sevdigim - клипчето е с Ханде Ерчел и Бурак Дениз:

https://www.youtube.com/watch?v=UdiLyUOmq7M

Текст и музика ми действат спиращо дъха.

# 460
Момичета, не знам вие на какво мнение сте, но аз мисля, че химията между Ханде и Керем е страхотна. Мисля и че не е баш съвсем само игра за пред екрана... 🤩

# 461
Тези дни, открих тази песен и идеално ми се вписва в образа за тях двамата.   Revolving Hearts

Heyecandan
Yine çaldı aşk mı kapımda
Aşk başkaydı hani Kasım’da
Kelebekler uçtu başımda

Gönül biten aşkın yasında
Daha düşmedi ki göz yaşım da
Kelebekler uçtu başımda

Вълнение

Любовта почука ли отново на вратата ми?
Всъщност любовта беше различна през ноември
Пеперуди прелетяха над главата ми

Сърцето ми все още тъгуваше за изгубената любов
Сълзите ми все още не бяха паднали

# 462

Хаха, това с пакета не знам как се справя. Актьорството си е изкуство И това е, все пак хем не трябва да се притесняваш, хем да играеш достоверно. Добре им се получават сцените. Супер екранна двойка.

Сега се сетих имаше клип "зад камера" Башак пита Сарп как би описал епизода, май става дума за еп.13 (ако съм разбрала) и той с 2 ръце сочи към пакета си JoyJoyJoy

https://www.youtube.com/watch?v=CJ4aIDnmVm8 - ето за любопитните 4:47

# 463
Момичета, не знам вие на какво мнение сте, но аз мисля, че химията между Ханде и Керем е страхотна. Мисля и че не е баш съвсем само игра за пред екрана... 🤩

Angel87, не подлагам на съмнение страхотните актьорски способности на Керем Бюрсин, но имам усещането, че изпитва много силни чувства към Ханде. От видеото на живо преди епизодите и от сторитата в инстаграм ми направи впечатление как ѝ казва, че всички от екипа на сериала го харесват, само тя - не. Ханде обикновено се смущава, изчервява. Сякаш той много държи да я принуди да му каже колко много го харесва. В същото време ѝ прави непрекъснато комплименти, "гледа я с очи на похитител, а в гласа му всеки звук я гали".

Тя е по-свенлива, по детски добричка и той сякаш я предизвиква - особено с това "fu@k". Тя упорито отказва да го каже, а той като дете продължава да настоява! Има някаква заигравка между двамата, но каква точно, времето ще покаже.

Много ми харесват един до друг и мисля, че и като характери ще се балансират прекрасно.

# 464
Тези дни, открих тази песен и идеално ми се вписва в образа за тях двамата.   Revolving Hearts

Heyecandan
Yine çaldı aşk mı kapımda
Aşk başkaydı hani Kasım’da
Kelebekler uçtu başımda

Gönül biten aşkın yasında
Daha düşmedi ki göz yaşım da
Kelebekler uçtu başımda

Вълнение

Любовта почука ли отново на вратата ми?
Всъщност любовта беше различна през ноември

Сърцето ми все още тъгуваше за изгубената любов
Сълзите ми все още не бяха паднали

Благодаря, че сподели откритието си с нас. Много готина песен, и тематична - пак някой чука на нечия врата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт