защо да се линчуваме за различни мнения, джанъм 
. Не може само да си крадем клавиатурите я
Съгласна съм, че при дългогодишна връзка е нормално това. Аз съм проспала колко им е била дълга връзката, но при графика на работа на Серкан и нивото му на неотразяване на Селин, не знам доколко са задълбали. Добре де, и аз като Ninika очаквам нещо по-романтично в тази сфера, а тук не го намирам. Разбира се това съвсем не го изключва като вероятност. Просто аз не си го представям (повече не искам, отколкото не мога).
ето това се казва стабилно подковано с доказателства становище, направо юридически издържано. За вилата - аз от изказване пак на Селин, а и на Серкан, останах с убеждение че в продължение на години никой не е ходил там. Вероятно след инцидента с брат му. После той е бил изпратен в чужбина за дълго време (аз не разбрах до тук за колко години, но..) Та си мисля, че тя по-скоро някакви детски спомени има там. 
от самото начало на сериала се видя, че ще е съвременен тип сериал , Селин и Ферит живеят заедно без брак , Еда редовно не се прибира да спи вкъщи и лелята мрънка леко, ама не е да я е заключил вкъщи

да се взима с новичкия герой викам аз
Препоръчани теми