Малко да ви разсея от рейтингите, да споделя няколко случайни мисли и впечатления, докато гледам. 

Забелязах и че гласът на Джерен страшно много ми напомня на този на актрисата, която в Птичката играе Полен, а в Мистер Грешен - лошата адвокатка. Заслушали ли сте се? 

Заговорихме за воали и П(Б)Н. Отдавна си мисля да поставя един въпрос, който да обсъдим заедно, но се въздържам, за да не шокирам някого. Както и да е, започнах и ще продължа - въпросът ми е:
Дали Серкан и Селин са имали П(Б)Н в миналото? Искам да чуя вашето виждане, но ако някой не е съгласен, нека да каже. Няма да се обидя, няма да коментирам, само ще напиша своя отговор и ще затворя темата! Ако все пак искате, ще чакам мненията ви и ще видите моето!
Заговорихме за воали и П(Б)Н. Отдавна си мисля да поставя един въпрос, който да обсъдим заедно, но се въздържам, за да не шокирам някого. Както и да е, започнах и ще продължа - въпросът ми е:
Дали Серкан и Селин са имали П(Б)Н в миналото? Искам да чуя вашето виждане, но ако някой не е съгласен, нека да каже. Няма да се обидя, няма да коментирам, само ще напиша своя отговор и ще затворя темата! Ако все пак искате, ще чакам мненията ви и ще видите моето! 

)

Дали Серкан и Селин са имали П(Б)Н в миналото?
Освен това тя е влюбена в него. Направила в всичко, което е могла да го задържи.... но когато няма любов, няма как да им се получи. И да са правили секс, сексът не спасява една връзка.

Препоръчани теми