Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 025
  • 730
  •   1
Отговори
# 660

С перчема на тати и очите на мама! Joy

# 661

Снимката е фотошоп Simple Smile

# 662

Ама са сладкииииииииии, и им отива Simple Smile

# 663

Ама са сладкииииииииии, и им отива Simple Smile
Ами той Керем във всеки сериал дундурка бебета така,че няма да е нещо ново за него

# 664
  • София
Slawena, това ми хареса:

“Целувките в турските дизита са като абстрактен поглед на режисьора - гледаш, другото го оставяш на въображението си.”

Joy Hands Clap

Толкова си права! Но на мен този подход всъщност ми харесва. Не държа да ни показват страстни целувки и самите секс сцени - така натурални, както италианците обичат да ги заснемат, например. Харесва ми да ми гъделичкат въображението. Достатъчно ми е да знам, че се е случило. Аз съм по-скоро против пренебрегването на всякаква близост между ГГ - да не спят в едно легло, да не се прегръщат и целуват въобще, все едно хора на по 30 не са правили секс и преди брака няма да правят (който е гледал Навсякъде ти, ще ме разбере какво имам предвид).

mi_si, харесва ми идеята за Серкан Джуниър! Разсмя ме искрено. Може би в края на нашия сериал ще имаме един наследник. Помня, че в Любов под наем накрая имаше скок и показаха дъщерята на Йомер и Дефне. Simple Smile

# 665
Привет, пак сте изписали много сранички едва ви изчетох. Още не съм успяла да изгледам епизода с бг. суб. Благодаря на работните пчелички, които правят превода! Flowers Hibiscus
Тъй като споменавате сценаристката, която за сега много ми харесва, кои сериали са по нейни сценарии. Може би съм гледала някои от тях, тъй като тук съм по активна в следенето на това, което пишете, даже и аз се включвам по някога. Не се справям с анализите, биваме повече в математиката. Аз бях запомнила малкото име на една сценариска Пънар ...., при нея винаги има много лош край.
За двата фрага не ми се говори, направо ме "сдухаха" както казват.

# 666
Много хубав клип
И аз ще направя поне един определено

# 667
Здравейте на всички! Изгледах серията, която многооо ми хареса. Нищо не казвам, защото Вие всичко подробно сте написали. Изгледах и двата фрагмана и недоумявам, защо италиянеца работи в офиса на Серкан. Нали купи акции от холдинга, а не от фирмата на Серкан, че цял ден се подвизава там.

Огромно благодаря на преводачите!

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 15:02 от pipi68

# 668
Здравейте на всички! Изгледах серията, която многооо ми хареса. Нищо не казвам, защото Вие всичко подробно сте написали. Изгледах и двата фрагмана и недоумявам, защо италиянеца работи в офиса на Серкан. Нали купи акции от холдинга, а не от фирмата на Серкан, че цял ден се подвизава там.

Огромно благодаря на преводачите!
Сигурно има причина, но най-очевидната е - да дразни Серкан. Simple Smile /шегувам се добронамерено/.
Вероятно търси ландшафтен дизайнер за общия им проект с холдинга - на повърхността. Не случайно Серкан го пита не е е ли довел екипа си от Италия. Няма вид (поне от фрага не стана ясно) да работи във фирмата на Серкан, а сякаш само се мотае, най-вероятно на разузнаване. Simple Smile
Търси контакт с Еда заради баба й - дълбоко скрита причина.

# 669
Скрит текст:

Лошо Седларов, лошооооо... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 670
  • София
Привет, пак сте изписали много сранички едва ви изчетох. Още не съм успяла да изгледам епизода с бг. суб. Благодаря на работните пчелички, които правят превода! Flowers Hibiscus
Тъй като споменавате сценаристката, която за сега много ми харесва, кои сериали са по нейни сценарии. Може би съм гледала някои от тях, тъй като тук съм по активна в следенето на това, което пишете, даже и аз се включвам по някога. Не се справям с анализите, биваме повече в математиката. Аз бях запомнила малкото име на една сценариска Пънар ...., при нея винаги има много лош край.
За двата фрага не ми се говори, направо ме "сдухаха" както казват.

Привет от мен в понеделник! Flowers Hibiscus

В отговор на питането на teseto, по-известните сериали (тези, за които аз знам) на които Ayse Uner Kutlu (Айше Юнер Кутлу) е била сценарист са: "Erkenci Kus" (2018-2019), но само на епизодите от 1 до 17 и от 39 до 47 и на сериала, който тук обсъждаме "Sen Çal Kapimi" (2020). И за тези, които са гледали "Ранобудна птичка" разликата в сценария на посочените епизоди и останалите е повече от очевидна!

Хубав и усмихнат ден! Nature Sunny

P.S. След като написах отговора си реших да проверя за информация и в интернет, там е споменат още един сериал на същата сценаристка "Dönme dolap" (2004), но аз нито съм чувала за него, нито имам някаква информация!

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 15:34 от nrgmama

# 671
  • София
Много хубав клип
И аз ще направя поне един определено

Черна розичке, пуснах една сълза, докато гледах... и искам да споделя няколко неща:
1. Това е най-красивият клип с ЕдСер моменти, който съм гледала до момента! С нетърпение очаквам твоя. Simple Smile
2. Благодаря на Керем и Ханде, едно огромно браво за тях - за целия труд, за убедителната игра и за тази вълшебна история, която ни разказват. Не умаловажавам труда на Айше, напротив, но без Керем и Ханде тази приказка нямаше да е същата.
3. Определено са най-любимата ми екранна двойка до момента. Heart

# 672
Клиповете ми са страст ето още едно добро

# 673
Голямата мечта на Серкан е да оглави холдинга. Но иска това да стане, когато баща му се махне от ръководството.

Т.е. Серкан се интересува живо от това, което става в холдинга и то доста.
Отношението му към холдинга се пряви ясно:
1) още в началото, когато преди годежа с Еда, каза на баща си да купят акциите на Селин и баща й, защото баща й е болен, а Селин не се интересува от управлението на холдинга.
2) когато Селин предложи Ferit за консултант - Серкан беше против, беше ядосан, и дори не подписа документа
3) предбрачния договор - който накара Селин да даде на Ферит да подпише, че след сватбата Ферит няма да има право на глас
4) преди сватбата на Селин пак говори с баща си и пак постави въпроса да купят акциите на Селин, баща му пак отказа
5) когато обсъждаха интервюто пред медиите в планината - на въпроса каква ще е ролята на Ферит и Еда в холдинга, Ферит предложи Серкан да отговори на този въпрос и Серкан каза: "Не мисля, че някой, освен мен и Селин, има думата относно бъдещето на холдинга" - показвайки ясно къде не е мястото на Ферит, Еда, или Алптекин.
6) Серкан беше против решението на баща му да даде 5% процента акции на Ферит - каза, че това е грешка
7) беше против Ефе да бъде съдружник
* На рождения си ден каза на Селин да избира между това да остане в ръководството на Холдинга или това да си продаде акциите на Серкан (ако избере брак с Ферит), каза и че ако не му ги продаде и остане с Ферит, ще намери начин да получи акциите й...

Серкан иска Холдинга, иска да го управлява, но сам, когато никой не му се бърка. За съжаление и Алптекин и Селин му объркват плановете.

Постъпките на баща му са ясни, иска заедно със Серкан да управлява, но Серкан казва, че докато Алптекин е начело, и не случи нещо неочаквано, той няма да оглави холдинга. И какво прави Алптекин - измисля неочаквани причини и договоря партньорства, които засягат ръководството на холдинга. Т.е предизвиква Серкан да се вземе в ръце.
Алптекин е засегнат от отношението на Серкан - липсата на желание за близост и желание за сътрудничество.
Серкан не може да му прости за това, че са го изоставили в детството и не желае да работи с баща си, когото не приема за приятел.

Ефе идва като партньор, акционер - нормално е да иска да се запознае с всички (Алптекин, Селин, Ферит, Серкан) - така че не е чудно че ако не е видял Серкан в холдинга, да отиде в АртЛайф да се представи. Всеки възпитан човек, желаещ добри отношения с колегите си би се представил и потърсил общи интереси.
В крайна сметка и Серкан и Селин работят и на двете места. Не е чудно, че ще виждаме Ефе в АртЛайф.
Серкан прекарва цялото си време в АртЛайф - така че ако Ефе иска да обсъди нещо със Серкан, от Холдинга ще го пратят да го търси в АртЛайф.

Ефе идва като партньор на строителен холдинг, в качеството си на ландшафтен дизайнер. Иска да види какви ресурси има компанията, с която ще разработват проект близките 4 години и в бъдеще, ако правят още проекти. Той има екип, но ако ще правят общи дизайни ще трябва да работи с екипа на холдинга.

Според мен Ефе е богат, успял млад мъж, на него не му трябва нечия баба да му казва какво да прави или не, едва ли е агент. Ако има връзка може да е адвокатът - да е един и същ с този на бабата, или пък Ефе да познава бабата като приятели. Но се съмнявам някой да му казва какво да прави.
Дано само не се ввлюби до уши в Еда ...

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 16:13 от kukli4ka456

# 674
Blush Привет, бъбривки!

Heart Eyes На работа или не, сериалчето ни държи в плен! Според мен не е само до адреналин, интересен сценарий и перфектна игра на героите! Историята ни предага нещо, от което се нуждаем, някаква потребност от всичко онова, което виждаме и чувстваме заедно с тях! Искаме си приказката за една красива любов, защото реалния  живот не винаги е приказка!  Innocent

Heart Exl Нещо ме терзае за родителите на Серкан. Защо са толкова шокирани, когато чуха за Еда? Имам следните идеи:
    Flowers Maple Leaf Познават Еда като бедно момиче и съвестта им говори, че ако родителите й са били живи, нямаше да живее в тази беднота.
    Flowers Maple Leaf Еда се намеси в живота им, отвори очите им за света и ги промени, неусетно и завинаги. Тя стана специална за тях, въпреки, че не я приемат за снаха. Тя направи за тях нещо добро, а какво те й предлагат срещу това?!
    Flowers Maple Leaf Разбраха, че въпреки, че отричат Еда като потенциална снаха, техният син е влюбен в нея!
    ~Според мен последното е с най голяма тежест. Ясно е, че Серкан не иска " идеалната снаха ", а е влюбен в момичето, чиито родители са загинали по тяхна вина. Това е нещото, което винаги ще създава непреодолима стена между тях и прави връзката между Серкан и Еда невъзможна! В същото време ще поставят сина си пред най трудния избор в живота - да се откаже от любовта, защото е невъзможна! Алптекин е пред инфаркт, Айдан видя истината и също е шокирана. След дълги години на дистанция между тях, съдбата ги поставя един до друг в най кризисния момент!

Flowers Leaves Писах в предните си постове, че когато има воали, развяни от вятъра, обикновено влюбената двойка минава в по интимна фаза. Съседите правят такива " олтари " на любовта. Няма как да не сте забелязали, има го в почти всеки романтичен сериал - дали на морския бряг, в двора на имението, на площадка в парка с хубав изглед - няма значение! Определено са запомнящи се моменти! Забелязала съм, че съседите обичат да правят мястото за любов като сцена от приказка. Самата подготовка показва, че влюбеният мъж иска да демонстрира любовта си и да направи вечерта специална и незабравима.

Revolving Hearts Серкан може би наистина е напуснал дома на родителите, след като е разбрал за инцидента. Мястото не сме го виждали по рано. Само двамата с Еда ще знаят за него. С подготвената сцена с воалите и всички красоти наоколо, сякаш той ще иска да създаде един различен свят за двамата, тяхното скрито островче, където да останат съвсем сами! Далече от жестокия свят и жестоките истини! Зад воалите ще бъдат само те и тяхната красива любов! Серкан иска да изживее тази любов, която преобърна целия му живот! Без Селини и други подобни земноводни! Само той и любимото момиче!
Sparkling Heart Сложила съм розовите очила, защото без тях няма да видя воалите! Няма да се изненадам, ако Серкан и Еда стигнат до нещо повече от целувки и прегръдки! Може и да има П(Б)Н! Но нека!!! Чувствата им са дълбоки, независимо от краткото време, в което се познават! За други двойки може да са необходими месеци, дори повече, но зад тях двамата има дълга история с много моменти, които са ги сближили до толкова, че са готови отношенията им да преминат на друг етап. Любовта им бързо разцъфна, защото я огрява слънцето в душите им! Nature Full Moon With Face
Flowers Leaves Писах и преди, когато съдбата е предопределила техния живот, фактора време е без значение! Те са готови за това, още от първия миг, в който се видяха! Защото всеки от тях дълбоко в себе си знаеше, че това е Той, че това е Тя!
Gift Heart Не само Серкан като мъж иска тази близост, Еда също е готова да приеме предизвикателството! Не може да бъде друго!
Revolving Hearts Душите им са заедно, сърцата чакат ... Независимо от това, че после може за дълго да не се виждат, независимо, че има много отровни стрели, които ги дебнат! Това е техният свят и само ако са заедно, ако са хванати ръка за ръка, ще могат да отстояват всички беди и да запазят любовта си!

Gift Heart Заговорихме за воали и П(Б)Н. Отдавна си мисля да поставя един въпрос, който да обсъдим заедно, но се въздържам, за да не шокирам някого. Както и да е,  започнах и ще продължа - въпросът ми е:
 Heart Exl Дали Серкан и Селин са имали П(Б)Н в миналото? Искам да чуя вашето виждане, но ако някой не е съгласен, нека да каже. Няма да се обидя, няма да коментирам, само ще напиша своя отговор и ще затворя темата! Ако все пак искате, ще чакам мненията ви и ще видите моето!

Heartbeat До като съчинявам поста си, няколко момичета вече са включиха. Любопитна съм да прочета, за това спирам, като си оставям опция да се включа отново!

Stuck Out Tongue Winking Eye Ако е интересен въпросът ми, моля да се включите! Така и така ще разберете какво мисля аз!

Kiss Бай, сладки!

Общи условия

Активация на акаунт