/шегувам се добронамерено/.

Привет, бъбривки!
На работа или не, сериалчето ни държи в плен! Според мен не е само до адреналин, интересен сценарий и перфектна игра на героите! Историята ни предага нещо, от което се нуждаем, някаква потребност от всичко онова, което виждаме и чувстваме заедно с тях! Искаме си приказката за една красива любов, защото реалния живот не винаги е приказка! 
Нещо ме терзае за родителите на Серкан. Защо са толкова шокирани, когато чуха за Еда? Имам следните идеи:
Познават Еда като бедно момиче и съвестта им говори, че ако родителите й са били живи, нямаше да живее в тази беднота.
Еда се намеси в живота им, отвори очите им за света и ги промени, неусетно и завинаги. Тя стана специална за тях, въпреки, че не я приемат за снаха. Тя направи за тях нещо добро, а какво те й предлагат срещу това?!
Разбраха, че въпреки, че отричат Еда като потенциална снаха, техният син е влюбен в нея!
Писах в предните си постове, че когато има воали, развяни от вятъра, обикновено влюбената двойка минава в по интимна фаза. Съседите правят такива " олтари " на любовта. Няма как да не сте забелязали, има го в почти всеки романтичен сериал - дали на морския бряг, в двора на имението, на площадка в парка с хубав изглед - няма значение! Определено са запомнящи се моменти! Забелязала съм, че съседите обичат да правят мястото за любов като сцена от приказка. Самата подготовка показва, че влюбеният мъж иска да демонстрира любовта си и да направи вечерта специална и незабравима.
Серкан може би наистина е напуснал дома на родителите, след като е разбрал за инцидента. Мястото не сме го виждали по рано. Само двамата с Еда ще знаят за него. С подготвената сцена с воалите и всички красоти наоколо, сякаш той ще иска да създаде един различен свят за двамата, тяхното скрито островче, където да останат съвсем сами! Далече от жестокия свят и жестоките истини! Зад воалите ще бъдат само те и тяхната красива любов! Серкан иска да изживее тази любов, която преобърна целия му живот! Без Селини и други подобни земноводни! Само той и любимото момиче!
Сложила съм розовите очила, защото без тях няма да видя воалите! Няма да се изненадам, ако Серкан и Еда стигнат до нещо повече от целувки и прегръдки! Може и да има П(Б)Н! Но нека!!! Чувствата им са дълбоки, независимо от краткото време, в което се познават! За други двойки може да са необходими месеци, дори повече, но зад тях двамата има дълга история с много моменти, които са ги сближили до толкова, че са готови отношенията им да преминат на друг етап. Любовта им бързо разцъфна, защото я огрява слънцето в душите им!
Писах и преди, когато съдбата е предопределила техния живот, фактора време е без значение! Те са готови за това, още от първия миг, в който се видяха! Защото всеки от тях дълбоко в себе си знаеше, че това е Той, че това е Тя!
Не само Серкан като мъж иска тази близост, Еда също е готова да приеме предизвикателството! Не може да бъде друго!
Душите им са заедно, сърцата чакат ... Независимо от това, че после може за дълго да не се виждат, независимо, че има много отровни стрели, които ги дебнат! Това е техният свят и само ако са заедно, ако са хванати ръка за ръка, ще могат да отстояват всички беди и да запазят любовта си!
Заговорихме за воали и П(Б)Н. Отдавна си мисля да поставя един въпрос, който да обсъдим заедно, но се въздържам, за да не шокирам някого. Както и да е, започнах и ще продължа - въпросът ми е:
Дали Серкан и Селин са имали П(Б)Н в миналото? Искам да чуя вашето виждане, но ако някой не е съгласен, нека да каже. Няма да се обидя, няма да коментирам, само ще напиша своя отговор и ще затворя темата! Ако все пак искате, ще чакам мненията ви и ще видите моето!
До като съчинявам поста си, няколко момичета вече са включиха. Любопитна съм да прочета, за това спирам, като си оставям опция да се включа отново!
Ако е интересен въпросът ми, моля да се включите! Така и така ще разберете какво мисля аз!
Бай, сладки! Препоръчани теми