Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 029
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Неслихан на снимачната площадка днес Simple Smile

# 646
Thinking

черни дрехи,черен грим,подпухнали очи....Thinking

# 647
  • София
Хващам се, че в коментарите ми на сериите доста често споменавам Айше Кутлу, но няма как да бъде иначе. Тя е алфата и омегата на този сериал, защото всичко, което гледаме, първо се е случило в главата ѝ, а после нашите любимци са го изиграли под вещото ръководство на режисьорите. И в тази връзка, забелязвам, че г-жа Айше ни работи малко на принципа "Трай, коньо, за зелена трева" - показва ни захарчето, само че от къде точно ще минат героите, за да стигнат до него, ето това е големият въпрос Kissing Smiling Eyes Какво имам предвид?

Сцената с воалите за мен несъмнено си е П(Б)Н, която според турските дизи разбирания означава, че Серкан и Еда се обвързват много повече, отколкото с годеж, та каквито и гадости да им се случват от тук нататък и дори и да се разделят, всичко това ще е временно и краят ще е щастлив. Така Айшето си спасява кожата да не я линчуваме, като започнат разкритията за едното и другото семейство. Знам, че на всички ни се иска да няма драми, но за да се наслаждаваме на повечко епизоди, няма как всичко да е само цветя и рози. Важното е да не се избяга от чудесния баланс, който вече 12 еп. постигат Heart
Кате, толкова хубаво си го описала - точно същото си мислех и аз. Според мен ще имаме П(Б)Н отвсякъде! Heart И с това си подписваме хепи енда накрая, дори и да ги разделят за известно време. Единствено не съм съгласна с нещо от следващия ти коментар - според мен нито за Еда е мимолетно, нито мисли, че е такова за Серкан. Просто тя го е опознала и има защо да се съмнява, че ще зареже всичко и ще тръгне с нея за Италия. Все пак е контрол фрийк и, както тя го нарече - “работохоколик”, има си свой живот и т.н.

# 648
Май започват да изскачат зайците един по един. Явно след две седмици ще разберем какво се е случило с батко Болат?!? Само да не е друг сценария

# 649
  • София
Май започват да изскачат зайците един по един. Явно след две седмици ще разберем какво се е случило с батко Болат?!? Само да не е друг сценария
Пак си пишем от клавиатурите - точно това си мислех и аз. Според мен ще има някаква годишнина от смъртта на брата и ще ни разкажат повече за случилото се с него.

# 650
Скрит текст:

Много китосана Неслихан Rolling Eyes

Здравейте! Малко бях в странство и сега не мога да ви изчета.
Ако има превод на последния епизод, дайте линк.

Целувките в турските дизита са като абстрактен поглед на режисьора- гледаш, другото го оставяш на въображението си

# 651
  • Плевен / София
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Целувките в турските дизита са като абстрактен поглед на режисьора
Славе, заповядай...
https://ok.ru/video/1953851181751

# 652
Скрит текст:

Целувките в турските дизита са като абстрактен поглед на режисьора- гледаш, другото го оставяш на въображението си

Заповядай Simple Smile Приятно гледане
https://ok.ru/video/1953851181751
https://vk.com/miladizikuzgun?z=video252262912_456239956%2F033b220baa1087fbfe

# 653
Благодаря! Ще го изгледам след като се прибера понякое време от работа.

Някой ни подарява сърце....Хубав ден!

# 654
Днес нещо се активизираха .... Simple Smile

# 655

А сега де!!! Ко ша ричети?!?

# 656
  • Плевен / София
Ти да видиш, че и същият перчем като на Серкан/Керем/....не вярвам да има чак такъв скок във времето...напред или назад Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
Еда и Серан се скарват, тя заминава за Италия, където разбира, че е бременна.....
Втори сезон - Еда се връща в Турция с диплома и Серкан  джуниър Simple Smile

# 658
Момичета, искрено ме разсмяхте!!! Kissing Heart

# 659
Здравейте момичета! Относно къщите,  бях чела в статия , че къщата на Санем от "Птичката" е в някакво филмово градче, подобно на нашият киноцентър " Бояна". Не знаех, че имат такова нещо в Турция. Усмихната седмица, ви желая! Simple Smile

Много хубав Керем! Saxophone Guitar Musical Score

Общи условия

Активация на акаунт