Какво имам предвид?

за мен е прекалено рано затова
мисля, че просто й е направил романтична изненада . И двамата са тъжни според мен , защото някой е в болница , не знаем кой все още. Не мисля , че Серкан ще научи истината скоро , поне няколко серии ще ни мъчат филм да става
Какво имам предвид? 

много точно - Б в скоби !!! 
просто ми заприлича на същата къщичка, иначе от никъде. Не знам защо така реших. Пак съм с розовите очила аз.

С него е в офиса, когато се натъжава, като вижда Серкан и Селин (и Ефе ѝ носи кафе), после на влизане в къщата с воалите, като сваля сакото пак е с това рокле и накрая на закуската
А и къщата е същата. Ако не са прекарали нощта заедно, какво правят там на закуска
Може да са играли табла, де. Все пак говорим за турски сериал 
Можеби по тази причина на сцената на канапенцето у Серкан си мислеше: "О, миг, поспри".
С него е в офиса, когато се натъжава, като вижда Серкан и Селин и Ефе ѝ носи кафе, после на влизане в къщата с воалите, като сваля сакото пак е с това рокле и накрая на закуската
А и къщата е същата. Ако не са прекарали нощта заедно, какво правят там на закуска
Можеби по тази причина на сцената на канапенцето у Серкан си мислеше: "О, миг, поспри".
толкова бързо преминават кадрите
С него е в офиса, когато се натъжава, като вижда Серкан и Селин (и Ефе ѝ носи кафе), после на влизане в къщата с воалите, като сваля сакото пак е с това рокле и накрая на закуската
а дано, ама надали.... Препоръчани теми