Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 034
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро и от мен! CoffeeRibbon

Тъй като все още съм на 11 епизод в началото, не мога да коментирам последните събития още, не ги и чета, за да не си развалям гледането, но минавам да ви оставя едно голямо пиле в пълния си блясък:

Мда...с такива неща се занимавам на работа в Понеделник сутрин Wink

# 631
Здравейте момичета! Относно къщите,  бях чела в статия , че къщата на Санем от "Птичката" е в някакво филмово градче, подобно на нашият киноцентър " Бояна". Не знаех, че имат такова нещо в Турция. Усмихната седмица, ви желая! Simple Smile

# 632
Хващам се, че в коментарите ми на сериите доста често споменавам Айше Кутлу, но няма как да бъде иначе. Тя е алфата и омегата на този сериал, защото всичко, което гледаме, първо се е случило в главата ѝ, а после нашите любимци са го изиграли под вещото ръководство на режисьорите. И в тази връзка, забелязвам, че г-жа Айше ни работи малко на принципа "Трай, коньо, за зелена трева" - показва ни захарчето, само че от къде точно ще минат героите, за да стигнат до него, ето това е големият въпрос Kissing Smiling Eyes Какво имам предвид?

Сцената с воалите за мен несъмнено си е П(Б)Н, която според турските дизи разбирания означава, че Серкан и Еда се обвързват много повече, отколкото с годеж, та каквито и гадости да им се случват от тук нататък и дори и да се разделят, всичко това ще е временно и краят ще е щастлив. Така Айшето си спасява кожата да не я линчуваме, като започнат разкритията за едното и другото семейство. Знам, че на всички ни се иска да няма драми, но за да се наслаждаваме на повечко епизоди, няма как всичко да е само цветя и рози. Важното е да не се избяга от чудесния баланс, който вече 12 еп. постигат Heart

# 633
Извинявам се за невежеството, но какво точно е ПБН? Ясно е какво се има предвид, но не мога да се досетя от какво е съкращение Blush

# 634
  • Плевен / София
Извинявам се за невежеството, но какво точно е ПБН? Ясно е какво се има предвид, но не мога да се досетя от какво е съкращение Blush
първа брачна нощ Kissing Heart

# 635
"Първа брачна нощ" предполагам Joy за мен е прекалено рано затова Wink мисля, че просто й е направил романтична изненада . И двамата са тъжни според мен , защото някой е в болница , не знаем кой все още. Не мисля , че Серкан ще научи истината скоро , поне няколко серии ще ни мъчат филм да става Stuck Out Tongue Winking Eye

# 636
Хващам се, че в коментарите ми на сериите доста често споменавам Айше Кутлу, но няма как да бъде иначе. Тя е алфата и омегата на този сериал, защото всичко, което гледаме, първо се е случило в главата ѝ, а после нашите любимци са го изиграли под вещото ръководство на режисьорите. И в тази връзка, забелязвам, че г-жа Айше ни работи малко на принципа "Трай, коньо, за зелена трева" - показва ни захарчето, само че от къде точно ще минат героите, за да стигнат до него, ето това е големият въпрос Kissing Smiling Eyes Какво имам предвид?

Сцената с воалите за мен несъмнено си е П(Б)Н, която според турските дизи разбирания означава, че Серкан и Еда се обвързват много повече, отколкото с годеж, та каквито и гадости да им се случват от тук нататък и дори и да се разделят, всичко това ще е временно и краят ще е щастлив. Така Айшето си спасява кожата да не я линчуваме, като започнат разкритията за едното и другото семейство. Знам, че на всички ни се иска да няма драми, но за да се наслаждаваме на повечко епизоди, няма как всичко да е само цветя и рози. Важното е да не се избяга от чудесния баланс, който вече 12 еп. постигат Heart
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile много точно - Б в скоби !!! Hands Plus1
От какво се разбира, че закуската е след нощта с воалите? (не се заяждам, питам от любопитство, защото не мога да различа хубаво обстановката)

# 637
Дари, Kissing Heart просто ми заприлича на същата къщичка, иначе от никъде. Не знам защо така реших. Пак съм с розовите очила аз.

Кате, благодаря за пояснението след моя пост. Писах от телефона и не бях сигурна за дрехите, че нямаше как да видя фрага пак, но усещането ми беше такова. Супер детектив си и това е  HugKissing HeartHug

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 12:43 от blue`

# 638
Дари, разбира се по роклето на Еда Kissing Face С него е в офиса, когато се натъжава, като вижда Серкан и Селин (и Ефе ѝ носи кафе), после на влизане в къщата с воалите, като сваля сакото пак е с това рокле и накрая на закуската Wink А и къщата е същата. Ако не са прекарали нощта заедно, какво правят там на закуска Wink Може да са играли табла, де. Все пак говорим за турски сериал Stuck Out Tongue

На мен обаче ми направи впечатление колко сигурна беше Еда, че след 2 месеца Серкан няма да дойде с нея в Италия, но беше категорична, че тя ще замине. Сякаш има едно вътрешно убеждение, че всичко е мимолетно, но е готова да го изживее Heart Можеби по тази причина на сцената на канапенцето у Серкан си мислеше: "О, миг, поспри".

Направи ми впечатление и как някои сцени са си импровизация на актьорите. Например, когато Пъръл и Енгин стояха в кабинета на Енгин и наблюдаваха как Серкан идва, Пъръл ужким се смееше от нерви, но това си беше Башак отвсякъде, а Анъл я разсмиваше като за световно.

Втората такава сцена ми беше между Еда и Серкан, когато я предупреждаваше да внимава да не си изгори устните. На въпроса защо?, сякаш не Серкан, ами направо Керем отговори, че тогава няма да могат да се целуват и Ханде се засмя от сърце Kissing Smiling Eyes

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 11:37 от super_katia

# 639
Дари, разбира се по роклето на Еда Kissing Face С него е в офиса, когато се натъжава, като вижда Серкан и Селин и Ефе ѝ носи кафе, после на влизане в къщата с воалите, като сваля сакото пак е с това рокле и накрая на закуската Wink А и къщата е същата. Ако не са прекарали нощта заедно, какво правят там на закуска Wink Може да са играли табла, де. Все пак говорим за турски сериал Stuck Out Tongue

На мен обаче ми направи впечатление колко сигурна беше Еда, че след 2 месеца Серкан няма да дойде с нея в Италия, но беше категорична, че тя ще замине. Сякаш има едно вътрешно убеждение, че всичко е мимолетно, но е готова да го изживее Heart Можеби по тази причина на сцената на канапенцето у Серкан си мислеше: "О, миг, поспри".

Направи ми впечатление и как някои сцени са си импровизация на актьорите. Например, когато Пъръл и Енгин стояха в кабинета на Енгин и наблюдаваха как Серкан идва, Пъръл ужким се смееше от нерви, но това си беше Башак отвсякъде, а Анъл я разсмиваше като за световно.

Втората такава сцена ми беше между Еда и Серкан, когато я предупреждаваше да внимава да не си изгори устните. На въпроса защо?, сякаш не Серкан, ами направо Керем отговори, че тогава няма да могат да се целуват и Ханде се засмя от сърце Kissing Smiling Eyes
... и се притесни като за световно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 640
Да ви кажа след 50тото гледане на фрагмана успях да различа роклята на Еда Joy  толкова бързо преминават кадрите
https://www.instagram.com/p/CF6tBjojW3I/?igshid=196rjil3naf8k

Сега изрових видеото от болницата, там Керем е с чисто бяла риза, а не на раенца, значи е друг ден

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 11:44 от mikipoli

# 641
Ново от сета: епизод № 14

# 642
Здравейте! И защо непременно Серкан трябва да послуша баща си за холдинга и да избира м/у него и ЕДА та нали си има негова фирма свой си бизнес има име и авторитет и ,за да угоди на баща си който му няма доверие трябва да остави ЕДА ли,ако Серкан откаже за холдинга та какво губи просто нищо ...нали си има акций и може да си ги контролира и от разстояние.....поне не изпадам в паника,но все пак ако решат да заиграят Серкан с тоя холдинг и той приеме то за мен всичко изградено за него,ще рухне и ЕДА,ще се окаже мнооооого по умна от него.....Щастлива седмица и нека в сърцата да ви е слънчево...

# 643
Скрит текст:
Дари, разбира се по роклето на Еда Kissing Face С него е в офиса, когато се натъжава, като вижда Серкан и Селин (и Ефе ѝ носи кафе), после на влизане в къщата с воалите, като сваля сакото пак е с това рокле и накрая на закуската Wink А и къщата е същата. Ако не са прекарали нощта заедно, какво правят там на закуска Wink Може да са играли табла, де. Все пак говорим за турски сериал Stuck Out Tongue

Кате, това с импровизациите и на мене ми направи впечатление, даже тази на канапенцето направо ми затуптя сърчицето, сещаш се защо.... Stuck Out Tongue Winking Eye а дано, ама надали....

# 644
Мисля си, че деня може да е започнал със закуска в къщата, защото Еда влита устремно, сякаш идва от някъде. А след всичките  огорчения през деня в офиса и ревнувашките от Идола, Серкан да е решил да спретне романтична изненада за вечеря.
По принцип и къщата не ми прилича на Серкановата. В една от сериите даваха имението от птичи поглед. Покрай реката освен онази дървена платформа където Айдан грънчарстваше май нямаше други сгради. Но не мога да намеря сега кадрите за да сравня.

ПП Намерих - еп.6 време 1:06:38 - няма такава сграда, с такъв плосък бял покрив и точно до реката в цялата имение.
Предвид и панорамата с планетите, май Серкан се е преместил в нов дом.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 12:47 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт