Много мъчно ми стана за Ферит, поне засега е един влюбен, мил, добър човек, малко слабохарактерен, но все пак е добряк. На него всичко му се даде на готово - работата в холдинга, акции от същия холдиг, договора с Г-н Ефе си е работа, той не предполага изобщо, че от там ще излезе нещо в бъдеще. Дадоха му всичко на тепсия.
Това беше епизода на нежността и докосванията. Керем придава такава невероятна нежност в докосванията на Серкан:clap:.
Докосването е непредсказуемо, то е трепетът какво следва. То събужда сетивата, кара те са си представиш, да усетиш. То е нежността, която искаш да покажеш, сякаш наистина има мелодия в това, което искат на кажат пръстите,когато те танцуват по теб. 
neorum, да кажа, че чета с удоволствие твоите есета 

, ееее не станах учителка, избрах си друга професия, но моля те окажи ми честта да ти пиша отличен:blue_heart:

Добро утро! Нямах намерение да пиша ,защото вие така хубаво сте описали всичко, че за мен остана само да събирам перушината на Селин.Истината е ,че и в реалния живот не понасям хора като нея .Но колкото има вина тя, толкова и Серкан бей.Той не ѝ показа категорично, че тя може да бъде само негова приятелка, колежка ,съдружничка и нищо повече.Грешните сигнали,които дава ,Перушана грешно ги разбира.
Добро утро

Благодарности за бг превода на момичетата 
И всичко отново е плод на премълчавания и недоразумения. Серкан явно има сериозни грижи за холдинга и за това моли за помощ Селин, а какво си мисли за тия разговори Еда е друг въпрос (може би, че от угризения на съвестта Серкан ще се върне при Селин - заблуждаааваааа сеее
). Серкан пък, който има проблеми с мисленето, че не може да бъде обичан (това от родителите му идва), все се съмнява в трайността на чувствата на Еда. Така че ... аз засега не виждам основания за някакъв завой към тежка драма в сериала. Сценаристката води действието умно и балансирано.

Препоръчани теми