Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 303
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Обаче още нещо ми дойде на ум. Не знам коментирали ли сте го или не, но ще го споделя...
Значи лелята е ядосана на Еда, уж вече й мина, обаче май няма да има смелост да каже на Еда, че знае кой и как е отменил пътуването. Изникват въпроси - от къде е разбрала, кой й е казал и т.н.
Както тя се ядосва на Еда, просто не си представям какво ще се случи, когато Еда разбере, че леля й се е обадила на мардинската фея и всичко останало. Ще я направи на "г*з и копрИва". Както лелята пали, смятам че Еда е още по-голям фитил и не сме видели още тази нейна страна.
Та от тази гледна точка леля й няма право да я притиска относно тайните, защото тя ще яде дървото накрая.

# 616
Здравейте Flowers Four Leaf Clover

Оставам настрана двата фрагмента и се връщам на епизод 12-ти.

Disappointed RelievedМного мъчно ми стана за Ферит, поне засега е един влюбен, мил, добър човек, малко слабохарактерен, но все пак е добряк. На него всичко му се даде на готово - работата в холдинга, акции от същия холдиг, договора с Г-н Ефе си е работа, той не предполага изобщо, че от там ще излезе нещо в бъдеще. Дадоха му всичко на тепсия.
Да, чехльо е, но добър, влюбен чехльо. Какво ли не изтърпя, не чу и не видя от неговата любима и любовта ѝ към Серкан.
Така го заболя при вече чутите думи, друго е когато само се съмняваш , но когато чуеш истината ден преди сватбата, ужасно е, но по-добре сега. Можеше той да се ожени за Селинка, без подписан предбрачен договор и да стане равноправен акционер заедно с нея, но не го направи, значи при него любовта му към нея е била водеща. Може би трябваше да се откаже малко по-рано, не пред всички и да я постави в неловкото положение, ноооо тогава му дойде просветлението, че няма да е щастлив с жена обичащ друг. Дано намери любовта си и бъде обичан, не ми се ще да го правят лош, но да видим.Sunglasses

Биге, невероятно ни придаде чувствата на Селин.

Алптекин, Айдан и Айфер, всеки със своята истината, страхове и предположения за събитията. За момента всичко ми е естествено в тяхното поведение/за еп. 12/.

Blue HeartТова беше епизода на нежността и докосванията. Керем придава такава невероятна нежност в докосванията на Серкан:clap:. Nature DizzyДокосването е непредсказуемо, то е трепетът какво следва. То събужда сетивата, кара те са си представиш, да усетиш. То е нежността, която искаш да покажеш, сякаш наистина има мелодия в това, което искат на кажат пръстите,когато те танцуват по теб.

Възхитена съм от нежността с която Серкан и Еда ни показаха тази тяхна започваща любов.

Ееее, Серкан Болат призна любовта си, помоли я да не тръгва и след това искаше всичко нейно, сякаш в нея има нещо, което заема мястото на всичко останало:rainbow:.

Нямам думи, та те бяха така истински, а пък сега с бг. буквичките се насладих на max. на играта на думи, на закачките им и на удоволствието, което изпитваха от тях.
Еда много ме кефи, влюбена е, но не е загубила ума си/Когато я видя, като фея на сватбата ѝ каза, че ще го умори, че не може да я докосва, целува и т. н, тя му отвърна, че нищо няма да му стане да почака няколко часа, тъкмо ще му домъчнее малко/, страхотен женски образ ни поднася Айшето/засега /:relieved:

Насладих се тяхните ласки, допир, потъркване на носове, нежни докосвания по бузата, прегръдки, усмивки, дълбоки целувки, свенливост и решителност за близост. Беше удоволствие Nature Sunrise Over Mountains

Flowers Hibiscusneorum, да кажа, че чета с удоволствие твоите есета Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Когато бях малка много исках да стана учителка, играех си на такава, колко тебешир е изписан по гардероба на нашите, за ужас на мама и колко оценки съм написала на тогавашния въображаем клас:Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses, ееее не станах учителка, избрах си друга професия, но моля те окажи ми честта да ти пиша отличен:blue_heart:

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 01:26 от Ninika

# 617
.+1 за Биге - и то константно добре играе през сериите.

A, за Серкан Болат - ами че, чакайте сега - да, призна любовта си, ама беше тръгнал да се среща със Селин, обади се на Селин, пък се отзова при Еда.  Ще има, според мен, още да се тунингова през новата серия.

И за приятна вечер специален поздрав - благодаря на всички, които ме насочихте към музиката в сериала - постоянно ги слушам.

https://www.youtube.com/watch?v=bt-qE5upXT8

Биге, невероятно ни придаде чувствата на Селин.  +1

Ееее, Серкан Болат призна любовта си, помоли я да не тръгва и след това искаше всичко нейно, сякаш в нея има нещо, което заема мястото на всичко останало:rainbow:.

# 618
  • София
.+1 за Биге - и то константно добре играе през сериите.

A, за Серкан Болат - ами че, чакайте сега - да, призна любовта си, ама беше тръгнал да се среща със Селин, обади се на Селин, пък се отзова при Еда.  Ще има, според мен, още да се тунингова през новата серия.

И за приятна вечер специален поздрав - благодаря на всички, които ме насочихте към музиката в сериала - постоянно ги слушам.

https://www.youtube.com/watch?v=bt-qE5upXT8

Биге, невероятно ни придаде чувствата на Селин.  +1

Prinx, предишния линк, който ти дадох с музиката към сериала беше с не съвсем пълен списък, затова като видях поста ти се сетих, че попаднах вчера на една значително по-пълна версия (в смисъл по-пълен лист) с изпълненията към сериала и ти го давам сега. Надявам се, удоволствието от слушането на музиката да е още по-голямо!
https://vk.com/audio?performer=1&q=Sen%20%26%23199%3Bal%20Ka … 5%3Bm%26%23305%3B

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

P.S. Гледам за пореден път епизод 12, този път с български субтитри (още веднъж благодарности за неуморните преводачи!) и се чудя какво стана с елегантните, стилни и модерни тоалети на жената с изключителен вкус към естетиката - госпожа Айдан Болат?! От къде ги извадиха тези рокли с къдрици, волани и плисета? Вероятно са ги намерили в раклата на някоя английска преселничка от 18-ти век (навява ми далечни спомени от един нашумял в края на 90-те години на миналия век сериал "Доктор Куин - лечителката"!)!  Anguished

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 03:35 от nrgmama

# 619
Prinx, така е, беше тръгнал съм Селин, но все пак сърцето му победи разума:blush:
Права си, още ще се тунингова той, ще трябва да заглади стърчащите си ръбовете.

Музика към сериала е невероятно подбрана и аз я слушам с удоволствие.
Благодаря за поздрава Flowers Hibiscus
Лека нощ Nature Moon

Едни сладури Sunglasses
https://twitter.com/i/status/1312815926283296768

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 02:16 от Ninika

# 620
така е, беше тръгнал съм Селин, но все пак сърцето му победи разума:blush:
Oще ще се тунингова той, ще трябва да заглади стърчащите си ръбовете.

Това с тунинговането няма да е лесно. От трейлърите става ясно, че Айдан и Алптекин не искат Серкан да е с Еда.

Алптекин плати с пари и акции да се крие, че е замесен в инцидента със смъртта на родителите на Еда.

Първоначално мисля ще опитат да разделят Серкан и Еда без да разкриват истината за Еда. Ще пробват да го манипулират. Не знам какво ще говорят или правят, за да злепоставят Еда, може би Алптекин ще го постави в ситуация да избира между Еда и холдинга (нали това е методът му - да притиска Серкан до последно, за да не вземе погрешно решение). Thinking
Може би Айдан ще злепостави Еда, или ще я постави в ситуация да избира. Не ми се вярва да я шантажира.. ама кой знае.

Ако Селин е в болница (защото й е зле от стреса, а не защото е бременна), Серкан ще се чувства още по-виновен...
Родителите на Серкан - ще се възползват от ситуацията и ще го тикат към Селин, да й помага като приятел. Селин ще е разбита и така или иначе ще търси утеха. Което ще дразни Еда и тя ще ревнува.
Освен това Серкан ще ревнува от Ефе.

Но дори и епизодът да свърши с меланхолична нотка, зради - скапващата отношенията им ревност... мисля, че това няма да ги раздели.

Алптекин и Айдан ще видят, че това със Селин не помага и сигурно ще вкарат по-тежка арилерия.

Не знам кога ще хвърлят бомбата. Но преди това мисля ще пробват да всеят смут във връзката, може да говорят за произхода на Еда, че не знаят нищо за нея, че не е подходяща... въпреки, че това вече го гледахме. Не знам, чудя се дали Серкан подобно на Енгин няма да разбере че Еда има богата баба - и да и държи сметка както Енгин на Джерен, че не е искрена.
Аз нямам много въображение.

Но меланхолията и тягосното чувство на Серкан в новият епизод ми се струва, че няма да е заради Еда, а заради Селин, че е вина за това, че е разбил живота на Селин, която е ценен за него човек, приятелка, партньор, бивша. Дори няма да може да й се ядоса за това, че е продала акции на Ефе. Може и за това да се чувства виновен и да се обвинява.
Роботът Серкан ще ппрояви нежна си и разбираща страна към Селин.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 06:42 от kukli4ka456

# 621
Flowers HibiscusДобро утро! Нямах намерение да пиша ,защото вие така хубаво сте описали всичко, че за мен остана само да събирам перушината на Селин.Истината е ,че и в реалния живот не понасям хора като нея .Но колкото има вина тя, толкова и Серкан бей.Той не ѝ показа категорично, че тя може да бъде само негова приятелка, колежка ,съдружничка  и нищо повече.Грешните сигнали,които дава ,Перушана грешно ги разбира.
  Направи ми впечатление във втория фрагман ,че от ентусиазма и радостта  на Серкан в 12 епизод нищо не е останало.Дори и когато Еда му се хвърля на врата , той е по-скоро притеснен, от колкото доволен ,както и в останалите сцени.Ако е научил коя е Еда и ако вижда как Ефето се увърта около нея няма как да му е хубаво.Опитвам се да го разбера, без да го оправдавам.От заминаването му в пансион ,до появата на Еда ,животът му е бил учене и работа. Той реално започва да живее след появата на Еда.
  Въобще не искам да мисля за връзка между смъртта на брата и родителите на Еда, защото тогава от комедия сериалът ще стане трагедия т.е типична турска боза. Успешни  са онези  сериали , в които всичко е балансирано и истинско.
  Колкото до къщата на Болатови, това беше вилата на Синан от "Любов по наем", къщата на Дафне, беше къща на Зейнеп от "Сблъсък" и т.н. Явно си имат набор от къщи , вили и мебели които си и въртят според нуждите им.
 Хубав и успешен ден !:four_leaf_clover:

# 622
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus
Желая ви един страхотен ден!

# 623
  • София

Не знам кога ще хвърлят бомбата. Но преди това мисля ще пробват да всеят смут във връзката, може да говорят за произхода на Еда, че не знаят нищо за нея, че не е подходяща... въпреки, че това вече го гледахме. Не знам, чудя се дали Серкан подобно на Енгин няма да разбере че Еда има богата баба - и да и държи сметка както Енгин на Джерен, че не е искрена.

Добро утро! Flowers Hibiscus

Да използват както предполага kukli4ka456 казуса "Серкан подобно на Енгин няма да разбере че Еда има богата баба - и да и държи сметка както Енгин на Джерен, че не е искрена" на мен поне ми се струва малко вероятно, поради две причини: 1) Серкан чу от Айфер още при първата им среща (еп. 2) за произхода им от Мардин (по-късно и Еда го потвърди в еп. 4, докато готвеха за вечерята със Селин и Ферит), и това, че той не се поинтересува за роднините й (в случая за баба й) е проблем на Серкан, а не на Еда; 2) За разлика от Джерен, която както се разбра живее, учи, издържа с помощта на родителите си и дори работи във фирмата, собственост на семейството, Еда е отгледана само и единствено с финансовата подкрепа и грижите на леля си, т.е. няма място за сравнение.

Хубав, слънчев и усмихнат ден момичета и успешна работна седмица! Nature Sunny

# 624
Ей сега прочетох в Инстаграм, че Вахиде Перчин напуска Чукурова. Щели да убиват нейната героиня. Нали някой я искаше за Баба Мардин. Може и да се осъществи.

# 625
Добро утро прекрасници! Sparkling Heart

Изгледах серията с бг превод. Явно Ферит няма да го направят лош и сигурно ще се заформи нещо с Джерен. Че трябваше да зареже Селин, трябваше, но много гадно се случи в сватбения им ден. Перушаната си го заслужи, но това го знаем ние-зрителите, за останалите около тях, Селината ще бъде "горкото момиче, нещастното то" зарязано на сватбата!
Опитвам се да "вляза" в обувките на всеки един от персонажите във филма. Напълно разбирам страховете на Айдан, че Еда може би е със Серкан за отмъщение, жената и без друго има проблем с психиката и само страхове са и в главата. Алптекин и той иска да не казват на Серкан за вината им за смъртта на родителите на Еда, защото много добре знае, че така ще загуби сина си.
Не ми се мисли какво ще се случи обаче между Еда и Серкан, когато тази истина излезе наяве! Че ще има раздяла, ще има, и мисля, че Еда ще е тази, която ще се отръдпне от Серкан. Дали обаче това ще бъде нейно самостоятелно решение, или някой ще помогне и ще я подтикне към това ще видим.
И накрая, прекрасни мои момичета, сигурна съм, че ще се радваме на един страхотен, щастлив финал на филма! Но за да го гледаме по-дълго, трябва да има и малко драма, и раздели, и любов, и някой, който ще ни пили нервите, и някой, който ще ни кара да се усмихваме, да изпълва сърцата ни с обич и надежда, с трепетно очакване на следващия епизод! Я колко добре си водят сценаристите историята, щом като за отрицателно време изписвате цяла тема!
Обичам ви! Бъдете здрави! А аз поемам служебните си задължения!
Бааааай! Gift Heart

# 626
  • Плевен / София
Ей сега прочетох в Инстаграм, че Вахиде Перчин напуска Чукурова. Щели да убиват нейната героиня. Нали някой я искаше за Баба Мардин. Може и да се осъществи.
Да...добре би било...тя има осанка на мардинска баба
Здравейте момичета
Спорен ден и не се кахърете...ще му сработят чарковете на нашият робот като види, че има конкуренция....Серкан Болат няма да си остави магарето в калта.

# 627
Привет, момичета Simple Smile Благодарности за бг превода на момичетата Flowers Hibiscus
Изгледах двата трейлъра пак (епизода с бг суб още не съм, оставила съм си го по вечерно време) и бих казала така:
1-ят е с акцент върху любовта, макар че и двамата ГГ изглеждат угрижени. Не мисля обаче, че причината е в някакво разкритие на родителите на Серкан. Техният диалог май е за заблуда.
Във 2-ия - ревността. Еда ревнува от Селин, Серкан от Ефе, Селин и тя се сети да ревнува - от Джерен. Grinning И всичко отново е плод на премълчавания и недоразумения. Серкан явно има сериозни грижи за холдинга и за  това моли за помощ Селин, а какво си мисли за тия разговори Еда е друг въпрос (може би, че от угризения на съвестта Серкан ще се върне при Селин - заблуждаааваааа сеее Smile ). Серкан пък, който има проблеми с мисленето, че не може да бъде обичан (това от родителите му идва), все се съмнява в трайността на чувствата на Еда. Така че ... аз засега не виждам основания за някакъв завой към тежка драма в сериала. Сценаристката води действието умно и балансирано.
Приятен ден! Simple Smile

# 628
Гледах пак фраговете. На сцената с пердетата Серкан и Еда идват поотделно. Снимани са на една и съща врата. Дали не са се размина ли както на стълбите. А целувката да е нечий сън/фантазия.
И не виждам финалната сцена ( може и целувката между пердетата да е и да ни оставят до сл.срядада гадаем ще има ли ПБН или  е фантазия)

# 629
Здравейте отново, мили момичета, Flowers Hibiscus
Включвам се за кратко с моя сценарий. Дари, аз не мисля, че сцената с воалите ще е нечий сън, ще има прекалено много бесни фенове, освен това Еда и Серкан закусват заедно на следващата сутрин. Факт е, че изглеждат някак тъжни, особено Серкан, та аз ще допусна, че той вече знае коя е Еда и в какво е виновно семейството му. За болницата моето допускане е, че ще бъде Алптекин. Първия удар идва от липсата на сватба на Селин, а той даде 5% от акциите си на Феро, вторият удар е като разбере че Серкан и Еда са наистина влюбени, и накрая като разбере, че Селин е продала от своите акции на Ефе бей и в холдинга има не един, а двама нови външни акционери. За последователността не знам каква ще е, но това е моя сценарий. Освен това много се надявам Серкан да събере смелост и сам да каже истината на Еда, въпреки страха да не я загуби. Иначе ще стане грозно. Сега ви пожелавам хубав ден 🌹 🌸 🌺 и до после

Общи условия

Активация на акаунт