Ще има да се разхожда сам в парка с кучето, да бълнува по цели нощи и в такава депресия ще изпадне, че в офиса ще му забравят физиономията. Ама нека, кой каквото си направи...

Малко да ви разсея от рейтингите, да споделя няколко случайни мисли и впечатления, докато гледам. 

Забелязах и че гласът на Джерен страшно много ми напомня на този на актрисата, която в Птичката играе Полен, а в Мистер Грешен - лошата адвокатка. Заслушали ли сте се? 

До утре!
Най-накрая и аз да изгледам епизода , определено да гледаш с бг суб е голямо удоволствие, благодарности на преводачите, които едвали имат време да четат нашите излияния тук 
постоянно бяха заедно , след вечеря, на закуска, после пак на вечеря...Серкан се върти около Еда като Луната около Земята

страхотна игра на Биге , не искам да остава без работа , но мисля , че изчерпахме образа на Селин. За мен тя не е отрицателен персонаж, даже на моменти я съжалявам и ми е жал за нея.
Оказва се, че смъртта на родителите на Еда е преди тази на брата на Серкан. Странно, много странно. Родителите на Еда са починали преди 16г . Ако братът на Серкан е починал преди 15г , значи той е бил на 15г в спомените си как го пращат в пансиона , абсурд , детето беше видимо по-малко, освен това Айдан още във 2ри епизод каза , че Алптекин се е отдалечил от сина си преди 19г....
дано, дано няма общо между двата случая , че тогава ще има много рев и сополи 
Препоръчани теми