Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 097
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
mi_si, аз съм от тези, които най-малко одобряват фенските спекулации, когато двама актьори правят добра екранна двойка, непременно да ги сватосват в реала. Но при Керем и Ханде е по-силно от мен... имам едно шампанско, което ми го подариха преди години за специален повод... ще си го отворя, ако тази новина гръмне и е потвърдена! Joy People Angel
+1 , а дано .... и аз много ги харесвам като двойка.
Днес Керем е публикувал, това:

Може да са редили пъзел цял ден .... знае ли човек Wink

Това е последната снимка на Ханде публикувана от сета за епизод 13

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 19:46 от mi_si

# 601
Не знам как Серкан ще убеди Селин да работи с него и за холдинга.

Но докато се опитва да балансира между холдинга и Еда ... може да загуби или контрола над холдинга или Еда.

# 602
Момичета, желая ви приятна и спокойна вечер

https://www.youtube.com/watch?v=ebHutWL6E0U

# 603
  • Плевен / София
Не знам как Серкан ще убеди Селин да работи с него и за холдинга.

Но докато се опитва да балансира между холдинга и Еда ... може да загуби или контрола над холдинга или Еда.
Мисля, че ще е Еда😥

# 604
  • София
Момичета, да ви кажа още нещо по повод втория фраг - и на мен Селин не ми е любимка, но реално тя може да прави, каквото си поиска, гони си интереса момичето. Но едно ще ви припомня - не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. Пепел и жупел трябва да сипем само и еднствено по главата на нашия Серканчик - той ги върши едни такива... глупости, ама големи глупости! Дали сам ще се сети или Еда ще му начока канчето?! Но със сигурност, ако продължава да я натъжава, съм ЗА нашето момиче да се фръцне и замине за Италия с Ефе. Да му гледам на Серко монолозите със Сириус после... Imp Ще има да се разхожда сам в парка с кучето, да бълнува по цели нощи и в такава депресия ще изпадне, че в офиса ще му забравят физиономията. Ама нека, кой каквото си направи...

# 605
Добър вечер, момичета,
Рейтингите тази седмица. Дано се задържим в топ 5...

И нещо ново от Инстаграма на Керем:

# 606
  • София
Рейтингите на Чукурова и Доктора не са се увеличили кой знае колко в сравнение с предишната седмица. Но нашият е паднал, това е проблемът. Това на ДЕК ли само се дължи, как мислите? Първи сме в сряда, но все пак... Мен новият с Джансу не ме притеснява, но този с Бурак - да. Надявам се да си останем първи в сряда с рейтинг около 8, това ни връзва гащите!

# 607
  • Плевен / София
Рейтингите на Чукурова и Доктора не са се увеличили кой знае колко в сравнение с предишната седмица. Но нашият е паднал, това е проблемът. Това на ДЕК ли само се дължи, как мислите? Първи сме в сряда, но все пак... Мен новият с Джансу не ме притеснява, но този с Бурак - да. Надявам се да си останем първи в сряда с рейтинг около 8, това ни връзва гащите!
Сигурно на комшиите им е било много сладкото/ хубавото/ в тази серия...Трябва да има и малко мъка за равновесие. Явно живота е труден и те искат да гледат това, което преживяват. Омразата на Еда към Серкан в началото им хареса, но любовта не им понесе 😉

# 608
  • София
Скрит текст:

Сигурно на комшиите им е било много сладкото/ хубавото/ в тази серия...Трябва да има и малко мъка за равновесие. Явно живота е труден и те искат да гледат това, което преживяват. Омразата на Еда към Серкан в началото им хареса, но любовта не им понесе 😉
А какво правим ние - всички останали фенове на сериала извън Турция, като искаме да гледаме тъкмо обратното?? Cry

# 609
Animal Hear No EvilAnimal Hatched Chick Малко да ви разсея от рейтингите, да споделя няколко случайни мисли и впечатления, докато гледам.

В момента съм на средата на 10ти епизод и честно казано, въпреки че Мелек по принцип не е лоша и на моменти е забавна, тук много ме подразни! Простих ѝ за заблудата с Каан, но сега се оля. Напомни ми на простотията на съседката Мелихат от Ранобудна птичка, която - чула-недочула нещо, бързаше да разпространи клюката, без изобщо да спре и да помисли вярно ли е, какви последствия може да има за тези, на които разказва и т.н.... Ама откъде толкова акъл в тази кокошка!
Хукна вече да разправя, че Еда ще се жени... Ей, голямо селянче!

Напомня ми и на Айхан, приятелката на Санем - дразнещо добричка и простовата, склонна към преувеличаване и истерии. UnamusedAnimal Rooster

Animal Rabbit2Забелязах и че гласът на Джерен страшно много ми напомня на този на актрисата, която в Птичката играе Полен, а в Мистер Грешен - лошата адвокатка. Заслушали ли сте се?

Не знам и дали някой преди е споменавал, но аз лично много се забавлявам като гледам нов сериал, да познавам в кой друг съм гледала съответния офис/къща.
Например къщата на Серкан мисля, че е същата като на майката на Ферит Аслан в Пълнолуние.
Офисът на Серкан е същият като на Ферит, точно същата заседателна зала и офис, гледащ към стълбището.

Офисът на лошия герой от Пълнолуние, пък беше същия като офиса на Иит в Ранобудна птичка.
Вие забелязали ли сте други такива съвпадения в сериалите, които следите?
Ще ми бъде интересно да споделите.

# 610
А какво правим ние - всички останали фенове на сериала извън Турция, като искаме да гледаме тъкмо обратното?? Cry
Чела съм(или слушала, не помня точно)  някъде, че на повечето хора психиката е следната - ако на някой му е зле, то тогава ще гледа хора или предавания, където на актьорите им е още по-зле. Един вид да се успокоят, че има и хора, на които положението е още по-зле. Дано ме разбирате де 😂
Ps: по-назад в темата се обсъждаше телефона на голямото пиле и че показвала снимки на Серкан. Не е така, това й е тапета и се вижда ясно в 12та серия, когато е в колата. Извинявам се ако някой го е казал по-назад, нямах време да насмогна 140коментара 😂 машини сте, като малки, работливи роботчета 😂

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 22:58 от Nalbantova

# 611
Здравейте! И аз не смогвам да ви изчета! Скоростта е страхотна, както и сериала.
Току що изгледах последният епизод и си мисля, че бабата на Еда е причина за смъртта на брата на Серкан.
Знам, че много се е коментирало, но това, че неговата смърт е много след тази на родителите на Еда е факт.
Сега очаквам да разберат Еда и Серкан и след дълга и продължителна борба на Еда и Серкан със собствените чувства и любов очакваме страхотни преживявания.

# 612
  • София

Това е последната снимка на Ханде публикувана от сета за епизод 13

Привет в края на неделния ден от мен! Честно казано, не планирах да пиша нищо повече за днес, защото си давам сметка, че след всеки епизод плюс два фрага ни хвърлят в такава въртележка, че не усещаме как минава времето до сряда и следващия епизод плюс два фрага, то са дискусии, анализи, коментари, предположения, надежди .....

Провокира ме обаче снимката на Ханде от сета на епизод 13! Писах преди време (преди признанието на Серкан и действията в епизод 12), че  Еда е много влюбена, преживя нещо вълнуващо, романтично, красиво, вълшебно, което както отбеляза Айфер й се случва за първи път! Но сащо така написах, че Еда  излиза много наранена от тази „фалшива“ връзка! В крайна сметка Еда не успя да излезе от връзката, тъй като Серкан взе, че в последния момент (ама наистина последния!) взе различно решение и вместо при Селин се озова при Еда (честно казано аз и това не го разбирам, става дума за това с кого ще изживееш живота си, как се вземат такива решения на момента?!)! А аз след песимистичните си писания, "че на Серкан Болат няма да му е никак лесно да убеди Еда в искреността на чувствата си и първото нещо, което трябва да направи (но дали ще го направи?!) е да даде ясен, точен и категоричен отговор на госпожата с розовата рокличка на червени точки (Селин), която тръпне в очакване на неговия отговор!" и видяното в последствие в епизод 12 си "посипах главата с пепел" и реших, че е време за изстуденото в хладилника шампанско, имаме двама щастливо влюбени. Само че, гърмът от шампанското още не беше отзвучал, гъделът в гърлото ми от пенливата течност не беше преминал, когато ни върнаха в изходно положение! Знам, че фраговете подвеждат нас зрителите, но аз определено си мисля, че казаното от Еда във втория фраг (цитирано е няколко пъти), както и факта, че и в края на 13 епизод не виждаме годежния пръстен на ръката й, красноречиво говорят, че ни чакат тъжни за нашите герои дни!  

Искрено се надявам, да не съм права! Спокойна нощ! Nature First Quarter Moon With Face

Цитат
Здравейте! И аз не смогвам да ви изчета! Скоростта е страхотна, както и сериала.
Току що изгледах последният епизод и си мисля, че бабата на Еда е причина за смъртта на брата на Серкан.
Знам, че много се е коментирало, но това, че неговата смърт е много след тази на родителите на Еда е факт.
Сега очаквам да разберат Еда и Серкан и след дълга и продължителна борба на Еда и Серкан със собствените чувства и любов очакваме страхотни преживявания.

Ивман, видях поста ти непосредствено преди моя и за да не пиша отново само се редактирам! Ако това, което си написала се окаже истина (т.е бабата на Еда е причината за смъртта на брата на Серкан), то тогава трябва да спират сериала! Аз не мисля, че при такъв казус тяхната връзка има бъдеще! Ако за смъртта на родителите на Еда биха могли да се търсят причини и логични оправдания, то в първия случай това означава отмъщение и аз поне не виждам изход от такова развитие на събитията! Няма любов, която да устои на убийство за отмъщение!

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 23:23 от nrgmama

# 613
  • София
Момичета,
аз пък тъкмо се прибирам (беше динамичен уикенд за мен) и сядам на компютъра, въпреки че през цялото време влизам в групата през телефона (пристрастих се към нея), за да си пусна епизода с превод преди лягане - така си гарантирам розови сънища (ментално ще игнорирам последните 10 минути от епизода + втория фраг). Дойдох да ви разнообразя с една информация относно сестрата на Ханде - Гамзе Ерчел Ялдъръм. Разглеждах й профила в Инстаграм и случайно попаднах на хайлайтс Банско със сторита от зимния ни курорт:

Много яко! Тагнала е и Банско, и България. Радвам се, че е дошла на ски у нас, защото със сигурност би могла да си позволи Алпите, например. Въпреки че любимото ми нещо е да пътувам и опознавам нови хоризонти, съм голям родолюбец и не ми омръзва да посещавам местенца в родната ми страна. Затова много се радвам, когато чужденци избират за почивка или екскурзия България като дестинация. Simple Smile

Сега ви пожелавам прекрасна нощ и си пускам епизода. Purple Heart До утре! Hug

# 614
Здравейте , момичета Heart Eyes Най-накрая и аз да изгледам епизода , определено да гледаш с бг суб е голямо удоволствие,  благодарности  на преводачите,  които едвали имат време да четат нашите излияния тук Joy
Страхотен епизод , много ми харесва в този сериал , че сме фокусирани върху главните герои , второстепенните герои също са интересни , но на този етап Еда и Серкан задържат вниманието и ми харесва , че 80% от епизода е с техни сцени Heart постоянно бяха заедно , след вечеря,  на закуска, после пак на вечеря...Серкан се върти около Еда като Луната около Земята  Nature Earth Africa Nature Moon
Мислех, че след този епизод ще извадим Селин от играта , но фрагманът попари радостта ми Joy страхотна игра на Биге , не искам да остава без работа , но мисля , че изчерпахме образа на Селин. За мен тя не е отрицателен персонаж, даже на моменти я съжалявам  и ми е жал за нея.
Sign Exclamation Оказва се, че смъртта на родителите на Еда е преди тази на брата на Серкан. Странно, много странно. Родителите на Еда са починали преди 16г . Ако братът на Серкан е починал преди 15г , значи той е бил на  15г в спомените  си как го пращат в пансиона  , абсурд , детето беше видимо по-малко, освен това Айдан още във 2ри епизод каза , че Алптекин се е отдалечил от сина си преди 19г.... Rolling Eyes дано, дано няма общо между двата случая , че тогава ще има много рев и сополи Sweat
Пожелавам си една прекрасна  история между Ферит и Джерен , според мен си подхождат много .
Нямам търпение за сряда да гледаме ревнуващ Серкан Joy

Общи условия

Активация на акаунт