Питайте ме! Тренирам. Въпроси с бърза обратна връзка

• 54 504
  • 899
  •   1
Отговори
# 825
Ще забременея ли до края на годината?

# 826
Ще забременея ли до края на годината?
Няма да е до края на годината. Но ще забременеете.

# 827
Здравейте,
Налага се да взема едно решение и да направя съответните действия до края на януари 2022.
Искам да знам дали ще взема правилното решение?
Благодаря предварително!

# 828
# 829
Благодаря! 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

# 830
Как да излекувам появило се образование на крака?
Sad  пробвам с различни неща, но е нещо кожно и лекарите само експериментират, а не се оправя... Не може ли да ми помогнете, благодаря

# 831
Sad  пробвам с различни неща, но е нещо кожно и лекарите само експериментират, а не се оправя... Не може ли да ми помогнете, благодаря

На психическа основа е, затова не помагат лекарите.

# 832
Sad  пробвам с различни неща, но е нещо кожно и лекарите само експериментират, а не се оправя... Не може ли да ми помогнете, благодаря

На психическа основа е, затова не помагат лекарите.
Бих предложила на Т.Валчева,  с извинение за намесата ми, книгата на Лиз Бурбо"Твоето тяло казва обичай се". Тя разтълкува психическите причини зад всяка физическа болест. Защото първо душата се "разболява" , после тялото. Но лекарствата лекуват само тялото ( дори и антидепресантите.). Та може би в книгата ще намерите истинският проблем. Успех!

# 833
Здравейте!
Имам два въпроса, малко нахално от моя страна, но скоро имам 2 изпита и искам да попитам дали ще ги взема: единият е на 28 август, а другият на 2ри септември. Ще се радвам на отговор и благодаря предварително! 🍀

# 834
Здравейте!
Имам два въпроса, малко нахално от моя страна, но скоро имам 2 изпита и искам да попитам дали ще ги взема: единият е на 28 август, а другият на 2ри септември. Ще се радвам на отговор и благодаря предварително! 🍀
И двата ще ги вземете.

# 835
  • Пловдив
Ще излезна ли скоро от състоянието , в което се намирам? Ще спра ли да се страхувам от всичко ? 

Благодаря предварително...

# 836
Ще излезна ли скоро от състоянието , в което се намирам? Ще спра ли да се страхувам от всичко ? 

Благодаря предварително...

От Вас зависи.

# 837
ще сменя ли работата си септември месец ? благодаря

# 838
Здравейте!
Ще съм благодарна на отговор на въпроса: ще продължи ли общуването/отношенията ми с В.?

# 839
  • гр. София
56 страници въпроси и отговори... Може ли обратна връзка, моля 🙂

Общи условия

Активация на акаунт