💄Новите ни козметични похождения - 90

• 88 508
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Айде и аз идвам с пратка от Нотино! Laughing

и един пълнещ се разпръсквач, с който явно аз не се справям. Не пълни нищо Weary

P.S. саморедактирам се. Работи. Но с друг парфюм. Явно си зависи и дюзата на самият парфюм. С Hermes Jour dHermes Absolu за жалост не стана. А неговата бутилка е най-масивна и непосилна за носене в чанта.....

от размяна Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:57 от kopche

# 271
kopche, махаш на парфюма пръскалката и слагаш пълнителя и започваш да помпиш надолу-нагоре, ама с по-бързи движения, докато се напълни.

# 272
  • София
kopche, махаш на парфюма пръскалката и слагаш пълнителя и започваш да помпиш надолу-нагоре, ама с по-бързи движения, докато се напълни.
Благодаря ти! Hug
Работи. Но с друг парфюм. Явно си зависи и дюзата на самият парфюм. С Hermes Jour dHermes Absolu за жалост не стана. А неговата бутилка е най-масивна и непосилна за носене в чанта.....

# 273
Малко корейски благинки от althea.kr
2 серума за лице, един на Beauty of Joseon с прополис и ниацинамид, един от Itfer - стягащ с бифида. Нощна маска за лице Laneige. Тоник за лице Some by mi с AHA, BHA, pha...последния да затвори вратата... Кремът Guerisson Claire's с кончето, съм ползвала и преди и бях много впечатлена, та този път взех един и за майка ми. Не само кремът е страхотен, но и презентацията му е уау. Може да съперничи на марки от доста по-висок клас. Да не кажа, че крем на Диор, който купих наскоро, изглежда малко като бедния роднина до него. Преувеличено, но...да

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 15:04 от tuali

# 274
От Нотино - 15 мл.

За тийнейджърката

# 275

Влязох уж само да се възползвам от намалението на шампоана и балсама, но ми е слаб ангелът.

# 276
  • Чукарландия
На някои им е слаб ангелът, а моя въобще го няма... Ангеле, Ангеле... 🤣🤣🤣

# 277
Просто не можах да му устоя 😍

Откъде го поръча и на каква цена,че и на мен ми е любим?

# 278

Намалена е на 45 лв. в Сефора и нямаше как да не я забърша:blush:

# 279
# 280
От миналата седмица:

Гледам, не само аз съм се възползвала от комплекта на filogra, което е хубаво.😉

Последните две неща съм ги взела за подарък, но и аз ги имам и много ги харесвам.

# 281
# 282
  • Sofia, Bulgaria
От намаленията,пристигнаха днес.🥰

# 283
Скрит текст:
Просто не можах да му устоя 😍

Откъде го поръча и на каква цена,че и на мен ми е любим?
Купих го от една парфюмерия във Варна

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 11:56 от bubanka

# 284

Общи условия

Активация на акаунт