Звездни компромати - месец Октомври'20

• 233 709
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Събрали се две досаднички. Кой ли ще ги гледа?
който гледа и на Гала тъпотията...

# 151
  • Viena
Борят се за приз "Сам бяга, втори става", много напъни..... ама друг път. 😆😆😆

# 152
Катето Евро имам чувството, че се присламчва за норматив към всеки, който има малко повече пари, с кой ли не беше “най-добра приятелка”...

# 153
Събрали се две досаднички. Кой ли ще ги гледа?

Никоооой. 😂

# 154
В Туитър има коментари, че Тръмп се е "разболял" нарочно, за да пропусне дебатите преди изборите. Плюс това, съчувствието може да добави няколко процента към неговите, подобно на подкрепата, която вдигна рейтинга на  Борис Джонсън, след неговото заболяване.

Джони днес на кинофестивала в Цюрих
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 155
# 156
Джорджина и тя голямо чекнене в тоалетната. Чантата ли показва, ботушите или че е много пластична.
Скрит текст:

# 157
Преса със странна рокля

Скрит текст:

# 158
Хубави крака има Преслава, обаче тая развита тоалетна хартия по ръкавите - неестетично е.

# 159
Роналдовица сякаш ни казва със чекненето , "спя с най - големия и имам всичко и мога да правя каквото си искам"!
Иначе е готина, много си му подхожда!

# 160
Ако роклята беше изцяло в бяло, щеше да е жестока.

# 161
  • Sofia
Имам същите ботуши като на Джорджина. Как не съм се сетила да си направя такова селфи Toilet , нося ги с рокля.

# 162
Майкъла няма никъв вкус значи. То пък кво ли съм очаквала от чалгопитек 😆 Скоро не бях виждала толкова грозна рокля. Ценител съм на нестандартни рокли. Това е просто грозно, евтино и кичозно, с абсолютно излишна цепка, така де на свинче звънче 😁

# 163
  • Варна
Аз съм потресена от снимката, която  е качила Мария Илиева! Прилича на извънземно! Как се е харесала!?

# 164
Ама те всичките си мислят, че снимките им са много хубави, имат някаква нереална представа за себе си, не могат да се погледнат отстрани, затова качват каквото им падне.

Общи условия

Активация на акаунт