Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 738
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Добрич
https://twitter.com/KimKardashian/status/1321955644736303104?s=19 Кание подарил на Ким холограма на татко ѝ за рождения ден.
Много мило.
И аз бих искала холограма на любим човек.

# 2 191
Браво на Скарлет. Трети брак Grinning

# 2 192
Това Черната Златка ли е? Ако е тя много добре изглежда на снимките, нищо общо с публикуваните от фитнеса.

# 2 193
Този е 68 годишният мултимилионер на Никол. Върнала се е при него, имат 7 годишен син. Тя среща Брад в ресторанта на съпруга си 😎
Скрит текст:

# 2 194
Имам чувството, че това беше най-фалшивата новина за годината. Не че ме интересува де.

# 2 195
Този е 68 годишният мултимилионер на Никол. Върнала се е при него, имат 7 годишен син. Тя среща Брад в ресторанта на съпруга си 😎
Скрит текст:
С такъв съпруг и аз щях да тръгна подир Брад. Blush

# 2 196
Като гледам снимката Брад ще е точно като него след 15-Тина години.

# 2 197
70г й съпруг всъщност е доста симпатичен. Прилича на по-стара версия на Брад Пит. Да не говорим, че и Брад не е първа младост и гони 60те вече.
Мда, това девойче само по любов ще да ги избира. Joy

Хахаха, писали сме заедно с G&B! Joy

# 2 198
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
70г й съпруг всъщност е доста симпатичен. Прилича на по-стара версия на Брад Пит. Да не говорим, че и Брад не е първа младост и гони 60те вече.
Мда, това девойче само по любов ще да ги избира. Joy

Хахаха, писали сме заедно с G&B! Joy

Верно, в модерни времена живеем, но все пак ми е странно, от една страна Брад се хваща с вече омъжена жена, от друга, тя се връща при мъжа си, и продължават все едно нищо не е било, или?

# 2 199
Едва ли на някого от тях му пука за другия. Двамата дърти клатят младо агънце, а агънцето получава пари и слава. Сега с кой и къде живее и с кого се е подписала на няккакъв лист... подробности.
Чувства всякакви тука забравете...

# 2 200
Кремена Халваджиян:
"
Ма ся, ако всичко живо ще се занимава с вълнуващата новина, че съм бременна, айде не! Достатъчно често ми дрънчи телефона, за да се занимавам и с тая тъпотия.
Но пък навява едни други мисли...Каква журналистика, какво перо, какъв ум.. да се преклониш направо пред родния таблоид! Или пък да го съдиш.
Във времена, в които народа се чуди как да се опази и да оцелее физически и психически, само му е до “бременността на 51-годишната Кремена Халваджиян”, потвърдена била все пак от близки на фамилията, ти да видиш! Друга новина не е могла да измисли нечия плоска главица. Пък и то друго по-важно няма в днешни дни, ми даа, всичко си е екстра!?!
Дъното!
Ама пък е слънчево!😎"

# 2 201
Но преди малко прочетох в нейния фейс,тя е ядосана от подобни глупости

# 2 202
Трудно я понасям, но е права!

# 2 203
Плевнелиева е по нова. Като пренавита пружинка е. Трудно и тече мисълта, а речта и е на първокласник на тържеството по случай буквите.

# 2 204
  • София
Тя и прогнозата за времето така съобщаваше.

Общи условия

Активация на акаунт