Звездни компромати - месец Октомври'20

• 234 454
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 285
Кои са Радина и Коко?
Радина четеше новините в БНТ, Константин Каменаров беше директор на телевизията, телевизионер, и на двамата им е втори брак.
Вече 20 години са заедно.
Да, щом и на мъжа ми му направи впечатление, че едва го издържаше с каменно лице, докато той обяснява колко е прекрасна... Та си представям за какъв брак говорим.
Ама кво да правиш, съдба.

# 286
Каменаров е прословут с подвизите си от години. Не знам защо отдавна не го е изхвърлила от живота си.

# 287
Радина е изключителна жена. Аз също забелязах физиономията й докато говореше мъжа й. После какво каза, понеже нещо се разсеях?

# 288
Кои са Радина и Коко?
Радина четеше новините в БНТ, Константин Каменаров беше директор на телевизията, телевизионер, и на двамата им е втори брак.
Вече 20 години са заедно.
Да, щом и на мъжа ми му направи впечатление, че едва го издържаше с каменно лице, докато той обяснява колко е прекрасна... Та си представям за какъв брак говорим.
Ама кво да правиш, съдба.
Мтого благодаря за разяснението!

# 289
Да, и аз не разбирам зашо и как го изтърпя толкова години - тежко пиянде и коцкар. А тя е много красив и фин човек.

# 290
А коя е жената до министъра, изглежда като изгоряла филийка, обилно намазана с грим отгоре.

# 291
Преди малко видях Илияна Йотова. Жената изглежда повече от добре. Нито е тантуреста, нито прилича на лелка.

# 292
  • Rock & Roll feeling ...
Руската световна шампионка по силов трибой за жени Анна Тураева :
Скрит текст:

# 293
😳😳😳
Това е жена, само по документи.
А къде са й гърдите?

# 294
Вероятно ги е премахнала оперативно. Очевидно приема и хормони и кой знае какво още, за да е толкова мускулеста. А се състезава с жени... не е нормално това.

# 295
Това ли е тази, която щяла да съди летищните власти задето я накарали да докаже че е от женски пол?
Като гледам инстаграма й, едва ли само те са имали съмнение. https://www.instagram.com/turaevaanna_/

# 296
Да. Тя си харесва жени.
Всичко това даже и да стане спортист се дължи на някакво заболяване на гръбначния стълб, от което в детството си е била обездвижена и е получавала припадъци.

# 297
  • Rock & Roll feeling ...
Да, тя е. Много възмутена била...

Гърдите или ги е махнала или са се "стопили" от напомването с хормони и силови трениворки.

# 298
Ако е транссексуална не трябва ли да се състезава при мъжете?

# 299
  • Sofia
Пише, че през 2019 ги е отстранила оперативно,  уж заради повишен риск от рак.

Общи условия

Активация на акаунт