Звездни компромати - месец Октомври'20

• 234 454
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 300
Не разбирам защо след като сама се е направила да прилича на мъж постоянно се възмущава, че я карат да доказва, че е жена. Значи като взема медалите е жена, а иначе мъж.
Ако съм съдия ще я пратя при мъжете, независимо какво има между краката.

# 301
  • БГ
Джугани...
Скрит текст:

# 302
  • Rock & Roll feeling ...
Къде са жените, които се опъват като Живкова, къде са тези които растат като Белучи...
Скрит текст:

# 303
Преди малко видях Илияна Йотова. Жената изглежда повече от добре. Нито е тантуреста, нито прилича на лелка.

Всъщност е точно тънтуреста с едър кокал и лелчинско излъчване. Без талия и огромен ханш. Освен това гледаща надменно и отвисоко всичко около нея. Преди месец предреди опашка за PCR тестове в София мед, заедно с мъжа си и охраната. След два дни пиеше кафе пак с мъжа си на Шел след Сандански. И двамата доста неугледни, но дънковото елече на мъжа и ме върна в 90-те на миналия век. Бяха с охрана и служебната кола.
Отделно, че честичко я засичах да посещава обект в Есте, Изток. Много интересно за познавачите.
Една от най-мега-хипер неприятните политически личности.

# 304
Джугани още малко и ще експлодира.
💣💥

# 305
Илияна Йотова изглежда много добре на живо. Мъжът й - проф. Йотов е известен ортопед, работи в София мед. Много често ги засичам в квартала, имат нормално поведение, любезни, възпитани хора.

# 306
И аз не знам кои са Радина и Коко 🤣
https://www.instagram.com/p/CFnS8ITH3Wn/?igshid=1ox4v3zen6ogd Кейти Х и новият и мъж, много ми харесва тоз момък 😍
П.П написах Радина и Коко в Гугъл и видях , не са ми познати въобще 😂

# 307
Илиана Йотова на мен ми е неприятна личност, но винаги ми е впечатлявала косата й. Красива коса, която ако не я оформя като лелка, ще стои много добре...

Джугани е много смешен анимационен герой.

# 308
Починал е Кензо Такада. Според статията причината е Ковид!
https://bg-voice.com/%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5% … chobox=1601825994

# 309
Илиана Йотова на мен ми е неприятна личност, но винаги ми е впечатлявала косата й. Красива коса, която ако не я оформя като лелка, ще стои много добре...

Джугани е много смешен анимационен герой.
Как предлагаш да си я оформи.Сестра ми е с такава коса.Гъста ,буйна и не може да се оформи никак.А за подстригване тази коса е много трудно

# 310
  • Пловдив
"Мъжът" на Илиана Йотова е един от най-добрите ортопеди в България, който изобщо и никога не е имал общо с политиката и бива професор да чака на опашка за ПСР. Невероятен специалист и човек. И си свети със собствена светлина, много е обидно да бъде описван като някой льольо-леока на жена си. Илиана Йотова е красива жена според мен, а и все пак не е на 20г., за да изглежда като модел. П. С. Аз пък изобщо не харесвам Мелания, ама на, всеки с вкуса си.
Участието на тази Ана в състезание с жени е срам за спорта. Както ще е срам и участието на транссексуални в женски надпревари. Не е изобщо честно.

# 311
Андреа кога ще си изпили носа?
че тя го е пилила
Скрит текст:

Тук на първата снимка ми харесва, въпреки че прилича малко на Атанаска от Павликени. 🤣

# 312
Веси Бонева е родила

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 08:10 от Wild_Angell

# 313
Дариел е с една идея по-добре. Даже е много добре в сравнение с Доминик, Агуая, Амая и прочие.

# 314
  • софия
Не я знам коя е тази Веси Бонева, тук я споменавате. Да й е живо и здраво бебето!
Дариел е поредното попълнение в списък с ... хммм, да речем, непопулярни имена. Добре, че бг знаменитостите активно са се заели да го съставят. Архитекти с проекти.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 20:55 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт