Звездни компромати - месец Октомври'20

• 234 540
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
На Ути децата имат хубави имена. Може ли снимки на жена му? Изглежда доста по-млада от него.
Намират се 1-2 снимки, но само в гръб.
Скрит текст:

# 436
Изобщо не съчувствам. Това е съзнателно направен избор.
Абсолютно съм съгласна. Та реално какво и е за оплакване? Работи по 8 часа и си гледа сама децата ли? Избрала си е лесен начин да се издигне и си носи последствията. Както беше казал някой по-назад тя си беше застаряваща и позабравена манекенка преди да стане известна като жената до
Д-р Енчев, така че определено и за двамата такава сделка би имала изгода.

# 437
  • На морето!
Коя е била любовницата на Коко Каменаров с интересната биография?

Радина е класа, би било прекрасно ако  новините се четат от такива водещи, а не от свръхгримирани или вечно заекващи водещи, чиито фрази се следят с усилие. (Визирам тези на БТВ, на Нова калинките даже не мога да ги запомня- само Ники Дойнов ми е приятен).

Наталия Симеонова ми е много топла, макар да съм чувала истории за кофти нрав.

# 438
Никак не ми се вижда достойно една жена да се остави да бъде параван или съзнателно да избере да си ляга с гей, само защото той е богат или красив. Не че имам нещо против хората с различна ориентация, но ако ми се случи да си легна с гей и после да разбера, че е такъв, бих се почувствала погнусена от себе си и зле. Между другото това в САЩ се води сексуално престъпление, ако не споделиш предварително на партньора си сексуалната си ориентация.

# 439
  • На морето!
За съжаление, дамите от нашия елит са склонни и на по-недостойни постъпки, при това за по-скромни дивиденти.
Да си параван на гей изглежда направо забавно на фона на всички Шишивици, Пайнерки и Дубайски "принцеси".

# 440
Това младо, хубаво момиче как си ляга с тоя шопар Ути?! Тя е 50 кг, той 150. А как се черпи юнашката... запои по 24 часа и верно си яде, като змей, не си игаре... Не ми е приятен, зад вида на добродушен дебеланко се крие  бая агресивен тип. Имах неудоволствието да го видя подпийнал преди години.
Иначе имената на дечицта са хубави, да са им здрави.

# 441
А това на Ути първи брак ли му е?

# 442
Мария на Ути е  над 40-годишна.

# 443
Една Цветелина Янева с патешка муцунка :
Скрит текст:
[\spoiler]

# 444
  • Rock & Roll feeling ...
Шиши да й вземе от чиповете на Мъск. Хем ще са първи, хем малко акъл може да придобие.

# 445
Изключително неприятно впечатление в поведението на К. Каменаров ми направиха две неща:
- Сядането пред камерата с тел. в ръка.
- Реакцията на въпроса за трудния момент на Радина ("за болестта й ли питате?"). Е, явно няма да те питат за Михаела!!!

Дори децата се държаха по- зряло от него, без да имат неговия опит.

# 446
  • София
Бритни
Скрит текст:
Том Круз
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Кели Брук
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър
Скрит текст:

# 447
А това на Ути първи брак ли му е?

Ако въобще има брак, че горе в някакъв цитат се самоописва като прекалено модерен за женене, вероятно и прекалено млад, рано му е на 50 да се обвързва тъй сериозно. Simple Smile

# 448
Кели Брук
Скрит текст:

Коя е Кели Брук и защо ми е толкова противна от пръв поглед ThinkingGrinThinkingThinking

# 449
  • До морето
Аз пък хванах някакъв откъс от Папараци с бременната Пипи. Репортерката я пита -Как така се е решила да има 2 деца едно след друго и Пипито -Ами ти виждала ли си гаджето ми????  
Много ме умиляват такива женички, дето си мислят, че всяка припада по мъжете им. И отделно не мисля, че бащата на двете ти деца е "гадже". Абе, инфантилна история. Какво да очакваш от 30 и кусур годишна жена със звучното име Пипи.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 12:30 от Boho chic

Общи условия

Активация на акаунт