Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 176
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 990
Лилито Джеймс нали беше гадже на Крис Евънс (оня дето пусна снимки на члена си погрешка). Сега пък с Доминик Уест, който играеше в Аферата такава роля.
Имаше много смешни коментари, някой писал Аферата сезон 10, друг, че се повтаря историята с Кристен Стюарт. Само да не обърне и тя резбата след този случай. Smile А може и всичко да е пиар, май снимат нещо заедно.
Джей Ло-то винаги ми е много хубава. Kissing Heart

# 991
Изненадах се от Лили Джеймс, аз много я харесвам...
Брутално, ако съпругата е разбрала от снимки. И все пак по бруталитет ми води Даниел Дей Луис, който зарязва Изабел Аджани бременна, тя разбира от пресата, че е имал паралелна връзка. Паралелната му жена пък също от пресата разбира за Изабел.

# 992
Лилито и със шмъркането на кокаин в парка... Абе решила е да е щедра от към скандали за 2020.

# 993
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Имам ад блокер и за това не ги знам тез звИздИ.

И аз така. Не съм и подозирала, че изпускам нещо

# 994
  • София
Лилито и със шмъркането на кокаин в парка... Абе решила е да е щедра от към скандали за 2020.
Това не го знаех. Ужас. Иначе ми е симпатична.

# 995
Една приятелка е видяла Рая Пеева и Цитиридс в някакъв ресторант миналата седмица и са се държали  повече от приятелски, даже са се държали за ръце. Дали е възможно да са двойка? Странни, защото не съм чула да е скъсала с Явор.

# 996
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз съм ги виждала заедно или поне момичето приличаше на нея

# 997
Някъде из клюкарските сайтове имаше изказване на Рая Пеева, че дала назад като разбрала, че Явор искал дете. Не се чувствала още достатъчно стабилна в работата, а той бил на 35г и му било време. Затова решила да стане част от сутрешния блок на БТВ.
Тази дама чия дъщеря е? Много ми прилича на една българска актриса, но немога да се сетя името й. Ако наистина е с Цитиридис, то това обяснява напълно излишната й роля до водещите на Тази Сутрин.

# 998
  • софия
Пейо Пеев от Спринт и Красимира Демирева (актриса).

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 11:07 от zvаnchе

# 999
М. Менсън и Джони
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 000
Да не са били в Маскираният певец? Joy

# 1 001
А майка и е актрисата Красимира Демирева

# 1 002
Да не са били в Маскираният певец? Joy
Те цял живот СА маскираният певец. Joy

# 1 003
 Точно. Joy Както и Гагата и Кейти Пери. По-откачени от тях сигурно няма.

# 1 004
Определено са интересни хора. 😉 А Менсън е и кръстник на Лили Деп.

Общи условия

Активация на акаунт