Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 232
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 1 080
Почина актрисата Кончата Феръл, изиграла Бърта в сериала "Двама мъже и половина"
Скрит текст:
O, не! Толкова я харесвам! Cry

# 1 081
Вергов и дъщеря. Смятам я за много симпатична, различна и за момента е по - спортен тип, но е много чаровна.
Скрит текст:

Само как се е сприятелила с тези шантави близначки не знам

С Ваня Щерева, доколкото разбрах ще чете нейни неща в Пощенска кутия за приказки
Ваня Щерева, не й отива поведението на 18 годишна, а на снимката е като труженичка
Скрит текст:
И дъщерята на Щерева, която ми е далеч по - приятна, както по характер, така и външно, следя я в ИГ
Скрит текст:

# 1 082
Преди седмица или две четох, че Кончата се бори за живота си, явно е изгубила битката Sad
Много е красива Али, малко е едричка, но така е като изцяло прилича на баща си. Ще става актриса.

# 1 083
  • Русе
На мен пък повече ми прилича на майка си.

Ирина Ялъмова:
https://webcafe.bg/jeni-v-deistvie/1323932362-operatsiya-mayki-i … lena-vergova.html

# 1 084
Ирина беше и завинаги ще остане най- красивото момиче "Невада". Присъствие и стил.
Много я харесвам. А след прочетеното интервю от поста на lubito- още повече.

# 1 085
И Карди постнала цици "погрешка". Joy На някой му е скучно. Тук има един сайт с изтекли снимки на други известни личности. Има я и Майлито, докато пикае. Това същество е ужасно гнусно.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 14:32 от ~Carolina~

# 1 086
  • където ми харесва
На мен пък повече ми прилича на майка си.

Ирина Ялъмова:
https://webcafe.bg/jeni-v-deistvie/1323932362-operatsiya-mayki-i … lena-vergova.html
Зачетох се в статията-явно е модерно арт майките да се държат като непослушни деца, а децата им да ги контролират...

# 1 087
На Вергов щерката много мъжки черти на лицето, супер груба.

# 1 088
  • София

И на мен така ми изглежда. Дъщерята е точно копие на баща си, но не изглежда красива и с фини черти.

# 1 089
  • на пистата
На Андрея показалеца 😁
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 090
  • Варна
Емануела от преди няколко поста прилича на транс. Как е възможно с толкова корекции, разкрасяващи процедури, грим, прически да заприличаш на чучело?

# 1 091

И на мен така ми изглежда. Дъщерята е точно копие на баща си, но не изглежда красива и с фини черти.

На мен пък много ми харесаха майката и дъщерята Вергови ! Глътка свеж въздух са ми на фона на популярните в тази тема шафрантии!

# 1 092
Антъни Стар е в България за снимките на Cobweb.
Бил много доволен от леката процедура за тестване за Ковид:
Скрит текст:

И щастлив в българския си анцуг. И ние сме дали нещо на света Laughing
Скрит текст:

Обожавах Кончата Феръл, да почива в мир...

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 14:46 от Не се сърди, човече

# 1 093
Разочарова ме броят на ръкавите на анцуга, все пак сме дали на света и анцуга на Блажкови с 4 ръкава... Grinning

# 1 094
На Андрея показалеца 😁
Скрит текст:
Скрит текст:
цялата й глава изглежда огромна за това тяло

Общи условия

Активация на акаунт