Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 935
  • 911
  •   1
Отговори
# 795
Мони, браво.

Рей, всичко ще бъде наред.

Али, зорът е, докато откачиш, след това вече е лесно Simple Smile

Ети, честито Simple Smile

# 796
  • Бургас
Ети, честито!

Рей, стискам палци за бързо оздравяване.

Али, как е положението дОма, бичи ли парното вече?

Съни, щом сте здрави и с работата ще се справиш, ти си оправна.

# 797
Друго си е да свършиш работа и да си легнеш.
Али, дано вече ти е топло.
Мони, малко по малко ще се оправиш.

# 798
Майсторите бичат, парното нье 😂 Ама се надам и томда забичи де.

Аз ще поизчистя, че в почивните дни пропуснах...

# 799
  • на Мелмак
ММ ме гъделичкаше и аз докато се отбранявах, очилата ми паднаха и вече са тотал щета. Утре ще се ходи за нови, няма мърдане.
СипАх си бейлисче, че нервата от вчера започна днес да ми разминава след 18ч.
Да, намерихме гараж, в квартала, строяща се сграда на акт 14, вчера подписахме договора, преведохме пари и иии доволна съм. На фона на всички други е голям, почти 17 кв.
Малкия се отказа от футбола, доста болни имат в училището, да видим докога ще са присъствено.
Лека вечер, момичета!

# 800
Ети, наздраве. Признавам си, че изядох пакетче солети и изпих чаша вино. Искам още.....така и така едва ли ще ме огрее гръцка баклава и днес, защото ММ още работят на обекта.
Щерката от четвъртък са в дистанционна форма на обучение.

# 801
Те май всички са в дистанционна форма Маре. Ще чакам новините, но това ми каза Монката.

# 802
Ами момчето още не са ги обявили. За сега само гимназистите и студентите.

# 803
Може и така да е, не съм чела официални източници.

# 804
  • някъде ... тук ...
Заповедта е за гимназиалния курс и студентите. Другите са според заболелите и карантината.

# 805
И май умуват да направят задължителни маските в клас... нямам думи.

# 806
  • На брега на реката
Добро утро!

Али, на топло ли спа?

Аз наскачах снощи и бързо, бързо припаднах. Май ми идват в повече, тези мои активности?! Ще трябва да редуцирам, ама какво да направя, като на всичко ми се ходи. Добре, че ММ не е капризен и не мрънка, че почти всяка вечер ме няма у дома, поне по час и половина.

Не съм гледала новини, ама от кометарите ви разбирам, че положението не е добро.  Дано по-бързо отмине това нещо, че света полудя!

Хубав ден, момичета и да сме здравички!

# 807
Добро утро!

Топло е у дома вече 🤩🤩🤩 Много готино, във възторг съм 🤩

Днес ще трябва пак да се чувам с ветката, котанката ми пак отказва да яде 😥 Не знам какво я мъчи...

Спорен ден, банда!

# 808
Добро утро.
Хубав да е денят ви.

# 809
  • На брега на реката
Еха, честито Али!  Безпроблемно да си го ползваш и да ти е винаги топличко и уютно!

Забравих да ви се оплача, че наскоро купения тиган "Стоун леджънт" на Делимано, се скапа! Язък им за рекламата! Снощи така му се набръчка покритието, че дори се обели голяма люспа. Много ме е яд, защото не е ползван повече от  10 пъти и е само на около  3 месеца, а е за боклука. Ще им звъня днес и ще искам адрес, да приложа снимки, за да  си видят продукта. Едва ли ще ми възстановят сумата, ама пък не ми се премълчава, щото дадох около 40 лв. за него!!!

И за да не е само оплакване, ще кажа, че наскоро ни възстановиха от КАТ, сумата която бяхме платили втори път /фишове/.  Бях загубила надежда, че в началото на юни подадохме документи, но ето, че ни ги върнаха. Похвалвам ги!  Blush

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 06:55 от Бубoлина

Общи условия

Активация на акаунт