Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 889
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 970
Има ли активна игра на памперс? За една приятелка питам 😁 Аз не купувам и съм пропуснала ако има.
Виждам активност в метро. Нещо друго има ли?
Благодаря!
https://www.pg-promo.bg/
Първата е за Фантастико, а втората е за Памперс-гащи и е до утре.

Някой питаше за последното теглене на Джонито - отдавна звъняха, някой тук се похвали на деня. Потърсете си наградата.

Намерих си бележка за Фереро роше за 9 лв. Сега ще е майтап да ме изтеглят за обеците. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 12:39 от sis_ko

# 2 971
Здравейте, имам пропуснати обаждания от следните номера
0875312959
0875345065
Намерих и двата номера публикувани във форума, но няма друга информация.
През една минута са ми звъняли, но като набера дава един звук пииип и изключва, дали някой има информация, благодаря!

# 2 972
Ето отговор от Билла за "съвпаданието" на имена

Всеки от печелившите верифицира данните си посредством нашия кол център. В случай, че при тази верификация се окаже, че един човек присъства с повече от един регистриран код, а не става въпрос за сходни имена, ще преминем към замяна на втория код с изтеглена резерва, както е посочено и в официалните правила

# 2 973
  • София
Как разбирате условието "Като уникален идентификатор за всяка твоя регистрация ще се приема твоят имейл адрес, затова винаги регистрирай един и същ имейл", при положение, че се регистрират касови бележки?

# 2 974
  • София
...
Имаше и от кОлите със сричка, вдигнах бутилката ама светлината не беше хубава, не видях нищо и се отказах. Joy В ТМаркет като надигнех виждах много добре.
...
Вчера купих 2 бр. Коли, когато се прибрах се опитах като са затворени да видя кои са сричките, но не стана. Много бледо са написани черен шрифт върху златни капачки. Те и отворени трудно се четат. Явно миналата година са чели как се гледат с телефон сричките и са опитали да го предотвратят това тази година.

# 2 975
Преди малко ми звъннаха от Ная, чак да не повярваш.
Дали искат касова бележка, че дадох служебния адрес и да я оставя в офиса.

# 2 976
  • София
Не е игра, но знам, че във форума има много любители на книги:
https://www.facebook.com/ciela.books/posts/1800948263414993

# 2 977
Фирмите, които си избират лица да им рекламират стоките, имам чувство , че ги избират по маникюр.
Как пък не се случи някоя да не е с орлови нокти, извити, остри и израснали...
Отщява ми се от самия продукт, даже да се поинтересувам за него.
Абе направи си един нормален маникюр, с поддържани чисти нокти. Дори с един гланц да са само.
Бъррр..

# 2 978
Разменям код от Rakuten  за 2 кода на кока кола. (за кока кола app).

# 2 979
Разменям код от Rakuten  за 2 кода на кока кола. (за кока кола app).
Искаш ли два кода?Само че ще си ги преобразуваш,понеже новите директно ги регистрират,а старите ги събирам и когато съм свободна,регистрирам.Не искам кода.

# 2 980
Как разбирате условието "Като уникален идентификатор за всяка твоя регистрация ще се приема твоят имейл адрес, затова винаги регистрирай един и същ имейл", при положение, че се регистрират касови бележки?

Че бележките се броят за дадения имейл адрес и се натрупват и така се увеличава шанса да спечелиш.

# 2 981
  • София
Разбрах те, Precious_5, инсталирах приложението, но не излиза пратка с такъв номер, за да я проследя. Както и да е, дойде вече и е награда от Инстаграм.

Взех ваучера за Спиди на зайците, пратих кб и товарителница и ми писаха, че ще пратят карта. После се свързваш с тях и превеждат 5 лв. Как се следи после наличност по тази карта?

Подарявам код от 500 мл. КК. Нямам приложението. Подарен.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 14:25 от Магси

# 2 982
От 16.11 стартира коледната кампания на Queen's!

# 2 983
Напоследък не купувам много сладко, та в Престиж съм само с едно картонче. Днес взех една кутия Траяна от Т Маркет, че са на промоция. То взе, че ваучер за два лева се падна. Аз все едно печалба от тотото уцелих. 😂

# 2 984
  • Русе
Съвсем не по тематата, но нали съм лелка, та не разбирам много от игри на компа. Дайте нещо, което може да играем с детето, то в неговата стая, аз в хола.

Общи условия

Активация на акаунт