Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 148 605
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Разпиляна във въображението
Аз чакам тегленето на Престиж "Мюсли". Дали днес ще ги обявят или утре?

# 2 536
Тофифи обявиха печелившите.

# 2 537
  • софия
Аз имам имейл от тях от днес, че ваучера е изпратен, така че явно тази седмица ще ги получим
Силно се надявам тази седмица вече да си получим ваучерите от Ферри и Фантастико!
Като се оплаках и аз получих мейл!😀 Знае ли се с кой куриер?
В Бондюел ме няма!

# 2 538
Тофифи са излязли печелившите! Най-после моя син е с карти и кутия бонбони!🙂

# 2 539
"Изненадата" на Теленор е била 100MB всеки ден за предплатени карти, а тези, които са абонати по 1000 до 01.11. Laughing
Скрит текст:
Нищо, може пак да свършат работа.

# 2 540
И Кит кат обявиха.

# 2 541
Най-накрая раница от Теди. 😊 Също така 1кг кафе от Чибо и кашон Помбер. Чакам само Престиж за ластика.

# 2 542
Как се взима ваучер за Фуудпанда от зайците? Къде се въвежда кода при поръчка?

# 2 543
От Тофифи искат ли бележката при получаване?Хич не съобразих и на нея ми е участието и за друга игра 😀

# 2 544
Как се взима ваучер за Фуудпанда от зайците? Къде се въвежда кода при поръчка?

Има поле за код преди плащането....

# 2 545
  • Пловдив
Имам две закупени зърнени закуски с  код за играта с екшън камера, но четох правилата. Оказа се, че ще избират с жури най-добрите истории, а аз нямам дар слово. Подарявам ги на първите двама писали ми на лично.
ПП. Подарени!

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 14:23 от radost!

# 2 546
Оф,с такова нетърпение чаках понеделник,ама напразно.Никъде ме няма,а честно ви казвам,че досега не съм се включвала в толкова игри.Ако ги изредя,то в поне 20 участвам.Загорка пробвах досега с 11 кода и нищо.Евридей съм закупила 12 пакета(което никога досега не съм правила с каквито и да е артикули за игри).Излагацията с бонбони Фереро никога няма да я забравя и ако не спечеля и там,цял ден ще съм в лошо настроение.Такава каръщина ме е налегнала,че думи нямам.

# 2 547
  • Пловдив
Теди изтеглиха и колелата! Най-много там ми беше надеждата, но ме няма.

# 2 548
Мрън, карък отвсякъде... Нищо...

# 2 549
  • Пловдив
И мен ме няма в колелата... Яд ме е, че за още билети имах точки, ама... Като съм такъв заплес Rolling Eyes
Има ме иначе и за рефлектор, и за стикер за дрехи, и за раница  Simple Smile Ще видим диваците как ще ги разделят помежду си Joy

Общи условия

Активация на акаунт