Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 928
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Сф
Най- накрая намерих хайникен 007 в кварталния магазин.Спечелих кенче, обаче в 2 Авантита от списъка за нагр.центове бях, нищо не знаят.Гледам че са посочили и СБА и Фф.Някой да е взимал кенче вече? Утре ще звъня на Загорка.

# 2 941
От сила бг може ли да се поръча до магазин техен и да се избегне доставката? Преди време някой им похвали сайта, колко добре бил оформен, но аз днес гледах и има супер много неща, които не са налични или очакват наличност, а си излизат в списъка с продукти.

# 2 942
Ако искаш да поръчваш от Сила.бг с ваучер от зайците, пише че важи само за онлайн поръчки, не и за физически магазини. И не видях да има опция да се вземе от магазин. Само с доставка.

# 2 943
Магси от приложението за телефон
От сайта НЕ излиза тази информация

# 2 944
В Папиа дали наистина участват всички видове опаковки или само тези, които са визуализирали в общите условия?
В момента в Метро има на промоция хартия с друг вид опаковка и аз участвах с нея, но се притеснявам,че съм взела погрешна.

# 2 945
  • София
В Папиа дали наистина участват всички видове опаковки или само тези, които са визуализирали в общите условия?
В момента в Метро има на промоция хартия с друг вид опаковка и аз участвах с нея, но се притеснявам,че съм взела погрешна.
Папия е за определена сума, мисля 12.95 независимо от расфасовка и вид.

# 2 946
5 ГБ от Виваком за уикенда

# 2 947
Папия е за определена сума, мисля 12.95 независимо от расфасовка и вид.

Тоалетните хартии само участват, кухненските ролки - не.
   Разфасовките, които участват, ги има в сайта.

Тоалетна хартия PAPIA с балансирано pH
1. Тоалетна хартия PAPIA, Оп. 4 бр, 3 пласта
2. Тоалетна хартия PAPIA, Оп. 8 бр, 3 пласта
3. Тоалетна хартия PAPIA, Оп. 16 бр,3 пласта
4.Тоалетна хартия PAPIA, Оп. 24+6 бр, 3 пласта
5.Тоалетна хартия PAPIA Pure Soft, Оп. 32 бр,
4 пласта

Ароматизирана тоалетна хартия PAPIA с екстракт от божур

6. Тоалетна хартия PAPIA Exotic, Оп. 4 бр, 3 пласта ароматизирана
7. Тоалетна хартия PAPIA Exotic, Оп. 8 бр, 3 пласта ароматизирана
8. Тоалетна хартия PAPIA Exotic, Оп.16 бр, 3 пласта ароматизирана
9. Тоалетна хартия PAPIA Exotic, Оп. 24+6 бр, 3 пласта ароматизирана

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 08:35 от marinadp

# 2 948
Брадли, благодаря ти, че всяка седмица подсещаш за Виваком! Аз съм с малко интернет в плана и благодарение на теб успявам да се справя с месечното си потребление.

# 2 949
В Търново има ли Фантастико?

Не.

# 2 950
Брадли, благодаря ти, че всяка седмица подсещаш за Виваком! Аз съм с малко интернет в плана и благодарение на теб успявам да се справя с месечното си потребление.
Тази седмица не са 2000,а 5000MB заради Денят на народните будители.

# 2 951
А1 нямат ли такива оферти?
Плащах си сметките онлайн и бонусът го прехвърлях на майка ми, че децата и ползват телефона от време на време и накрая тя увисва без нет. Обаче вече нама бонус 2к Мб.

# 2 952
  • Варна
С първия регистриран код. ММ го няма и няма на кого да купувам бира.

# 2 953
  • у нас
А1 нямат ли такива оферти?
Плащах си сметките онлайн и бонусът го прехвърлях на майка ми, че децата и ползват телефона от време на време и накрая тя увисва без нет. Обаче вече нама бонус 2к Мб.
За съжаление, нямат от няколко месеца.

# 2 954
  • София
Писах, че спиди ми донесова ваучера от Фейри (Фантастико) - онзи ден!! Куриера ми го метна и замина - не искаше бележка, нищо не му трябвало. Сега (два дена по-късно!!) ми се обади - в плика с ваучера имало нещо, което трябвало да върне на изпращача. Има, да, има два приемо-предавателни протокола. Щял да мине днес да вземе единия. "Викам - даа, бе, аз ги изхвърлих, заедно с бележката, нали казахте, че нищо не Ви трябва?" Изплаши се човека, ауу, не били му казали, че има нещо за връщане, сега какво, изхвърляла ли съм боклука вече??
Викам - споко, бъзикам се. Отделих го и чаках да се сетите, че може да потрябва Joy Пък и такива хартии ги ползвам като "втора употреба" - драскам си отзад нещо, не бързам да ги изхвърля. Joy

Общи условия

Активация на акаунт