Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 358
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 010
Сватя, не дават истински торти в ДГ. Само картонени май може-вътре с пакетирани неща.

# 2 011
Не дават храна сега в градините. Поне в нашата. Искат подаръчета за децата. ама аз нали съм стисната, не направих рожден ден на детето в градината , а само с приятелите му. А и рождения му ден беше в неделя.
Детски Св вземат със смятане на брутния доход и беше ми, че детето има всички ваксини.
Догодина ще в друго уж ама пак ще трябва да се подават документи.

# 2 012
Аз знам,че не дават,ама нашата дг е ларж! Сичко може. 😁😂 Обаче ще го мисля още. Той е в събота,можем да пропуснем и ние,ама на нея й се черпи. 😆 Тя е ларж и тя. Иначе тука ще си правим малко парти.
Сватя,знам ги тия картонените,ма не съм толкоз сръчна да направя. 😂
Ааа я кажете в понеделник работят ли ДГ? Че нали нещо ми се върти да е почивен? 🤔

# 2 013
  • Пловдив
Май днес на доста места големите са он лайн, а по-малките са в спортен празник Head Band  На колежката даже не са ги викали в у-ще, че било лошо времето и цъкали на воля на компа у дома.

Ени, такива картоненки триъгълници продават и в някои книжарници...

# 2 014
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пиене и еденье не искам тази вечер, оставям всичко на вас. От Пощенска искат да ме цакат с 83 лв. През август платих с моята карта, чрез банкомат, дължимата сума към Ти би ай, сестра ми изплаща пералня. И вчера с превода на заплатата ми дръпнали пак 83 лв. Твърдят, че август при тях не излиза плащане към ти би ай и сега са им превели парите! Аз си пазя бележката от банкомата, а сестра ми няма пропуснато плащане. Втората версия на Пощенска е, че "търговецът си дърпа сам от сметката". Обяснявам ѝ, че аз не съм клиент на ти би ай и нямам договор с тях! А на сестра ми два пъти са ѝ взели сумата този месец. Тя си плаща чрез банкомат, не е разрешила да ѝ дърпат сумата от сметката. Тези от банката се о*Рахал и съм решила да си открия сметка в УниКредит.
Баси телефона. Е, ще го оставя, както е решил той, но да знаете, че не го знам кой е този о*Рахал, за *ране иде реч. Joy Joy

donsita От тук тръгна Simple Smile

# 2 015
  • sf
Хахаха О'Рахал се е осрал! 🤣

# 2 016
Спокойно си хубавейте, нареждам се до Янчето и Добри за без банЦки и отстъпвам моите в името на Красотата. Тя ще ни спаси, не ли? 😎
С к'во ще се завивам ... де да знам 🙄 ако мий много студено кат на Тета, ша метна някой младеж отгоре 😂 нема грижи.

# 2 017
Ще пиеш един коктейл и ще се стоплиш. Хич не ти и трябва младеж, кой знай на какъв О*Рахал ще попаднеш! Само да ти тежи, па я ще заиска да те отвива. Laughing

# 2 018
У, тая Сирос, ич не дава да мръдна Stuck Out Tongue Winking Eye
Ем, добре, ша мечтая, щот е безплатно и деЦки не зимам 😃

# 2 019
Днес има някакви изгригвания! Лунни,слънчеви,всякакви! Сигурна съм! Или аз вече превъртях играта и взех да се чувствам нормална или народа тотал полуде!Не О'Рахал,ми направо,за'рал са!

# 2 020
Аny, работят детските винаги, не ги гледай учениците.

Тва с прането го свърших вчера по време на хоум офиса. Плюс натисках цял следобед ученичката да учи. В резултат в 17:30 беше приключила с всичко без да се е презорила. Значи можело.

# 2 021
Попи,на 6-ти и 22-ри септември почиваха и ДГ,за това питах. Не мога да им хвана спатиите. 😆
А ние пак ,отново нямаме вода! Ей писна ми!!! Ще си направя един профил у фейса ,само за да нахраня кмета,дет публикува там! 😡🤬

# 2 022
Any, освен на официални празници, почиват и събота, и неделя. Joy

# 2 023
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сама съм в помещението, приготвям се да говоря с клиент, по телефона !?! , и си слагам маската... Това коя фаза на изтрещяване се брои?

# 2 024
  • София
Втора сигур,аз вкъщи забравям да я махам.Grinning
Онзи ден се прибирам,ръце и с шепи мия лицето с маска.

Общи условия

Активация на акаунт