Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 357
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 300
Скоро имаше сешоари, пробвай с горещата линия.

# 301
Здравейте,моля някой да каже нещо за пилинг машинките за дрехи.

# 302
  • софия
Имам пилинг машинка и съм доволна. Не знам какво друго да кажа.

# 303
Аз не съм много запозната с QR кодовете, но информацията, която е  закодирана, не се ли променя при активиране на купон, оферта или скреч карта? Ако е така, няма смисъл от постоянно вадене на скрийншот.
QR кода ти е за картата - оттам нататък каквото е активирано за нея от профила си важи без нови шракания Simple Smile

Почти винаги съм се чекирала само с QR код, защото като се чекирам от чужбина навръщане нямам къде да принтна. И освен самия билет си режа отделно и само кода за по-бързо и лесно...

# 304
Моят лидълски сешоар, след около 4-5 години вярна служба, май ще сдава багажа.
Дали в момента се намират изостанали бройки из магазините или да чакам декември Stuck Out Tongue Winking Eye

На Битоля имаше доста миналата седмица,чудих им се ,но вече бях поръчала на друга марка

# 305
И аз съм доволна от пилинг машинката. Доста.
Много се чудех защо този път силиконовите формички свършиха така бързо, въпреки...леко странните цветови комбинации (предния път бяха в много сладурски пастелни цветове и взех). Този път мислех да пропусна, обаче в тракийския Лидъл имаше намалени формички на -30% и се загледах. Ами, тези са 2 в 1, огъват се и стават за мъфини, но и за мини тарталети. Сториха ми се много идейни. Е, излъгаха ме пак да взема- а имам доста формички, но понеже са им качествени и постоянно увеличавам колекцията... Joy

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 15:29 от dolce miele

# 306
Аз точно за завеси и евентуално за някоя дреха от дъжд на вятър, смятах да я взема тази парна четка, защото не гладя. Имам парна станция, но нямам нерви и време да я вадя 2 пъти в годината 😂

# 307
Мнение за ютията?

# 308
Да попитам 13 за Lidl Plus приложението ако натрупаш определена сума пари в месеца дали ще дават отстъпка от сметката като в Англия например? Там като натрупаш примерно 100 паунда и ти дават 2 отстъпка и т.н.

# 309
Допълвам се за формичките за мъфини/мини тарталети- във втората кутия се оказаха 11 броя вместо 12 (1 бяла по-малко). Вижда се, че кутийките не са били отваряни, аз разрязах лепенките...Останах леко разочарована, хем ги взех на- 30%. Но ще си ги задържа, че и без това няма как да ги заменя. Уж ги огледах веднага след като се прибрах и ми се сториха ок, как съм ги преброила по 12 във всяка кутийка не знам... Laughing Днес отлепих и хвърлих оранжевите стикери и тогава забелязах липсата, ха ха Joy  По-плътно им е дъното и част от стените отколкото на предишните им формички за мъфини, харесват ми.
Пантофка, писаха, че засега не се предвижда такова натрупване на сума за България.

# 310
  • софия
Да попитам 13 за Lidl Plus приложението ако натрупаш определена сума пари в месеца дали ще дават отстъпка от сметката като в Англия например? Там като натрупаш примерно 100 паунда и ти дават 2 отстъпка и т.н.
Не съм 13, но към момента няма натрупване на изхарчената сума за допълнителни отстъпки.

# 311
  • София
Някой подкара ли приложение без да има гугъл сървис, свалих го и го инсталирах от apk мирор приложенията, но не тръгва

а пробва ли от  Aurora store? Би трябвало да може.
https://consumer.huawei.com/en/community/details/Aurora-Store--- … 3_cBG&adcref_

# 312
Aisha, да и от там също, все не става.

# 313
Уффф, да помрънкам и за моето приключение: Първи опит Лидл +. Днес успешно стигнахме до Лидл Димитровград, където имаше
 страшно инхалатори(взех си);
много сешоари ;
много якета, при това и малки размери (странното беше, че принципно съм Xs, от любопитство премерих едно р-р 40, понеже ми хареса шарката, и единствено ръкавите ми бяха малко дълги 🤔 🤷♀);
много чопъри ( някой май беше питал преди време);
Абе като цяло всякакви стоки от предходни седмици имаше, единствено масажната седалка за кола беше оглозгана. 😬😀
Направих две сметки, една сканирах с моя телефон, другата я сканира мъжо с неговия, че бяха все неща за колата (външна акумулаторна батерия -139,90; компресор; кабели , спрей За гуми и т.н. и т.н.) Та минавам аз, чекирам, жената ме гледа лошо-“ама то е от 05.10.”,  казвам, че зная, че не съм дошла за купони или оферти, а искам да чекирам заради касовата бележка, тъй като взимам уред. Пак ме гледа лошо и се провиква към колежката й- “устройството може ли да се използва вече, Нали беше от 05.10?! “ Аз пак си настоявам-“можеееее” ..и продължи да ме гледа лошо 😀😀
Равносметката е, че оставихме има-няма 350 лв и че ме прецака с 2 стикита(не успя да преброи правилно или ме наказа за желанието ми да се чекирам). На мен нищо не ми се падна от скреча, на ММ -слънчо.☀☀

# 314
  • Plovdiv, Bulgaria
Сиренето в тези тенекии бива ли го?

Общи условия

Активация на акаунт