Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 281
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 420
Добре, че писахте!!! След полунощ активирах всички купони, сигурна съм, проверих. Сега погледнах, купонът с плешката не е активен. Голяма греда... Проверявайте си предварително дали са активни купоните!

Като чета историята на paulieM, се потвърждава една моя конспиративна теория. Тази нощ си активирах всички купони. На касата реших да проверя и с изненада  видях ,че този за плешката не е активиран. Помислих си, че може в просъницата да съм пропуснала нещо, но може да е имало и проблем с този купон точно, щом не само на мен се е случвало. При нас в 8:20 имаше 5 кутии Рафаело. Имаше и възрастни с активирано приложение. Като цяло се радвам, че няма да се бием с пенсионерите за тези промоции.
Абсолютно същото и при мен , активирах всички снощи, а тази сутрин плешката не беше активна!

# 421
Колко ли хора ще връщат скъпите плешки и дали отново ще ги пуснат в продажба лидълци?

# 422
Не знам доколко с Лидл плюс ще се предлагат оферти, които да са по джоба на най-ощетените финансово хора, за да ги търсят и те, но обикновено тези хора не разполагат поради същата причина и със смарт-телефони, че да могат изобщо да се опитат да работят с приложението.
Тъжно е, наистина. Но от друга страна и не очаквам социална функция от търговска верига.

# 423
  • Асеновград
От първия ти пост си мисля че е отворил, но не е изтрил и после активирал.
Може и така да е станало, но сега не дава да се отвори пак. Не е толков важно, просто  мислех че може да се провери дали печели или не някъде в приложението. Но явно така е направено, че  не може..
Ако скреч картата не печели, не може да се провери.Два пъти пазарувах и двете бяха празни, и веднага изчезват след изтриване.При първата и аз не разбрах и после я търсих, за втората гледах внимателно и съм сигурна че пишеше не печелите и след това изчезна. Не мисля че печалбата е обвързана със сметката и двата пъти беше сметка над 60 лв. Ако ММ после не го мързи да ме закара мисля да ползвам намалението на баничките ако има в наличност.

# 424
Не може ли просто и купоните да стават автоматично активни в първия ден от валидността им, да изтичат в определения срок и да изчезват след използването им? Кому е нужно това цъкане и непрекъснати проверки?

# 425
Аз активирах вчера, активни са ми, довечера, ако хвана работното време, ще ги ползвам.

# 426
  • софия

Не знам Лидл до кога ще позволяват подобни простотии.

# 427
Някой може ли да каже Рафаелото с каква годност са?

# 428
Не може ли просто и купоните да стават автоматично активни в първия ден от валидността им, да изтичат в определения срок и да изчезват след използването им? Кому е нужно това цъкане и непрекъснати проверки?
1. Да отваряш постоянно и да следиш и 2. Защо да не се подведеш и набуташ.

# 429
1. Да отваряш постоянно и да следиш и 2. Защо да не се подведеш и набуташ.

Sad Тъжно, ако номер 2 е също водещ аспект във въвеждането му... Така или иначе интересът към Лидл е голям, така или иначе има много силни позиции, така или иначе пак ще отваряме и следим за купоните - какви продукти са, колко бройки максимално, на каква цена...

# 430
  • София
Моите са до Април 2021 - доволно Simple Smile

# 431
Като чета историята на paulieM, се потвърждава една моя конспиративна теория. Тази нощ си активирах всички купони. На касата реших да проверя и с изненада  видях ,че този за плешката не е активиран. Помислих си, че може в просъницата да съм пропуснала нещо, но може да е имало и проблем с този купон точно, щом не само на мен се е случвало. При нас в 8:20 имаше 5 кутии Рафаело. Имаше и възрастни с активирано приложение. Като цяло се радвам, че няма да се бием с пенсионерите за тези промоции.
И аз го активирах към 12:30 и бях сигурна, че всичките съм ги активирала ....

# 432
Варна, магазин Аспарухово годност 21.02.2021г. Бяха малко бройки, може следващото зареждане да е с различен срок.

# 433
Това с поничките е висша форма на простотия!!
Днес едно младо момче с голи ръце бръкна да си вземе хлебче и взе най- задното. Не знам за каква пандемия ми говорят и за мерки и за не знам си какво, като хората си остават коне!

# 434
Това с поничките е висша форма на простотия!!
Днес едно младо момче с голи ръце бръкна да си вземе хлебче и взе най- задното. Не знам за каква пандемия ми говорят и за мерки и за не знам си какво, като хората си остават коне!
В сравнение с поведението на хората, всички животни, набедени за мръсни, изглеждат като с навици за аптека. (Конете ще ни се разсърдят много, че те и с капаци по виждат и схващат, но и свинете ще се засегнат, ако видят. Joy)

Калъфите за дрехи видяхте ли? Струват ли си парите?

Общи условия

Активация на акаунт