Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 421
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 75
  • Асеновград
Ще е забавно с приложението определено. Непредвидено мъжете ме вкараха в Лидл днес, на касата сканирам телефона две касиерки в един глас ми обясняват че не работи приложението, аз настоявам че не е така Simple Smile само дето в прав текст не заявих че Бг мама вече го е тествала Simple Smile. И за тяхно учудване сработи.Ама със скреч картата така и не разбрах какво стана, докато я намеря и тръгна да изтривам, ММ се сети че нещо в касовата бележка не било както трябва, детето се задърпа за стикитата и в крайна сметка или не я изтрих или е била празна Simple Smile .
Допълвам, скенера не хваща през интерактивния капак на дисплея.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 19:06 от Panayotu

# 76
Както събират данни и един куп други приложения. Въпросът е да не се прекалява със споделянето на информация за потребителските навици, иначе другото не е нищо по-различно.

# 77
Ау, уплаши ни. Не си го сваляй, и няма да имаш проблем.
Ами честито! Сега и  Лидл ще събира информация за вас, като има достъп до всичко в телефона ви. Така, както и другите инсталирани приложения. Надявам се да се сещате какво означава това.

# 78
Днес пазарувах и печеля два пакета “Слънчо” Joy

# 79
Всичко, освен камерата, е опционално. Това за достъпа и съгласията.

# 80
Гледах, че ми е изключена опцията за достъп до камерата. За да работи приложението, трябва да е включена ли? Не ме е питало при инсталиране явно.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 19:01 от Contempladora

# 81
Отново похвалвам нарязания суров бекон ХХЛ, на мен поне доста ми допада.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:34 от fenyx

# 82
То пък при мен една информация... Да ти умре коня. Ще разбере, че сме основния потребител на уиски, вино и бира в Лидл. Голем праз!
Ходих, тествах. Получих скреч карта, дребният я изтри с кеф. Нищо не е квото беше - няма монети за триене, няма боклук ...пазарувах за малка сума и не спечелих нищо (предполагам е на този принцип). Обаче детските чорапи бяха опоскани изцяло!

# 83
Гледах, че ми е изключена опцията за достъп до камерата. За да работи приложението, трябва да е включена ли? Не ме е питало при инсталиране явно.
Всичко необходимо пита при инсталиране. Къде е изключена тази опция?

# 84
Харесах олекотените завивки от другата седмица, дали топлят или спарват?
Заслужават ли си?

# 85
Ами не, събират се така данни, после според вкусовете -покупките да ти предлагат аналогични продукти.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:41 от fenyx

# 86
  • София
А местоположение не пита,за камера не.

# 87
Кога пускат зарядни за батерии. Гледан батерии ще има, но без зарядно...

# 88
Всичко необходимо пита при инсталиране. Къде е изключена тази опция?

В разрешенията за приложението, които виждам в самия телефон, не вътре от настройките на приложението.

А местоположение не пита,за камера не.

Същото и при мен. Предполагам си искала да напишеш "МЕ пита", нали?

# 89
Местоположението е за да не си избираш филиала ръчно, а да покаже най-близките. Не знам камерата защо я иска, аз видях от снимката на Тринайсет, но няма да ви обърквам. Ще е забавление първите месеци по касите, стискам палци на служителите.

Общи условия

Активация на акаунт