Лидл 144 - Октомврийски новости

• 156 689
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 90
Камерата ми я поиска, защото аз я поисках Simple Smile После отказах.
От настройките, както се вижда от снимката ми, може да си изключите известията на мейла, смс-и и другите.. каквото беше.

# 91
  • Русе
И аз опитах днес, размята телефона, но не ми се получи.  Касиерката каза, че щом не съм служител, от понеделник.  Аз обаче мисля, че е заради скапания ми протектор, който е наполовина разлепен. Преди мен една служителка го ползва, но поне 2-3 пъти си разклати ръката пред монитора.

# 92
Някой ползвал ли е метеостанцията от другата седмица?Отзиви?

# 93
Запис.
Мале, колко сте активни. Не мога да ви изчета.
Днес забрсах едни розови джегингс в обедната почивка. Ще ги задържа въпреки, че са ми много опнати.

# 94
  • Бургас
На мен и днес ми казаха в нашия филиал, че не било активно приложението и казвайки им, че на други места си сканира без проблем, решиха, че е на местно ниво нещо. Все пак решихме да пробваме и "захапа" едва на третия път. Имам си вече касова бележка в телефона, имах си и скреч-карта - намаление на боза (Родна стряха, със захар, 500мл от 0,69 на 0,33лв до 3 броя), ако реша да наливам бюст и след 95С Grinning

# 95
  • Берлин
Чета тук понякога, не съм писала,но днес ме провокирахте да пробвам лидл плюс без телефона си. Мм ползва моята карта като скрийн шот - пратих му я за проба. Аз пък изпринтих картата (черно-бял вариант) и тя си мина на скенера. Значи има варианти за ползване и от хора, които не могат/не искат да боравят с приложението. В Германия съм, но системата и скенерите тук и при вас са еднакви

# 96
  • София
Успях да взема инхалатор. Малко ми е шумен. Но бива.
И моите розови джегинс са опнати, но и аз ще ги оставя. Материята ми хареса.
Другата седмица май ще съм на маслини, стига да ме дочакат.

# 97
  • София
То пък при мен една информация... Да ти умре коня. Ще разбере, че сме основния потребител на уиски, вино и бира в Лидл. Голем праз!

И нас ще ни разобличат  - изкупихме алкохола,  влача кутии с вино. А, периодично купувам детски кренвирши и плодови млекца. Набавянето на последните артикули съвпада с пребиваването тук  на внука. Направо ще сезират социалните  по местоживеене на майка му.

# 98
  • Варна
Оляли сте се от писане, значи Stuck Out Tongue Winking Eye

Едвам с 300 зора изчетох темата, то нова имало, тюх!

Относно телефоните: аз съм с HUAWEI nova 5T, мъжът ми също е с тази марка, но друг модел, не сме имали проблем с инсталиране на приложението.

# 99
Вчера и днес ми бяхте "настолната книга"- нямате изчитане... С благодарност към 13 и мишка за обясненията , разясненията и търпението ! 💐
Инсталирах си приложението и ми изникна въпроса: като няма нет- какво правим? Зададох си питанката в контактната форма и днес ми звънна много любезен младеж, отговарящ за "моя" филиал. Според отговора му : 1. Във всеки магазин има WiFi;2. Трябва да си включен към интернет за да може да се възползваш от намаленията- купоните нямало да са активни без нет, въпреки че предварително си си ги активирал.;3. Според момчето- нямало да може да се ползва хартиена ,ламинирана, разпечатана карта.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 06:17 от denyil

# 100
То пък при мен една информация... Да ти умре коня. Ще разбере, че сме основния потребител на уиски, вино и бира в Лидл. Голем праз!

И нас ще ни разобличат  - изкупихме алкохола,  влача кутии с вино. А, периодично купувам детски кренвирши и плодови млекца. Набавянето на последните артикули съвпада с пребиваването тук  на внука. Направо ще сезират социалните  по местоживеене на майка му.
Именно ,голямото важно,че някой ще знае колко бира купувам или пък барабар с нея какви пюрета взимам за бебето. В Кауфландското приложение направо си правя списък за пазаруване, сигурно и от там ме следят ,лоша работа 😂
Сега сериозно ,с толкова техника сме обградени ежедневно,все някъде искат разрешение за достъп до нещо си, та просто е невъзможно човек да остане незасегнат. Варианта който виждам е който не иска да го следят, обратно към пещерите Grinning

# 101
Инсталирах приложението, но нищо не пита. Не виждам как мога да си създам акаунт. Има брошурите. Да не съм инсталира нещо друго?

Свалила съм друго приложение на Lidl. На всичко отгоре Google смята, че съм в Италия и не мога да сваля истинското. Ще търся как да го оправя.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:37 от Stryper

# 102
Аз ви следя отдавна, но не съм писала преди.
Приложението не съм го тествала още (забравих днес) но по темата с достъпа до информация при мен не иска достъп до нищо - отказала съм.
Скрит текст:

Иначе основно в лидл пазарувам и от темата съм научила доста неща. Днес забърсах черен джегинс (46 номер - изобщо не знам как има бройка) и жълта жилетка. Доволна съм.
Исках блинис по принцип, но нямаше, така че вечерята беше замразена пица  Grinning

# 103
  • Мадрид / София
😁

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 01:25 от Angela61

# 104
  • Мадрид / София
Инсталирах приложението, но нищо не пита. Не виждам как мога да си създам акаунт. Има брошурите. Да не съм инсталира нещо друго?

Свалила съм друго приложение на Lidl. На всичко отгоре Google смята, че съм в Италия и не мога да сваля истинското. Ще търся как да го оправя.
В настройките най-отдолу има "държава", от там избери държавата, която те интересува. Така ти дава офертите за съответната държава. За приложението Лидл Плюс важи същото. Трябва да идеш в настройките на приложението.
Благодаря за новата тема!
Някой пита за замразяване на кашкавала. При замразяване и после размразен леко му се променя консистенцията, но не е вреден. Може да се консумира.

Общи условия

Активация на акаунт