Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 286
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 105
мен редовно тел ме пита да се разреши ли локализация, аз му казвам - не. и след половин час - дайте мнение за Женския пазар, където бяхте Wink смях.
добре е да се изясни този въпрос за хартиените "карти" с кодове.

# 106
  • Mostly in my mind
Отзиви има ли някой за възглавницата? Мека, твърда? Става ли за 4г. хлапе? Изобщо пускали ли са я досега?

# 107
  • София
Боже вие пък за локация, аз си говорв със сестра ми в стаята за едни детски джапанки на пез патрул и след малко ни излизат на телефоните като реклама. Simple Smile Купих джапанките и дълго след това продължаваха да ми излизат. Сестрата се бъзикаше - “абее не разбрахте ли, че ги купихме”. Та от тогава вече все ми е тая и с локациите и с всичко, не мож се скри имаш ли смартфон просто. Simple Smile Малко по темата, много ми харесва приложението, на майка ми също и казах да си го инсталира и сега нямям търпение да го видим по време на пазар как ще е. Според мен е супер, че така са го измислили, че в портмонето ми само карти и като тръгна на пазар се почва едно ровене зА картаа..

# 108
Някой има ли спомен кога пускат чувалчета за сън? Чудя се дали да изчакам Лидълските или да поръчвам от някъде Rolling Eyes

# 109
Скрит текст:
Боже вие пък за локация, аз си говорв със сестра ми в стаята за едни детски джапанки на пез патрул и след малко ни излизат на телефоните като реклама. Simple Smile Купих джапанките и дълго след това продължаваха да ми излизат. Сестрата се бъзикаше - “абее не разбрахте ли, че ги купихме”. Та от тогава вече все ми е тая и с локациите и с всичко, не мож се скри имаш ли смартфон просто. Simple Smile Малко по темата, много ми харесва приложението, на майка ми също и казах да си го инсталира и сега нямям търпение да го видим по време на пазар как ще е. Според мен е супер, че така са го измислили, че в портмонето ми само карти и като тръгна на пазар се почва едно ровене зА картаа..

сори за офф-а, но преди време и на мен ми се случи нещо подобно. та за мен тези неща със свободната воля и тинтири-минти са ми шменти-капели Wink
вчера на опашката ме гледаха много странно като сканирах. електронната бележка и скреч картата веднага се появиха.
13, като се сканира картата на екрана ви това отчита ли се? защото като сканирах не бях убедена, че ме "хвана" машината от първия път. а момичето на касата гледаше безучасно.

# 110
Съвет за приложението- сканирайте го още в началото, когато минавате през касата. Вчера исках да го сканирам, но моят приятел беше по- бърз и беше дал банкнотата на касиерката и тя приключи сметката преди това.
Бях като тези дами по ТЛС- невероятните спестовници. Бях си направила сметката и бам- не успях да си ползвам купоните. Joy

# 111
Благодаря за темата, брадата!
Благодаря за разясненията относно приложението на мишка и 13, както и на всички момичета в темата!
Ще пробвам да се регистрирам, макар че няма много място в телефона ми.

Преди време бях споделила за кроасани с масло, опаковани по 4 бр. Без пълнеж са, но аз цепвам кроасана и слагам течен шоколад, щерката ги харесва много.

# 112
  • софия
В момента няма купони или оферти, които можеш да ползваш. От 5.10. са активни.

# 113
Да, аз виждам, когато скенера отчете картата.

# 114
  • Стара Загора
Вижда се, касиерката ми каза, че е регистрирана. Взех си мокрите кърпички спечелени предишен ден. Всичко точно беше. Приспада се сумата, в приложението излиза, колко съм спестила с лидъл плюс Simple Smile

# 115
Усещам в понеделник ще има смартфон дуели за плешка Wink. Аз успях да си намеря зеления джегингс, направо чуден - мек и еластичен. Но ако има черни дънкови поли във Варна ще съм благодарна.

# 116
Всъщност това току що ме подсети защо може да не функционира ефективно хартиен код, направен на чуждо устройство профил и разпечатана после карта- ако преди това към съответния профил не е активиран купона, QR кода може да даде само офертните предложения - тези, за които не иска изрично активиране, но купоните, ако не са активирани от някъде преди това няма да са валидни. Т.е. при хартиен носител ще трябва да има все пак достъп до профила за активиране на купони, ползване и проверка на скреч карти и в този смисъл няма много да има полза от хартиен вариант за хората без смарт-телефони....

# 117
Като човек, който се занимава с таргетиране на реклами в социалните мрежи, мога да ви кажа, че приложението на Лидл ви (ни) е най-малкият проблем Grinning Аз заредих плешка от Кауфланд. В края на другата седмица ще се пробвам с купони, че и на суджука съм хвърлила око. Явно приложението на Лидл ще е това, което ще ме върне във веригата Joy

# 118
  • Мадрид / София
Хартиения формат, ако е валиден би бил удобен за хора, които имат смартфон с приложението, но не искат да го изваждат за сканиране. За мен е излишен този вариант, но хората сме различни и за друг би бил по- доброто.

# 119
Има ли кисело зеле в Лидл по това време?

Общи условия

Активация на акаунт