Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 295
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 120
Не, ставаше въпрос не затова дали може да се сканира хартиен носител- едва ли за това ще има проблем, а като хартиен вариант за хора, които иначе не разполагат със Смарт-телефони и някой им направи на свое устройство профил и разпечата само картата.
Иначе събирането на данни ми е повече от ясно, но все пак обратното на думите на Мечо Пух в случая -колкото по-малко, толкова по-малко 😉

# 121
  • София
Коколино-то от днес добро ли е? Много е изкушаваща голямата туба.

# 122
Бяло Коколино съм ползвала, добре е. Предполагам, че и това, което сега предлагат става.

# 123
Има ли кисело зеле в Лидл по това време?

Има в буркани -  нарязано и на листа.

# 124
Усещам в понеделник ще има смартфон дуели за плешка Wink.

хахахаха, да Wink аз по принцип не купувам свинско от лидл, но сега дори и аз се замислям Wink

# 125
Благодаря на Сиси Flowers Bouquet, че сподели за наличностите на джегингс на Каблешков. Уредих се с розовия и черен 38.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 11:24 от Муми

# 126
  • Пеликания
И аз вчера изнамериш един розов джегингс 38, малко ми е широк ама пък 36 щеше да ми е много малко, ама си го оставих. Много ми хареса.

# 127
Взех наскоро свинско за готвене и вратни пържоли, уж нямаше да купувам такова месо вече от там, но нямам забележки от тези покупки. Даже пържолите, дори и да са лепени (Духи да каже има ли някакъв проблем ако са), не пуснаха никаква течност, а престояха повече време в хладилника след закупуването им.
Усещам в понеделник ще има смартфон дуели за плешка Wink.

хахахаха, да Wink аз по принцип не купувам свинско от лидл, но сега дори и аз се замислям Wink

# 128
ние купуваме бг месо от един магазин /леми Wink/ и вкусът е доста различен, хем не е фермерско и т.н. обаче пусто спестовност...Wink

# 129
Ние пък нямаме читава месарница наблизо. Алтернатива ми е Ф. или от Метро (но там пък рядко ходим). Та се налага и от Лидл да се взема, но последните пъти беше добре и може пак да пробвам. За плешката не се глася, те и във Ф. я пускат периодично прилично намалена, но например месото за готвене, както е пакетирано, ми е удобно да си избера каквото ми трябва (например по-шарено, защото вземах да кълцам заедно с пилешко за кюфтета). А в другия супер колкото и да гледам през витрината, не мога да го видя съвсем добре.

# 130
  • Пловдив
.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 21:01 от marzeliva

# 131
Между другото в гръцкия сайт мернах, че от другата седмица ще има коледни сладки. Не е ли твърде рано ? При нас мисля началото на ноември ги пускаха.

# 132
Не е, изглежда по техните критерии. В брошурата за Франция също има. Ето и какви кутии за бисквити ще има:

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 11:08 от fenyx

# 133
  • София
Между другото в гръцкия сайт мернах, че от другата седмица ще има коледни сладки. Не е ли твърде рано ? При нас мисля началото на ноември ги пускаха.
Винаги така правят - пуснат ги октомври и като дойде Коледа няма останала и една торбичка с лакомства за подарък. На който му трябват да си купи отсега и да крие по гардеробите. 😂

# 134
Взех наскоро свинско за готвене и вратни пържоли, уж нямаше да купувам такова месо вече от там, но нямам забележки от тези покупки. Даже пържолите, дори и да са лепени (Духи да каже има ли някакъв проблем ако са), не пуснаха никаква течност, а престояха повече време в хладилника след закупуването им.
Не е гот заради трансглутаминазата, която ползват масово. Иначе има варианти и без нея, само с кръвни деривати, но е по-скъпо и едва ли в хипермаркетите това прилагат.
Ако знам че може да я има, гледам да избягвам. Щото я пъхат и на неподозирани места, та никой не знае кое с какво се "наторява" вече Sad

Общи условия

Активация на акаунт