Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 318
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 135
Хартиения формат, ако е валиден би бил удобен за хора, които имат смартфон с приложението, но не искат да го изваждат за сканиране. За мен е излишен този вариант, но хората сме различни и за друг би бил по- доброто.
Или например си активираш купоните в началото на седмицата и пращаш мъжа си, майка си, баба си да пазарува , само с едно ламинирано QR кодче ( виртуалната карта). Дори за седмичните оферти си заслужава да раздадеш картата си на близките ( поне тези , които не им се занимава) -  веднъж ще ти генерират скреч карти Satisfied, и веднъж ще имаш копие на касовите бележки, ако объркат нещо или им трябва да ползват гаранцията , а  пък са ги затрили . Също така , не виждам проблем да си инсталираш приложението на някой таблет, телефона на детето или друго устрийство, за да не вадиш телефона на касата. Така или иначе ,за седмичните оферти , ограничението е на пазаруване , та не е проблем и 3-пъти да минеш с една карта . А пък и ще е удобно , ако случайно си забрашиш телефона вкъщи ( което на мен ми се случва постянно) , да имаш едно копие ( хартиено) в портфейла ..по принцип .

# 136
А, Феникс, като нямам време и аз пазарувам месо от лидл /онзи ден взех от каймата...знам,знам, ама.../.
пухи, а ако е парче месо /мисля за плешката аз/ какви са рисковете? пране?Wink

# 137
+1.
Благодаря, Духи, значи да имам едно наум с вратните пържолки без кост, да им търся алтернатива нали?
Иначе относно каймата - само ако спешно трябва да я готвя, ще взема готова, пак предпочитам от Лидл например да купя месо и да го накълцам, все ми е била лепкава каймата, като съм вземала. И в телешката пише за някакви бамбукови влакнини, тя също ми лепнеше и нещо не ми хареса особено, но пък не съм пробвала да кълцам телешко за кайма.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 11:29 от fenyx

# 138
  • София
Разгледах гръцкия сайт за лакомствата и за отличниците в пазаруването има награди. Първенците от темата трябва да протестират, че за нас няма. 🤣

Скрит текст:

# 139
Очаквам на по-късен етап да се случи и при нас нещо подобно или друг стимул. Първо ще видят как ще тръгне дигиталната карта, така си мисля.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 11:51 от fenyx

# 140
  • В полите на Витоша :)
Не е, изглежда по техните критерии. В брошурата за Франция също има. Ето и какви кутии за бисквити ще има:
Скрит текст:

Тези кутии са ги пускали при нас (и кръглите, и правоъгълните).

# 141
  • софия
Половинът пазарува с дигиталната карта. Той, който е малко маниак на тема споделяне на данни (няма вайбър, накарал ме е да ползвам друго приложение), много му се кефи. Нищо не спечели от скреч картата.

# 142
Здравейте!
Предварително се извинявам ако вече е коментирано преди това.
Интересувам се ако някой има информация дали и тази година Lidl ще пуснат дървените детски кухни и някой дали има спомен миналата година по кое време ги пуснаха?
Благодаря!

# 143
Нов месец, ново приложение, нова тема.... Ехааа!
Сутринта си отворих приложението, не поиска пак да се логвам, маркирах го на четеца и накрая спечелих кърпи сиен. Добър старт Simple Smile

При покупка ли?

# 144
  • Стара Загора
След покупката ви дава да триете скреч карта и евентуално се печели нещо. Аз  от сутринта имам отстъпка за боза  Simple Smile от скреч картата

# 145
  • Велико Търново
Нов месец, ново приложение, нова тема.... Ехааа!
Сутринта си отворих приложението, не поиска пак да се логвам, маркирах го на четеца и накрая спечелих кърпи сиен. Добър старт Simple Smile

При покупка ли?
Да, след покупката. Общо сумата беше около 22/23 лева ( за форумната статистика Simple Smile)

# 146
Здравейте,искам само да се включа с мнение за якетата-бях много скептична,че са мн тънички,но доста си топлят....За сравнение имам едно капитонирано от HM,просто мушама,няма нищо общо!Ръкавките леко дългички,но....ще го преживея!Хубав ден на всички!

# 147
  • СОФИЯ
От скреч картата ми се падна 2 бр. пръчици Слънчо за 0.50 лв. Активира се, явно като купон. Точно тези боклуци няма да ги търся следващия път в магазина, но как се получават по принцип тези неща? Намираш вътре в магазина и носиш с покупките на касата ли? И след като сканираш картата се получава работата?

# 148
  • София
Здравейте!
Предварително се извинявам ако вече е коментирано преди това.
Интересувам се ако някой има информация дали и тази година Lidl ще пуснат дървените детски кухни и някой дали има спомен миналата година по кое време ги пуснаха?
Благодаря!
Месец преди Коледа започват да пускат дървените играчки, на седмица по няколко вида. Преди имаше коледен каталог и пишеше коя седмица какво ще има.

# 149
Здравейте! Знаете ли дали в Лидъл има оризови кори за баница? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт