Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 327
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 150
От скреч картата ми се падна 2 бр. пръчици Слънчо за 0.50 лв. Активира се, явно като купон. Точно тези боклуци няма да ги търся следващия път в магазина, но как се получават по принцип тези неща? Намираш вътре в магазина и носиш с покупките на касата ли? И след като сканираш картата се получава работата?
Вземаш си ги,маркират ти ги заедно с др покупки,след сканиране на QR кода ,получаваш съответната отстъпка,ако пък си спечелил нещо безплатно-по същия начин,след сканиране ,цената му автоматично се приспада от общата сума.

# 151
Здравейте! Знаете ли дали в Лидъл има оризови кори за баница? Благодаря!

Само в специалните седмици.

# 152
  • Mostly in my mind
Я, да попитам за разликата между купон и оферта, дали правилно съм разбрала. С купон са напр.бонбони Рафаело. Мога еднократно да взема максимум 3 бр. от тях? Ако бяха на оферта, колкото си искам пъти по 3 броя. Тъй ли е? Thinking

# 153
Дали би могла да се намери целина в момента ?

# 154
  • Козлодуй
Видях целина на стебла в  четвъртък Simple Smile На теб каква ти тябва на глава ли? Simple Smile

# 155
Да,глава.

# 156
Здравейте! Знаете ли дали в Лидъл има оризови кори за баница? Благодаря!

Само в специалните седмици.
Благодаря!

# 157
  • Варна
От скреч картата ми се падна 2 бр. пръчици Слънчо за 0.50 лв.

Същото е получил ММ току-що, използвайки за първи път приложението. Не съм очарована от този "късмет" Joy

# 158
  • Бургас
Я, да попитам за разликата между купон и оферта, дали правилно съм разбрала. С купон са напр.бонбони Рафаело. Мога еднократно да взема максимум 3 бр. от тях? Ако бяха на оферта, колкото си искам пъти по 3 броя. Тъй ли е? Thinking
Точно, Лоли Wink

# 159
  • на морето
Здравейте! Днес дъщеря ми върна нещо в магазина, но касовата бележка била избеляла и не могли да отчетат баркода. Отказали. Да се обаждам ли някъде, или и аз да пробвам, или няма шанс и да не се занимавам.

# 160
  • Варна
Питам ММ какво друго, освен моя списък, е купил.. Вместо обяснения директно ми изпрати скриншот на касовия бон от приложението.
Културна и удобна работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Питам ММ какво друго, освен моя списък, е купил.. Вместо обяснения директно ми изпрати скриншот на касовия бон от приложението.
Културна и удобна работа Stuck Out Tongue Winking Eye

ще берем ядове Wink

# 162
Момичета, карта Lidl Плюс само от приложението ли трябва да се сканира, или може и като скрийншот, т.к. майка ми не ползва мобилен интернет

# 163
И аз уж чекирах моето приложение, ама при нас има 2 отворчета на стъклото, и аз на по-малкото, а се оказа другото Simple Smile За възрастните хора не са го измислили, за мен също не е ясно какво следва, ще чета в брошурата, ама защо трябва да е просто?!
А иначе купувам за втори път боза със захар, и малко, и голямо шише, еми няма грам сладост, зная каква беше на вкус преди, сега не става.

# 164
Да не ме мислите, тествах и аз системата. Значи, добре е че бележките се пазят така, че ако съм някъде и искам да си сверя цена на нещо закупено, директно я виждам на телефона. Но ако се затрупам с бележки няма да си намирам гаранционните неща много бързо. Липсва ми в Лидл Плюс търсачката на продукти, трябва да си ползвам и двете приложения.
И един офтопик, но понеже говорихме наскоро за многократните маски, вижте какво казват учЕните:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/izpolzvani … -bakterii-6115671

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 14:22 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт