Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 311
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Маските ги пера и съхнат на слънце после. Носим в магазин, прибирам в торбичка ,вечерта пера.  Насена не слагам.За зимата не съм измислила как ще става сушенето   Sad. Иначе днес взех още  две пакетчета х 10 маски за 4 лв. На предишния пазар нямаше. Радвам се че продължават да  ги зареждат в Лидъл. В града най-евтино намерих еднократни за 25 лв 50 бр.

# 166
Доволна съм от детските еднократни маски, почнах и за мен да вземам пък за възрастни еднократни - 5 бр за 1.99 в Лидл. По-добра цена не знам дали има, не съм търсила прекалено, обаче.

# 167
Феникс, слагаш спирт в шишенце с помпа, слагаш маската на някаква повърхност и я пръскаш, като изсъхне е готова.
zenata, мълчи душо, че ние и сега не може да се доредим до някои неща, като отидем към обяд 😉
Иначе, вчера ми трябваше месо и взех от Фантастико врат без кост на 7 лв, нямам никакви хубави очаквания, но, каквото такова.
На нас са ни излизали реклами дори само след разговор по и покрай телефона, без да влизаш в интернет. Нямаше да ми направи впечатление, ако не ставаше въпрос за едни специфични дейности, които не са често срещани, и за които обикновено не ми е излизала реклама.

# 168
  • софия
Здравейте! Днес дъщеря ми върна нещо в магазина, но касовата бележка била избеляла и не могли да отчетат баркода. Отказали. Да се обаждам ли някъде, или и аз да пробвам, или няма шанс и да не се занимавам.
Тук четох да се нагрее бележката над пламъка на запалка. Излизал текста. Не съм пробвала.

# 169
Многократни досега ползвах и носех в плик и перях, естествено. Но иде зима, ще се носят и чадъри, после ръкавици и пр. Много пъти се налага през деня и многократната да се пипа - всяко качване/слизане в автобус, не е удобно да се върви по улицата с нещото на лицето, после влизаш в магазин - пак маската. И шишенце със спирт с глицерин разнасям, иначе. Съдейки по статията - не пръскане, ами направо трябва накисване в спирт.
Иначе по темата с приложението - забравих да се похваля, че от скреч картата спечелих ... нищо 😄. Мисля, че ги раздават на случаен принцип и няма връзка със сумата, за която е напазарувано, съдейки по споделеното до момента за тях.

# 170
Феникс, слагаш спирт в шишенце с помпа, слагаш маската на някаква повърхност и я пръскаш, като изсъхне е готова.
zenata, мълчи душо, че ние и сега не може да се доредим до някои неща, като отидем към обяд 😉
Иначе, вчера ми трябваше месо и взех от Фантастико врат без кост на 7 лв, нямам никакви хубави очаквания, но, каквото такова.
На нас са ни излизали реклами дори само след разговор по и покрай телефона, без да влизаш в интернет. Нямаше да ми направи впечатление, ако не ставаше въпрос за едни специфични дейности, които не са често срещани, и за които обикновено не ми е излизала реклама.

шшшшшшшшшт, мълча Wink
точно каквото казваш, точно такова се случи с нас. наистина ставаше въпрос за нещо много специфично и не бяхме в нета по време на разговора.

# 171
По принцип да - аз целенасочено съм го пробвала като експеримент.

Искам да помрънкам за американска седмица. Предишния път взехме чийзкейк със солен карамел и се влюбих, много ме е яд, че не взехме повече, та сега си го чакам.
Някой по нагоре питаше за омекотителя на коколино - аз ползвам само такъв (розовия) и без промоция и съм страшно доволна. Довечера ще взема.

# 172
Забравих да пиша това да което влязох, не можах да си сканирам картата аз днес, тъкмо си извадих телефона и включих приложението, и гледам, уреда за сканиране го няма в дупката, каката на касата си го беше обърнала навътре към нея. Явно се е разчуло, че мамите са налетяли да пробват. 😸

# 173
Във Франция ще има американска седмица. Ни не винаги ги следваме в хранителните продукти.
Аз пък преди да сканирам картата изрично питах може ли. И не ми възразиха. Ходих и вчера, но само наблюдавах къде са устройствата за сканиране. Днес реших да видя работят ли при нас.

# 174
И аз ПЛЮСвах днеска Simple Smile Касиерката много ми се зарадва, даже ми даде стики бонус Simple Smile
Кефи ме бележката, че се пази електронно и че ползваме с ММ един акаунт. На скреча нищо не спечелх, ще пробвам пак Simple Smile

# 175
  • have faith and be patient ..
Изтри ми се поста.. Накратко тествах приложението, работи, паднаха ми се гризки (сигурно съм единствената майка, която не дава гризки на децата си, защо да не ми се паднат), дамата на касата любезно щеше да пропусне стикито, но аз още по-любезно си го поисках

# 176
  • Бургас / UK
Получих брошурата днес Rolling Eyes ,обикновенно в събота я получаваме...Сигурно да имаме повече време да разучим новостите .
Деликатесния салам(класик) на Дулано от офертите на ЛидлПлюс съм купувала ( не в България) и ми харесва ,състав не съм гледала ,но ми е вкусен,малко на луканков ми удря...
Изварата на Пилос от брошурата(стр.18) става ли ? Благоадаря!

# 177
Гризките моите деца не ги харесват... ама аз съм пристрастена към туй Зрънчо  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 178
Да ви разкажа и моя опит с Лидл плюс. Разпечатах и ламинирах QR кода и се пробвах да го сканирам. Не стана от първия път. Трябва да се доближи  много и да се  задържи, за да се регистрира. Касиерката ми каза кога е сканиран, аз не можах да се ориентирам. Помислих, че ще се подразни от експериментите ми, но тя много ми се радваше. На дигиталната бележка имам само общата сума, но не и цената на всеки продукт поотделно, ама може да не съм догледала. От скреч картата имам едно нищо.

# 179
На дигиталната бележка имам само общата сума, но не и цената на всеки продукт поотделно, ама може да не съм догледала. От скреч картата имам едно нищо.
Щракаш отгоре и се отваря подробно.

Общи условия

Активация на акаунт