Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 342
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 330
Някои хора, каквото и да направиш, все ще намерят за какво да са недоволни.
Отивам след малко да видя ще има ли боза и за мен.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 08:03 от Lemy

# 331
Взех си парната четка, пилинг машинката (имам две от други магазини, но тази ми изглежда по-качествена) и един голям килим. Но ще ги пробвам по-късно, че ще спортувам сега.
Използвах си и купона за Рафаелото. Преди мен един дядо (всъщност не съвсем - макс. 60 г.) също беше взел три кутии и държеше хартиената брошура, но, разбира се, не успя.. Sad А касиерката беше ужасна, не съм я виждала друг път (около неговата възраст беше), но го нахока яко!
С мен също не беше никак любезна. Видях, че единият ми пакет броколи е с дупка и казах, че няма да го взема, да го прибере, дори беше започнал да цапа лентата. Накара ме да отида да го върна във фризера и цялата опашка да ме чака! Възмутих се, защото смятам, че трябва да се бракува, а на това ми отговори, че колегите щели да го видят във фризера и да го бракуват! Да, бе! Просто някой друг ще си го купи.
Естествено, забрави и стикита да ми даде и се връщах от паркинга. И тогава ми се отвърна с пуфтене! Ако я засека пак и се отнесе по подобен начин, ще подам оплакване! Мислех си, че младите да по-нелюбезни по принцип, но тази ми опроверга мнението.
От скреч картата днес не печеля нищо. Simple Smile

# 332
Мисля днес да ги посетя, но изобщо не се надявам на боза 😃. Друго ми е в списъка.
Между другото онзи ден видях в асотримента нови два вида мокри кърпи - за мебели и баня (не съм сигурна за второто това ли беше, някаква синя опаковка помня само).
Успех на Thirteen и колегите ѝ, здрави нерви май ще им трябват, дано мине всичко гладко с атаката с купоните и офертите през приложението.
А, и за пилинг машинката - доволна съм и аз от нея.
Сиси, може да подадеш оплакване от обслужването.

# 333
Сиси, задължително бих подала оплакване.
Клиентите не са длъжни да търпят настроенията на продавачките.
Този тон да си го държи у тях.

# 334
Взех си парната четка, пилинг машинката (имам две от други магазини, но тази ми изглежда по-качествена) и един голям килим. Но ще ги пробвам по-късно, че ще спортувам сега.
Използвах си и купона за Рафаелото. Преди мен един дядо (всъщност не съвсем - макс. 60 г.) също беше взел три кутии и държеше хартиената брошура, но, разбира се, не успя.. Sad А касиерката беше ужасна, не съм я виждала друг път (около неговата възраст беше), но го нахока яко!
С мен също не беше никак любезна. Видях, че единият ми пакет броколи е с дупка и казах, че няма да го взема, да го прибере, дори беше започнал да цапа лентата. Накара ме да отида да го върна във фризера и цялата опашка да ме чака! Възмутих се, защото смятам, че трябва да се бракува, а на това ми отговори, че колегите щели да го видят във фризера и да го бракуват! Да, бе! Просто някой друг ще си го купи.
Естествено, забрави и стикита да ми даде и се връщах от паркинга. И тогава ми се отвърна с пуфтене! Ако я засека пак и се отнесе по подобен начин, ще подам оплакване! Мислех си, че младите да по-нелюбезни по принцип, но тази ми опроверга мнението.
От скреч картата днес не печеля нищо. Simple Smile
Направо бих оставила всичко на касата и бих си тръгнала,ако ме върне да оставя скъсан пакет обратно за продажба ,а тя както иска така да си освобождава лентата и да се оправя с другите клиенти след мен. Никой продукт ,който купувам от там не ми е достатъчно важен ,че някой да се държи така. Винаги съм любезна, гледам да съм бърза и хвърлям всичко в количката за да не бавя никой и накрая някоя кисела тьотка да се държи грубо, просто няма как да стане да я търпя

# 335
Защоо няма боза и за меннн....
Нищо не спечелих, пуу...
Абе мацки, има ли безлактозно сирене в Лидъл,и ако да, къде стои? Минавало ми е през очите, че се коментира в темата, но така и не съм обърнала внимание.

# 336
Във връзка с поста на Сиси - като оставим настрана отношението и това, че е била кисела и груба - също и с по-възрастен човек, недопустимо е продукт за бракуване да иска касиер самия клиент да го връща на място при останалите продукти. Това е твърде непрофесионално и излага веригата. Най-малкото за това е нужен сигнал, според мен.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 09:21 от fenyx

# 337
Леми,мисля че сиренето е само в тематичните седмици,иначе постоянно има безплатното мляко на рафта за био продукти,при нас е най-отгоре наредено

# 338
Много скандалджийско почвате седмицата, не така  😁
Аз от три скреча, ни боза, ни пръчки.. Довечера май пак ще се замъкна за кашкавал и рафаелки ако има останали...

За безлактозното мляко - добавят лактаза -> https://milkaid-bg.com/milkaid-капки/ това, например, към всяко мляко и имате безлактозно каквото си поискате...

# 339
Ох, да беше безплатно това безлактозно😆

# 340
И на мен ми трябва безплатно мляко, пък дали с лактоза или без, все тая 😂 На пук на лошото настроение понякога тези редактори много ни забавляват 😀😀

# 341
  • Велико Търново
Добро утро, да ви предупредя, че моловете с кърпи за под ( 8/9 лв) от днес са по-малки. Телескопична та дръжка изглежда ок на дължина но повърхността на мопа е по-малка!

# 342
Моловете с кърпи и безплатното мляко ми развеселиха деня, след недобрия привкус на описана случка от Сиси 😁. Ех, редактори, редактори. Хайде да ви е усмихнат не само деня, ами и цялата седмица.
Отивам да се поразходя след малко към Лидл.
Скрит текст:
Добро утро, да ви предупредя, че моловете с кърпи за под ( 8/9 лв) от днес са по-малки. Телескопична та дръжка изглежда ок на дължина но повърхността на мопа е по-малка!

# 343
  • Бургас
...
Между другото онзи ден видях в асотримента нови два вида мокри кърпи - за мебели и баня (не съм сигурна за второто това ли беше, някаква синя опаковка помня само)...
3 вида са - за баня, за кухня и за мебели Wink

Бозичката ми хареса, между другото Wink Не много сладка, лееееко резлива, таман ми дойде, особено както не съм пила от години и не съм се сещала да взема Grinning От втората скреч-карта пак имам купон за боза, байдъуей JoyJoyJoy  Да видим днес как ще е пазара...

# 344
Връщах се да гледам какво е това безплатно мляко,пък то аз съм ги свършила тия 😂

Общи условия

Активация на акаунт