Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 327
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 345
Нови кърпи и за кухня ли имало? Видях само другите два нови, ще гледам днес пак, че да си знам. Благодаря за доуточняването.

# 346

Бозичката ми хареса, между другото Wink Не много сладка, лееееко резлива, таман ми дойде, особено както не съм пила от години и не съм се сещала да взема Grinning От втората скреч-карта пак имам купон за боза, байдъуей JoyJoyJoy  Да видим днес как ще е пазара...
Връзкарка.. 😎
Аз боза не пия, но защо пък да не ми се падне. 😸

# 347
Аз карта нямам, но като гледам какви ценни неща печелите...

# 348
Кога чекирате приложението. след като касиера е маркирал всички покупки ли?

# 349
Във връзка с поста на Сиси - като оставим настрана отношението и това, че е била кисела и груба - също и с по-възрастен човек, недопустимо е продукт за бракуване да иска касиер самия клиент да го връща на място при останалите продукти. Това е твърде непрофесионално и излага веригата. Най-малкото за това е нужен сигнал, според мен.
Замислих се дали да я накарам да извика управител, не знам и аз защо така покорно отидох да го върна, като вътрешното ми убеждение е, че не е правилно! И й го казах, но ви написах вече какво ми отговори. Само пропуснах, че първо троснато ми каза - "аз какво да го правя"!?!! Или не е добре обучена, или просто е кофти човек още в 7:30 да се държи така.. Ще подам сигнал!

Преди.

# 350
  • СОФИЯ
Преди начало на маркиране. Така по-спокойно прибирам покупките.

# 351
Аз карта нямам, но като гледам какви ценни неща печелите...

Чакай де, още загряваме Sweat Smile

Онзи ден, взимайки маркираните яйца от ролките, кутията се отвори и всички се озоваха на тях..дали имаше едно оцеляло от 10; касиерът каза да си взема нова опаковка и разбира се, не я маркира отново.

# 352
Може и после... Последния път цъкнах като беше почнала да маркира, пак се отрази всичко както си трябва.

# 353
  • София
Здравейте! Завивките хубави ли са? Трябва ми за дете. Мислех да ходя до икеа, но тези ако стават, ще му взема от лидл.

# 354
Вчера си взех кърпичките от скреч картата. Тръгнах да маркирам, онзи на касата взе да ме убеждава, че приложението  е от утре. Абе викам пич не спори като не знаеш. Много се учуди. днес имаше ли навалица?

# 355
Тази сутрин отидах за кош за пране, пилинг машинка, плешка и скир. Първо кошовете бяха хоризонтални като панер, а не с капак като в брошурата. После половин час издирвах тази плешка. Аз месо рядко купувам от там и съм много неориентирана. Оказа се, че на етикетите си пише нормалната цена, а до тях има табела, на която пише за отстъпката. Ама докато разбера, досто обикалях.
Купонът си го бях активирала от вкъщи, а картата я сканирах като почнаха да ми марикрат продуктите. От скреч картата получих безплатна суха паста. Следващия път мога да си подсладя пастичка с бозичка Relaxed Yum

# 356
Маркирането на картата преди или по време на маркирането на продуктите. Проблемът с ежедневното логване е бил от PRO версията, която ползвахме служителите, сега като си инсталирах отново - няма проблем.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 12:30 от mishka88

# 357
Преди малко минах през магазина ,голяма лудница и нищо за каквото отидох не намерих Grinning исках да пробвам това намаленото филе и едни рафаело да взема,но или съм голяма блейка или изобщо няма изкарани щото не намерих нито едно от двете неща.  Изнервих се от толкова народ ,взех само от пикантните картофи на промоция,червените картофи бяха хубави този път, някои дребни неща и за първи път платих 20 лв сметка. Касиерката беше супер любезна,преди да почне да маркира ме пита ползвам ли приложението и обясни,че при всяка следваща покупка трябва първо да си го сканирам и да помоля да изчакат да почват да маркират ,ако случайно са забравили да ме питат. На всяка каса питаха хората ползват ли приложението и нямаше видимо изнервени все още касиери

# 358
Да дам отчет за моя сутрешен пазар...всичко набелязано успях да взема , само без св.плешка - не бяха стигнали още до нея със зареждането. Тъй като бях неориентирана ( в 8 ч) и се чудех кои точно са нещата от Л+ ( най-вече за филето) , попитах едно от винаги любезните момчета и той ми посочи , че при Л+ продуктите стърчи синя табелка/флагче . На касата се бяхме подредили две запознати с приложението - нямаше никакъв проблем.Да променя малко обичайните продукти от скреч картата Wink и други неща освен пръчици, боза и кърпички има
Скрит текст:

# 359
Simple Smile аз вчера попаднах на супер свежа служителка също. Днес по случай официалния старт на приложението повечето ще обясняват цял ден на клиентите, което си е в реда на нещата.
Аз сканирам докато ми маркират стоките - не винаги виждам на дисплея дали вече е изчистена сметката на предишния клиент. Вчера например беше завъртян и въобще не се виждаше.
Аз ще ползвам приложението заради купоните, когато има за неща, които пазарувам по принцип. От скреч картите едва ли ще взимам всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт