Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията за използване на купони и оферти в Lidl Plus?
Как работят скреч картите в Lidl Plus?
Какви са правилата за използване на оферти за определени килограми/бройки продукти в Lidl Plus?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията за използване на купони и оферти в Lidl Plus?
Купоните трябва да бъдат активирани предварително и са валидни за едно пазаруване до момента на използването им в рамките на определения срок. Офертите се прилагат многократно в рамките на срока им на валидност, като при една покупка могат да бъдат закупени до предварително определен брой килограми/единици на офертната цена.
-
Как работят скреч картите в Lidl Plus?
-
Какви са правилата за използване на оферти за определени килограми/бройки продукти в Lidl Plus?
-
Как мога да се възползвам от гаранционния сервиз на Lidl?
-
Как мога да търся в тема?
Не много сладка, лееееко резлива, таман ми дойде, особено както не съм пила от години и не съм се сещала да взема
От втората скреч-карта пак имам купон за боза, байдъуей 

аз вчера попаднах на супер свежа служителка също. Днес по случай официалния старт на приложението повечето ще обясняват цял ден на клиентите, което си е в реда на нещата.