Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 295
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 375
Мокрите кърпи за кухня имат сода - т.е. малки гранулки, които да подпомагат почистването на остатъчни замърсявания по плотове и керамични котлони например. Но не заместват -за последните, препарат за стъклокерамика, както писах по-назад, за по-стари и упорити замърсявания.
Универсалните знаете какво представляват, предполагам (мокри кърпи за почистване на разнородни повърхности, те нямат тези сода частици, естествено).

# 376
А бройки и цена на новите? Всъщност мисля, че ще си остана със универсалните, но съм любопитна.

# 377
  • София
От скреч картата сок портокал -50%. Рафаело беше на привършване, но сигурно ще заредят.
И аз спечелих 50% на портокаловият сок, взех последните 3 плешки ,след като маркира плешката активният ми купон изчезна в профила ми.

В единият Лидл беше изрязана голяма дупка и там се сканира, върху кръстчето, стана веднага.
Касиерката любезно канеше всички да си изтеглят и да ползват приложението.

# 378
  • Варна
Малко извън темата, но какво против Слънчото имате?
Аз си го ям и като му погледна състава няма нещо, което да ме притеснява. Или съм в грешка?
Не си в грешка, точно тези гризки са си съвсем ок като състав и като вкус. Любими са ми.
И на мен днес ми обясняваха за приложението, дадоха ми някаква брошурка даже.

# 379
Цената на мокрите кърпи за кухня е 2.29 - 50 броя са вътре. Извинявайте, че забравих да напиша и това по-назад, ами се разтегли в няколко поста 😊.

# 380
А излезе ли ти бележката в приложението? Защото, ако е отразена там, а не е отчело купона, при условие че е активиран, ще е странно. Т.е. отчетено ли е самото сканиране на картата?
Не, моя си е вината ...не съм видяла, че този купон  не се е активирал ,  или аз не съм цъкнала или не го е отразило цъкването . Но можеше да видя по-късно ,че седи неактивиран, но наистина бързах. Другите 2 пакета, за съжаление ги разопаковах и сложих във фризера .
Иначе , от буквално всички останали промоции се възползвах, а на приложението и на бележката ми е написано ( спеситла съм  към 25 лв, уж ) - взех си ябълки, картофи, замразени картофки, банички, кашкавал , свинско филе и деликатесен салам, яйца , вафли с лукум и нуга, дъвки идеал Simple Smile , щипки , крушки за 5,49 ( 3 бр малки и 2бр големи) , закачалка, още една рамка за снимки , моп и подложки за моп ( от мопа съм разочарована ...ама не гледам - много добър като качество и дръжката е супер дълга , но  не се свива за да се изстиска ). Та сега му се чудя ...на мен не ми е много ок , да я смъквам подложката и да я пера ....или ако кажете как действате с такива мопове ....пръскате с някакъв препарат и накрая в пералнята ли ? Освен за прозорци , не знам за какво друго може да е става .

Дописвам се и от маслото за тяло с кокос си взех и от интимния гел ( с помпичка Simple Smile)

# 381
Този моп дали може да се ползва с кърпите за под, които пускаха наскоро (без да ги има в брошурата)- да поясня, еднократните, тип мокри кърпи, а не такива за многократно ползване?
И това, че кърпите за под ги нямаше показани (в седмицата, в която се предлагаха) в брошурата дали означава, че са остатъчни количества и няма в бъдеще да се предлагат (Thirteen, нещо да знаеш евентуално за тях, харесвам ги, заради тях бих взела и мопа, че сега ползвам “приспособления”) ?

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:10 от fenyx

# 382
Нашата на касата беше леко кисела. Не ми се сканира веднага приложението и взе нещо да обяснява. Взех и аз бая неща. Плешката с какъв произход е? От новата скреч карта се падна суха паста, но сигурно е гадна.

# 383
  • Бургас
...Спечелих от скреч картата -50% на тортила чипс от 1.69 на 0.84. Няма да се възползвам, не обичам да ми се пробутват боклуци...
Чисто информативно, в продукт със "79,3% царевично брашно, 20% слънчогледово масло и 0,7% сол" кое точно му е боклучавото? Защото в синята тортила има само и единствено това Rolling Eyes

Лайка, намразила съм го от бебешките години на хлапето, когато имаше 100 такива вида, почти всеки с добавки, дето не са ми ОК и всеки гледаше да тика в ръцете и устата на децата това, пък мен ме гледаха като голям камък, дето не му давам, защото не е захранен дори с такива неща. Сега може и да има по-читав състав, но все още го недолюбвам и не бих купила. Ама това са си мои лични предпочитания Hug

# 384
  • Велико Търново
Мопа според мен е с площ 2/3 от предишен който бяха пускали. Съответно, кърпите за него са различни. Вижте си най-добре в магазина дали ще ви пасне със старите кърпи ( от предишни пускания). Аз исках нов моп с кърпа, но ми се струва детски и реших да чакам следващ Simple Smile

# 385
  • София
А как си взимате спечелените неща от скреч картата? Спечелих суха паста, до колкото разбирам трябва да си я взема другия път като ходя и на касата да кажа, че съм я спечелила ли?

# 386
  • Бургас
Деси, активираш си купона за нея, ако е под формата на купон де, взимаш си я другия път и като ти я маркират  със сканирано приложение, ще ти излезе безплатна Wink

# 387

Някой друг без бутон за премахване има ли?
Много депресиращо така, става ми лошо като гледам сумите - трупам некролози на парите си.
Деинсталирах и после пак свалих - няма звездичка за любими и за изтриване и това е.

# 388
Сега се загледах, няма и при мен опцията за изтриване и такива три точки (запетайки или каквото там са го стилизирали 😜).

# 389
  • София

Някой друг без бутон за премахване има ли?
Много депресиращо така, става ми лошо като гледам сумите - трупам некролози на парите си.
Деинсталирах и после пак свалих - няма звездичка за любими и за изтриване и това е.
При мен като цъкнеш на 3- те точки има опции, изтрий,запази и изтегли. Моят тел е с Андроид 8, сигурно и това има значение.

Общи условия

Активация на акаунт