Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 286
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 390
Сега се загледах, няма и при мен опцията за изтриване и такива три точки (запетайки или каквото там са го стилизирали 😜).

С айфон ли си

Миленски, трите точки долу в дясно са нещо като основно меню.
Горе нямам точки 😂

# 391
  • София
Скрит текст:

Някой друг без бутон за премахване има ли?
Много депресиращо така, става ми лошо като гледам сумите -
трупам некролози на парите си.
Скрит текст:
Деинсталирах и после пак свалих - няма звездичка за любими и за изтриване и това е.

# 392
Изглежда, че е заради ОС, inka.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:25 от fenyx

# 393
Хора, след като се отвори скреч картата може ли да се види после дали се печели нещо. Мъжа я отворил, нищо не разбрал и затворил. Сега пише скреч картата е използвана. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:27 от **happy**

# 394
А като съм си активирала купон,но в случая в магазина нямаше наличност ,той до кога е активен?

# 395
Отиди на раздел купони, там под активния купон пише “х дни до изтичане” - вероятно 6 дни в случая.

# 396
Изглежда, че е заради ОС, inka. Не съм с Андроид.
Подозирах, но не бях сигурна. IT съпорта на лидъл ако чете да помисли,
сега за една боза и хрупанки ....отиде ми спокойствието.

# 397
  • СОФИЯ
Хора, след като се отвори скреч картата може ли да се види после дали се печели нещо. Мъжа я отворил, нищо не разбеал и затворил. Сега пише скреч картата е използвана. Simple Smile
Трябва да я изтрие и след като я активира се вижда при другите неизползвани купони.

# 398
  • софия

Някой друг без бутон за премахване има ли?
Много депресиращо така, става ми лошо като гледам сумите - трупам некролози на парите си.
Деинсталирах и после пак свалих - няма звездичка за любими и за изтриване и това е.
Трите точки долу в дясно за какво са? Като ги натиснеш не излизат ли още опции?
Не съм ползвала приложението още и нямам идея, но при половинът имаше за триене. Не помня от къде.

# 399
Не. На показаната бележка от трите точки долу излиза меню “дигитални бележки”, “магазини”, “профил”, и т.н., но без опции за изтриване.
Но ако се отиде на списъка с дигитални бележки и се дръпне върху бележката вляво дава опция да се маркира като “любими” 😂.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:44 от fenyx

# 400
  • софия
Довечера ще видя къде е и ще пиша.

# 401
Хора, след като се отвори скреч картата може ли да се види после дали се печели нещо. Мъжа я отворил, нищо не разбеал и затворил. Сега пише скреч картата е използвана. Simple Smile
Трябва да я изтрие и след като я активира се вижда при другите неизползвани купони.

Значи май не е спечелил, благодаря за уточнението.

# 402

Ей ги точките горе

# 403
Духи, вероятно на Андроида е така, ама с inka говорим за други ОС 😉
Нейната бележка изглежда по друг начин в горния десен ъгъл.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:41 от fenyx

# 404
  • СОФИЯ

Значи май не е спечелил, благодаря за уточнението.
Не се знае, провери го. При изтрита и активирана скреч карта излиза като използвана дори още да не е. Вижда се при купоните че е активна и има срок на валидност.

Общи условия

Активация на акаунт