Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 132
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 645
Някой купил ли си е парната четка? Може ли да споделите отзиви? За ризи и тениски поне дали става?

# 646
Коя пита кашкавал харесвахме в темата?
Кръгла..голямата или малката беше?

# 647
  • Варна
Двукилограмовата май, не знам голяма ли е или малка. Поне така се надявам, защото с такова впечатление останах и такава взех.

# 648
Момичета, имате ли отзиви за акумулаторната прахосмукачка и кога горе долу я пускат? Детето прави мазало и ми омръзна все да влача голямата по трохите, които оставя навсякъде. 🤯

# 649
Двукилограмовата май, не знам голяма ли е или малка. Поне така се надявам, защото с такова впечатление останах и такава взех.

Голямата е над 2 кг. Тази седмица е на промо по брошура -10 лв/кг.

Има и друга малка.

# 650
Момичета, имате ли отзиви за акумулаторната прахосмукачка и кога горе долу я пускат? Детето прави мазало и ми омръзна все да влача голямата по трохите, които оставя навсякъде. 🤯
Тук пише акумулаторна метла: https://www.lidl.bg/bg/p/optimiziray-doma/akumulatorna-metla/p43936. Такова ли търсиш? Тази седмица е. Но нямам мнение, нямам я и не съм чувала споделено от познати.
Ако търсиш онова, което се държи в ръка, пускаха го лятото. Пробвай на гореща линия дали го има някъде изостанало да ти го доставят.

Скрит текст:

# 651
Тук пише акумулаторна метла: https://www.lidl.bg/bg/p/optimiziray-doma/akumulatorna-metla/p43936. Такова ли търсиш? Тази седмица е. Но нямам мнение, нямам я и не съм чувала споделено от познати.

Не, става въпрос за малките прахосмукачки за кола,
не се изразих правилно. Преди време съм срещала в брошурите, но не ми е идвало през главата, че ще ми потрябва. 🙃 Благодаря, все пак! 🌹

# 652

не се изразих правилно. Преди време съм срещала в брошурите, но не ми е идвало през главата, че ще ми потрябва. 🙃 Благодаря, все пак! 🌹

Разбрах те в последствие и си редактирах поста. Grinning Виж го пак. А съвсем наскоро мисля, че пускаха и за кола! Ще проверя и пак ще редактирам.

Редакция: миналата седмица е имало автопрахосмук. Grinning Имаш шанс някъде да има!

# 653

Тези за кола ги имаше миналата седмица.

# 654
🐟 Дори🐟, виж тук: https://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b … 0%ba%d1%82%d0%be/.
Страница 40.
Редакция пак: На тази обаче пише, че се използва чрез запалката на автомобила. Май няма да ти свърши работа. Sad Или ти точно за вътре в колата я търсиш?

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 17:13 от Contempladora

# 655
Благодаря! ❤ Тази от миналата седмица няма да ми върши работа, че работи на кабел в запалката на колата, но акумулаторната в скрития текст е точно това, което искам. Все пак ще звънна на телефона ако някъде е изостанала. Поздрави!

Трябва ми за вкъщи да чистя като ходя след детето 🤣😂

# 656
  • Асеновград

Голямата е над 2 кг. Тази седмица е на промо по брошура -10 лв/кг.

Има и друга малка.
Голямата, беше производство на Йотови ако не са сменили доставчика. Аз взимам голямата.
При нас сутринта нямаше нищо налично от промоциите.Търсих от баничките но ми отговориха че свършили. Отделно че правеха и ревизия , навсякъде бележки с бройки.

# 657
Аз съм много недоволна от тази за колите (със зарядно в запалката на колата),нищо не дърпа и пак трябва да си вадя с удължител нормалната, дори за стола на детето не става.

# 658
Благодаря! ❤ Тази от миналата седмица няма да ми върши работа, че работи на кабел в запалката на колата, но акумулаторната в скрития текст е точно това, което искам. Все пак ще звънна на телефона ако някъде е изостанала. Поздрави!

Трябва ми за вкъщи да чистя като ходя след детето 🤣😂
Пълно е ,днес видях.За Варна става въпрос.И аз искам ,но не за кола,а показаната в скрит текст.Кога може би ще я пуснат,не беше ли зимата по някое време.Предстои ми захранване на бебе и искам точно такова нещо.

# 659
На каква цена за кг е този кашкавал, за който говорите?
Скрит текст:
От млекарница вземам на 12.9 за кг
Имам въпрос за майонезата в буркан- хубава ли е, че ако не греша е буркан 500 гр, ако не се хареса не искам толкова много да хвърлям.
Със или без Лидл плюс и офертите му, има неща, които вече почнах редовно да купувам от там от редовния асортимент, както наскоро харесах и хартията за печене например и сега и не искам и да чуя да вземам от друго място. Харесаха ми в общи линии и новите им мокри кърпички за кухня.

Общи условия

Активация на акаунт