Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 426
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 000
Каквото става с всичко с купони. Иначе няма да се сетят, но с купоните си е друго.

# 3 001
  • София
Кои продукти на Floralys са намалени тази седмица?

# 3 002
Дълго време се чудех какъв е този въглен който съм купила Joy :

Накрая се сетих, че е това Laughing :

# 3 003
Ау, Долче с какъв хубав лак си 😜
Пиши после как е маската Simple Smile)

# 3 004
Аз пък огледах всичкото свинско 🐷 месо и всичкото беше от Германия, Белгия, Испания ..взех "свинско месо за готвене" - на някоя от изброените страни производство. Еми онова, което бях взела преди , българското, на месокомбинат Ловеч( това било Бони, вчера разбрах)миришеше по- добре. Може би причината да няма бг свинско месо е св.чума и това, че почти ликвидираха съответното  бг производство. Най- вероятно към нашия пазар пращат изостанали меса от чуждия.. Това си мисля, дано не съм права.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 16:42 от Nil desperandum!

# 3 005
  • Mediterraneo
И аз взех свинско месо за готвене от Испания Simple Smile
Какво му е притеснително на месото? Това, че не е произведено в Бг ли?

# 3 006
  • Мадрид / София
В другото Лидл-ско приложение (не Плюс-овото, онова със списъка за пазаруване) в списъка ми за пазаруване пише, че някои неща вече не са налични. Тъй като там също избираме любим филиал, означава ли, че не са налични в конкретния такъв или важи за цялата страна? 🤔
Често ми се случва някой артикул от списъка да бъде задраскан, като липсващ/ не на оферта вече, а в магазина да има наличности на офертната цена. И то в посочения за фаворит магазин. Изводът е: не се доверявай съвсем на приложенията.
Тарти, и аз вчера купих 2 тарелки свинско (от Испания)😁. Да има.

# 3 007
Кои продукти на Floralys са намалени тази седмица?

Отваряш си приложението и там са дадени с кодовете си. Гледаш на щанда и сравняваш.

Салфетки бели трипластови на около 1.30 лв цена. Носните кърпички. За тези се сещам.

# 3 008
Леми, писах вече за маската- харесва ми. Моята кожа е нормална към смесена и не ми идва агресивна (пише, че е за мазна и смесена кожа). Тъмносива е на цвят, с консистенция която лесно се разнася по лицето. Simple Smile
Скрит текст:
Лакът е комбинация от 2 цвята Wink  
За липсата на бг свинско- последно не беше ли свинска чума това заради което елиминираха сума ти животни...? Thinking Confused

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 16:56 от dolce miele

# 3 009
При нас нямаше ликьор, разбира се. Замислих се доста за сега със сосовете- къри, барбекю и други. Лешниковия крем от италианската седмица е..ммммм.. много вкусен Wink
Мразя да купувам яйца, казах ви. Купувам голяма кора и като маркират и се чупят поне 4. Писах им..казаха , че.щв.помислят нас предложението ми кода за маркирането да в отдолу.

# 3 010
Доста продукти Флоралис са с намалението. Вижте в описанието на купона. Покрай него забелязах, че имало и тоалетна хартия 4 пласта, не знаех за нея. Май и влажната хартия е в списъка с намалението, както и кухн.ролка от мин.седмица.
За яйцата- още преди време почнах да “надниквам” дали са здрави, след като няколко пъти ми се е случвало да има счупени в непрозрачните кутии. Иначе в Лидл когато съм купувала никога не са ми ги трошили на каса. Може касиерите при нас по-внимателно да действат.

# 3 011
Така, де, свинската чума, поправих се. То нали имаше  птичи грип и какво ли не, че се обърках. Иначе за месото- това от месокомбинат Ловеч не миришеше, вносното миришеше ( не че беше развалено) , но не твърде приятно, не знам как да обясня. Дано да  не е и за в бъдеще.

# 3 012
Аз не вниквам много в това откъде е месото, но само заради миризмата се отказах да купувам свинско от Лидл. С други меса (пилешки, телешко, скари) не съм имала проблем, но свинско категорично вече не взимам. Дали е нормална миризмата на джоланчето, не мога да коментирам, защото, признавам си, не разбирам. Но не ми е приятна и пасувам. Не съм взимала само джолан, разбира се. Взимала съм и друго месо, а опитът ми със свинската кайма е най-трагичен. Виж, със суджуците и кълцаниците от петък нямам такъв проблем Heart Eyes

# 3 013
Не е кухн.хартия от мин седмица намалена сега..друга е.

# 3 014
На МК Ловеч също е внос месото, пише го на пакетираните продукти. Имали са и испанско, и белгийско поне.
Тета, провери кодовете, гледах в магазина и под един от кодовете в приложението беше голямата ролка.

Общи условия

Активация на акаунт