Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 435
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 910
Подправка за кафе бях купила отдавна и доста време се подмяташе в шкафа, докато успея да се “отърва” от нея. Но може това, което не е по мой вкус на друг да се хареса даже много.
Лавракът е чудесен, бих взела пак, стига да има 😆.

# 2 911
Някой от Пловдив да се включи и сподели,в кой от магазините има от така желания ирландски ликьор?🙄
Май са имали малко от ликьора и са го доставили само на няколко магазина, вероятно само в София.

# 2 912
Относно ликьора... Да перифразирам един любим виц:
Скрит текст:
- Какво е общото между ликьора и извънземните?
- Всеки е чувал за него, но никой не го е виждал.

# 2 913
Някой от Пловдив да се включи и сподели,в кой от магазините има от така желания ирландски ликьор?🙄
Май са имали малко от ликьора и са го доставили само на няколко магазина, вероятно само в София.
В магазините на Пещерско шосе и на Филипово днес нямаше. Да се надяваме, че до края на седмицата ще доставят.

# 2 914
Надявам се.... Simple Smile

# 2 915
Би трябвало да има свещи в аромалампата - долу се слага свещта, керамичната част се нагрява и се изпарява ароматното мсло, което се капе отгоре. Иначе цялата лампа няма да върши никаква работа. Връщайте ги тези лампи, може да е дефектна партида, може и да изпадват от тази дупка на кутията (моята е миналогодишна, има само прозрачно прозорче, но няма дупка).

# 2 916
  • Бургас
Преди час реших да прегреша с един кроасан от тези новите - с вкус на бисквитка, дето се водят. По-гадно нещо не съм яла! Пълнежът вътре ми идва адски странен и неприятен - канела, джинджифил и още нещо, но толкова силни и натрапчиви, а самият крем лепкав и неприятен... При все че обичам канела, както и джинджифилови бисквитки!

От известно време се каня да споделя за нов артикул, но забравям - рибени пръстчета от сьомга. Ама цената е за ценители Grinning И сушен сафрид видях днес. Крема-сирена от 200гр 3 вида - с подправки, нискомаслено (не знам дали не са префасонизирани старите Голдески) и високопротеиново. Цената е обичайната - 1,99лв за 200гр. Още нещо ново мернах, ама пуста склероза Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 23:23 от bradata

# 2 917
То и аз се надявам, но ако имаха в наличност достатъчни количества, щеше да го има по всички магазини. Нещо като "вижте какво имаме и на каква цена" а всъщност реално го нямат. Смях и резил за такава голям фирма. Защото в брошурата пише, че ще е наличен от днес, 26.10.  Дано тази излагация да не стигне до централата им в Германия, че на нашите ще им дърпат ушите.

# 2 918
Аз днес не намерих от каймата с купони,не очаквах и да има в интерес на истината.Взех от замразените гъби,дайте идея как да ги приготвя?Нищо не спечелих и аз  Joy Cry.

# 2 919
  • София
Подправка за кафе бях купила отдавна и доста време се подмяташе в шкафа, докато успея да се “отърва” от нея. Но може това, което не е по мой вкус на друг да се хареса даже много.
Лавракът е чудесен, бих взела пак, стига да има 😆.
Още миналата година бяха пускани и аз по препоръка оттук взех, не ми харесаха и ги хвърлих. Бурканчетата им бяха добри и тях си запазих, вършат ми работа, за друго.
Някоя от вас сподели, че има от хубавото балсамико, не го видях и утре ще скоча да си купя на количество, много го харесвам, по- добро в момента няма никъде,  цената ми е изгодна, без да броя итал. магазини. Ще купя и на количество кутиите с бешамел, ползвам ги най-редовно, за мен си е удобство, но днес забравих , но и утре е ден.

# 2 920
Е, щеше да има ликьор...ако не бяха тези млади майки с деца които търсят ликьор Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се да е проблем с доставките и да заредят все пак...
Брада, на тези рибени пръчици от сьомга даже им постнах снимката наскоро Grinning Но наистина идват почти златни като цена Confused

# 2 921
Marcheva, тази подправка съм я вземала още преди две или повече години. Може миналата година пак да съм писала, че не ми харесва, ама помня ли вече и аз 😅...

# 2 922
В другото Лидл-ско приложение (не Плюс-овото, онова със списъка за пазаруване) в списъка ми за пазаруване пише, че някои неща вече не са налични. Тъй като там също избираме любим филиал, означава ли, че не са налични в конкретния такъв или важи за цялата страна? 🤔

# 2 923
Сауната за лице - ползвам я когато детето е с хрема - слагам вода, лайка, сода, сол, мед и я карам да диша над нея ( по- безопасно е от тенджера).Отделно като легне да спи, я слагам до леглото(така че да не стъпи в нея, нали..) да се изпарява (въпросът е да не я забравя). Колкото до яйцата в кутия, май е патент на възрастни хора да оглеждат( няма лошо- има пукнати) и пренареждат- младите грабят и бягат. Веднъж видях един дядо- толкова старателно и невъзмутимо  си пренареди кутийката с яйца, като избираше от други кутии и сортираше, охраната минаваше покрай него- нищо, той даже не се оглеждаше- все едно си беше вкъщи и все едно това беше най- нормалното нещо... Edit: Всъщност не би ли трябвало ако са м или л, всички под етикета с м да са един размер( както и под л)? Не вярвам да е слагал тези от другата цена..или пък?

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 06:34 от Nil desperandum!

# 2 924
Аз не ги поглеждах изобщо, но откакто с купих няколко кутии с по 2-3 счупени, се научих.

Общи условия

Активация на акаунт