Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 509
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 2 925
Тука дали ще ги пускат ? Grinning

# 2 926
  • Пловдив
Само да кажа за нара...че не става тъй лесно както Джейми показва Simple Smile Пробвала съм. Ние си го роним с ръце. Нищо не оцветява.

# 2 927
  • софия
При мен става лесно и съм рахатясала, но го чупя на по-малки парчета, а не на половинки.

# 2 928
Наровете 11 годишният ми син си ги чисти и яде сам и то от няколко години. Аз също съм му намерила цаката и се справям лесно и бързо с роненето. Иначе имаме фреш машина, която е специално за нар и го изстисква перфектно, децата го харесват и чист, и смесен с различни цитруси.

Вчера някой писа, че е взел френски макарони, но не от замразените (те не ни харесват), не ги намерих при Delux нещата, нали там трябва да са?

А балсамикото, което харесвате нали е това тумбестото Delux, (аз винаги взимам от него като го видя и е супер)? Но видях и някакъв балсамико оцет със спрей при италианските неща, обаче и цената, и консистенцята му предполагат по-ниско качества, но ако кажете, че е хубав?!

Погледнах пак днес сетовете за ароматерапия, мисля, че цялата партида е така и просто нямат свещички, грешка на Лидл. Няма да връщам 3-те, които взех за подаръци, ще купя и добавя свещички. Иначе тествах моя - ок си е, но то и няма какво да му има, те си простичко измислени..

Купих пак за подарък комплект за шоколадово фондю + другите два вида шоколад, които ги няма в комплекта. Замислям се за още..

Взех и шоколадът 56% от скреч картата за 1, 59 лв., а днес не спечелих нищо. Нямаше и от чипса, който вчера сгреших, но пък взех някакъв при Delux-a с коричка и морска сол, черен пипер и ок състав.

# 2 929
  • Стара Загора
Чипса с черния пипер много го харесвам. Две вечери подред ядохме хек. Снощи беше намален при нас, децата се учудиха, но си ометоха чиниите.
Дипа с люти чушки е ок, само че едва ли ще успея за 3 дни да го хапна.

# 2 930
Ха Ха, остава само да започнем и да ходим да пазаруваме с лидълски сникърси... Joy
Каква е тази машина за фреш от нар? Simple Smile
Макароните делукс- френските- не са ли охладени?

# 2 931
Аз като някоя баба вече си отварям кутийката с яйцата и си ги оглеждам ....защото един ден награбих едни в бързината и след малко се усещам,че ръката ми нещо е мокра и лепне- като погледнах те повече от 5 яйца бяха смазани и изтекли в картончето. Все едно някой ги беше изтървал и върнал на стелажа.
Снощи минах и през Младост 3 за ликьорче ,но и там не открих. Като се прибрах изказах възмущението си най-официално през контактната форма на Лидл...ама-ха на луда ще ме правят - има,няма,зареден,незареден
...като го няма във филиала- е хубаво да ми ги зачеркнат от списъка с избрани продукти или да си го свалят от сайта..ако няма да го зареждат навсякъде.  Обикновено,бързо-бързо ги махат изчерпаните неща от приложението, а за ликьорчето- една бележка не могат да сложат - все едно си измислям,че трябва да го има ...и ако се появи другата седмица със старата цена- луди ще ги направя от оплаквания.

# 2 932
Макарони - незамразени, писах вчера, че съм взела- стоят в хладилната витрина със седмичните промоции. Не са като на 100 гр.  Сладки, но са прилични. Малко дребни, обаче. Следващият път едва ли ще купя пак, но пък исках да пробвам най-накрая и лидълските, но досега само замразени съм виждала да предлагат.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 09:31 от fenyx

# 2 933
  • sofia
Привет, аз вчера в Слатина не намерих подложката, но от спортните долнища имаше много, както и от тавичките и шприцовете.

Не намерих и комплекта за арома, къде беше поставен, бях с детето и бързах, нищо не свърших.

Днес пак ще ходя, балсамико искам да взема.

# 2 934
  • sofia
Тука дали ще ги пускат ? Grinning

Представяш ли сииии хахахах

# 2 935
На мене цяло лято ми излизат постове в Гугъл за тия сникърси ..че се били изчерпали в Англия и ги продавали на безбожни цени в eBay. Joy

https://www.thesun.co.uk/fabulous/11998487/savvy-shoppers-sellin … ark-online-trend/

# 2 936
За кво са ти....кат влезеш с тях в магазина, постоянно да те питат къде е ликьора   и кога ще го заредят JoyJoyJoy

# 2 937
Вчера взех анцузи за цялото население вкъщи. ММ го одобри и му заспа  .. синкото - дебело му било, нам си кво... не знаел дали му харесва.
на мен са ми къси ръкавите и крачолите Sad , а така си харесах зеленото комплектче... Но ще връщам.

# 2 938
Майки, веднага го фиксирах оцета, благодаря 🤗 Много ми върви зимата със зелени салатки, синьо сиренце, запечен сусам и ала бала.
За липсващите стоки, само да ви кажа - свиквайте. Сами виждате и четете какво става с този вирус - карантини, болни, затваряне на райони в чужбина и тн., тепърва ще има трудности с производства и доставки.
Дано да греша де.

# 2 939
Мен колегите отдавна ме бъзикаха за тези сникърси Joy  Не бих си ги купила, но още ме е яд за онези от рециклирана пластмаса.

Аз честно казано не мисля, че ще има проблеми с доставките заради вируса. По-скоро ще са други причините. Няма как да стане по-"страшно" от пролетта, когато всичко беше ново за всички ни. Дори тогава тировете си пътуваха. Дано съм права.

А щом никой не се е похвалил да надига чашка с ликьор, значи явно в цялата страна го няма. Жалко. Ще го дебна за подарък аз.

Общи условия

Активация на акаунт