Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 011
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 940
Много съм недоволна от днешното пазаруване. Взех от плешката и пилешкото с купони, маслини и какво излезе? Пилешкото не било от това с купони, а на редовна цена, купонното отдавно свърши (бяхме към 13 часа в магазина) плешката не ми излизаше с отстъпка. Купоните всички са ми активирани, маркирах Лидл плюс картата няколко пъти, е - не можа да зацепи. Касиерката каза, че трябва деинсталирам приложението. Понеже таргета ми беше мръвка, та взех едно пилешко на редовна цена. За какво се разкарвах изобщо? Безобразие!
Не знам за изчезването, но на всяка стока в магазина има обозначение, че е към приложението.  И аз още не мога да му свикна.

# 2 941
За липсващите стоки тук първоначално, много преди да има приложението, когато почнах по-често да пазарувам от Лидл, доста мрънках и аз, после им свикнах на политиката и вече отивам с нагласата, че ако е нещо в оферта- може да го няма и да взема заместител (ако ми върши работа, не непременно и преценявайки доколко си заслужава последния цената). Но за офертните стоки почвам да се чудя възможно ли е да има някакъв определен обем, зададен за цялата верига и като свършат наличностите да се изчаква да мине кампанията, за да заредят отново стоката на редовната ѝ цена... (твърде вероятно е, ако са договорили с доставчици отстъпки в х% и за хх количество)

# 2 942
Майки, веднага го фиксирах оцета, благодаря 🤗 Много ми върви зимата със зелени салатки, синьо сиренце, запечен сусам и ала бала.
За липсващите стоки, само да ви кажа - свиквайте. Сами виждате и четете какво става с този вирус - карантини, болни, затваряне на райони в чужбина и тн., тепърва ще има трудности с производства и доставки.
Дано да греша де.
То това е ясно ,че ще се случи ..но поне могат да напишат като друг път,че има проблем с доставките на една бележка,да го махнат от приложението ....това не е стока,която зареждат по 2-3 бройки и да се изчерпа в 9 сутринта ,в 2-3 големи магазина.

# 2 943
Ако говориш за ликьора, мисля, че ще го заредят по късно. Но винаги може да се пита в контактната форма.

# 2 944
За ликьора, както и за сета, който беше в малко бройки на повечето места, явно, ако в централния склад са били малко доставените бройки е нормално да има после малко и по филиалите. Ние не знаем какво пристига и в какви количества тук. Някои неща възможно ли е да са остатъчни непродадени количества от чужбина?... едва ли обаче можем да разберем от когото и да е било, дори и от служител на Лидл (поверителност на фирмена политика), само можем да предполагаме.

# 2 945
  • софия
Лидл да не са започнали да плащат на служителите си в стикита?
Скрит текст:

# 2 946
Аз не съм стигнала още до магазина да видя за ликьор, а и не ми се спешен, имам една бутилки от Великден още. Миналата година обаче бях забелязала, че дори нещо да се появи в сайта ако го няма в брошурата е възможно и по-късно да се появи в магазините. Така чаках сиропа за кафе и се ядосавах, че го има в сайта, но не и магазина. Когато се появи в брошурата, тогава го заредиха. Само аз ли имам такова наблюдение, защото ми се вижда логична причина да го няма още?

# 2 947
Може ли снимка на арома сета, но изваден от кутията?
Flowers Hibiscus

# 2 948
zvаnchе, а на всички нормални клиенти се говори как за малка разлика в стотинки от сумата за пазаруване не се дава втора, трета и т.н. фигурка. Служителите били проверявани и глобявани, ако не спазват регламента на играта/акцията/томболата.

# 2 949
Ще повторя въпроса си от вчера.Дали някой знае колко пъти в годината пускат хлебопекарни.Тази година имаше март и юли.Мисля си сега ноември дали ще пуснат пак.

# 2 950
  • в кукувиче гнездо
Някой пробвал ли е от делукс предложенията сосовете с хрян и по-специално този с портокал?

# 2 951
Всичките са сладникави.

# 2 952
  • в кукувиче гнездо
Идеята ми е на брускети с пушена или маринована риба да ги ползвам, та за това им се чудя още дали ще се връзват.

# 2 953
Лидл да не са започнали да плащат на служителите си в стикита?
Скрит текст:
Един мъж от охраната в Лидл беше постнал обява в сайта на града ни, че продава 15 бройки стикита за 0.80 лева всяко. И от хигиенни съображения ги продава неразопаковани. Хвана ме жал, признавам си.
И поредното оплакване- освен, че нямаме много неща от софийските магазини, дори в брошурата не успях да открия балсамовия оцет от Модена в тумбестото шише.

# 2 954
Хлебопекарна имаше май пак сега септември, но честно казано не помня графика кога я пускат. Последните години зачестиха, преди беше само пролет и есен.

Общи условия

Активация на акаунт