Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 016
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 955
Аз като питах за ликьора, също казаха, че най-вероятно не е пристигнал. Все пак още един месец е в прИмоция. Няма начин да ни подмине.
За фондю-то се чудя, дали може и със сирена да се ползва, все пак не е от "онези" електрическите.

# 2 956
Слабо е фондюто за шоколад да се ползва за сирене (не че имам за шоколад, но знам че тези са си само за шоколад).

# 2 957
  • София
Аз като питах за ликьора, също казаха, че най-вероятно не е пристигнал. Все пак още един месец е в прИмоция. Няма начин да ни подмине.
За фондю-то се чудя, дали може и със сирена да се ползва, все пак не е от "онези" електрическите.
Ако сирената се подготвят предварително и се използва само за сервиране става.

# 2 958
Отговориха ми от горещата линия на Лидл,че не е доставен ликьора и не знаят кога ще бъде доставен. С много извинения и вашето мнение е важно за вас. Всъщност ,сега чак ,като казахте обърнах внимание,че крайната дата е Коледа за тези Делукс неща ... и се поуспокоих. Но все пак ,трябва да го махнат от приложението ,поне докато го заредят ...кой знае кое още въобще не е стигнало до магазините ....и хората си мислят,че е изчерпано.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 12:49 от paulieM

# 2 959
Някои има ли впечатления от миксера? Интересува ме само с тестото как се справя?

# 2 960
Толкова ли е пък хубав този ликьор?
 (Не съм особен почитател на такива неща, но Бейлис харесвам и този от любопитство бих пробвала, но ако не прилича поне малко, изобщо няма смисъл.)
По повод ликьорите - едно странично питане, да сте виждали някъде ликьор пъпеш?

# 2 961
  • в кукувиче гнездо
Много е хубав ликьора, като на Бейлис е почти. На мен много ми харесва, ще взема щом го заредят.
В миналата брошура имаше чедър с боровинки и с кайсии, но в магазините така и не заредиха. Дано го пуснат скоро, защото е страхотен.

# 2 962
Щом прилича на Бейлис за тази цена бих го пробвала. Така пробвах макароните от Лидл, въпреки че съм фен на едни, за които вече писах. Имам предвид, поне да са сходни, ясно е, че няма как да са същите, но да не е поне разочароващ вкус...
От Deluxe бих взела пак крем сиренето с трюфели, чипса със сол и черен пипер, за това с лютите чушки- за 3 дни ми е множко все пак да се справя, ще видя колко ще издържи в хладилник. Не вярвам на 4-тия ден вече да е за кофата, но да не се появи плесен или нещо да се влоши значително на вкус.

# 2 963
  • Бургас
Да споделя:
-филето от хек е намалено на 9,99лв/кг БЕЗ оферти или купони в момента Wink
-свинското джоланче с кожичка пък е намалено на 3,99лв/кг!
-авокадото на бройка и то без Лидл Плюс и ала-бала е намалено на 1,49лв Simple Smile
-едни симпатични торбички с дребни чисти френски картофки са ги намалили наполовина и са по 0,99лв за 1кг

# 2 964
И после “дим да ги няма” 😁, и без приложението.
Да вземат да задържат така цената на лаврака, ама и да зареждат от него.
Авокадото, ако е същото, много хубаво беше, едно хапнах даже директно натурално, неовкусено.

# 2 965
Ние взехме от свинския джолан с кожичката миналата седмица и съм меко казано разочарована. Беше в срок, миришеше странно, после и месото остана с някакъв дъх и само дето си дадох парите.

# 2 966
С какво е по-различен ликьорът Делукс от Кралица Марго, по-хубав ли е?

# 2 967
  • Бургас
Ние взехме от свинския джолан с кожичката миналата седмица и съм меко казано разочарована. Беше в срок, миришеше странно, после и месото остана с някакъв дъх и само дето си дадох парите.
Не знам, джоланът винаги е бил с по-особен мирис. Миналата седмица взех и го направих на гювеч - стана убийствено вкусно! Сега този се вари и видът и ароматът му са си типичните, с които съм свикнала...

# 2 968
Не знам, джоланът винаги е бил с по-особен мирис. Миналата седмица взех и го направих на гювеч - стана убийствено вкусно! Сега този се вари и видът и ароматът му са си типичните, с които съм свикнала...

В кой бургаски "Лидъл" е това?

# 2 969
Някои има ли впечатления от миксера? Интересува ме само с тестото как се справя?

Доста го обсъждахме.

Общи условия

Активация на акаунт