Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 471
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 895
  • софия
Много е лесно да отделиш зрънцата на нара, но е добре да имаш ръкавици, защото силно оцветява, особено (около) кожичките на ноктите. Ядат се целите зрънца със семчиците.
https://youtu.be/CSqVVRII6KY

# 2 896
Да попитам някой купи ли си от сетовете за аромотерапия и има ли към тях чаена свещ? При мен няма, а от упътването се подразбира, че трябва да има. Подозирам, че може и да е имало, но да са изпаднали, опаковката е с голяма дупка и просто картон. Не е проблем, аз имам, но се чудя. Вероятно обаче са без, защото и 4-те кутии, които купих са без, ще трябва да купя към тях и свещички като ги подарявам.

# 2 897
  • Ст Загора
Да попитам някой купи ли си от сетовете за аромотерапия и има ли към тях чаена свещ? При мен няма, а от упътването се подразбира, че трябва да има. Подозирам, че може и да е имало, но да са изпаднали, опаковката е с голяма дупка и просто картон. Не е проблем, аз имам, но се чудя. Вероятно обаче са без, защото и 4-те кутии, които купих са без, ще трябва да купя към тях и свещички като ги подарявам.
Да имат чаена свещ или имаха преди, купувала съм този сет преди 2 г и си имаше 2 свещи.

# 2 898
Този е, ето и голямата дупка, заради която си мисля, че все пак няма свещ, лесно би изпаднала или взета от небросъвестни клиенти като няма найлонова обвивка:

И на брошурата не се вижда свещ. Аз първоначално реших, че е закрепена някъде при шишенцата, но не. Може би комплектът при предишното пускане е бил друг, щом и две свещички е имало дори.

# 2 899
Здравейте дами, успях да се доредя до спортните долнища за вкъщи и да намеря С, но ми е късо... Понеже до сега не съм връщала нищо от Лидл, как става процедурата, ако изобщо връщат? Само с касова бележка и артикула ли?
Да връщат до 3 месеца. Да класовата и артикула.

А в същия магазин на Лидл от където съм го за купила ли трябва  да го върна или може във всеки?

# 2 900
  • Ст Загора
Тук пише, чаени свещи

Velislava96, може във всеки магазин на Лидл.

# 2 901
И при нас нямаше ликьор (на св Константин и Елена). Купих уиски на ММ, да не съм капо.
От делукса все още няма нищо за мен. Нито поръска за кафе, нито люта паста...абе слабо!
Взех салфетки от промоцията -25%, както и коледни календари за хлапето! Вино за мен, и скреч карта "не печелиш".

# 2 902
Тази поръска за кафе не я видях и аз,имаше горещи шоколади,два вида май и чайове.
Струва ли си ,искам силен аромат .
Изобщо има ли някой ,който в момента си пие ликьора?

# 2 903
nasito8988, да, пише, то и на кутията пише, но няма, затова реших да пиша и питам тук. Не може да съм чак такъв карък и да взема цели 4 кутии без свещи, че и по две вътре уж! А и ходих сравнително рано днес и видимо липсваше от общото кашонче 1 опаковка, освен ако този, който я е взел не е обрал всички свещи от другите. Simple Smile Но и пак казвам, не виждам как и къде биха били сложени, ако има, без да паднат от дупката, затова си мисля, че е по-скоро някаква грешка. Може и да питам по телефона, че тези дни не мисля да ходя до магазина, за да ги погледна пак, надявам се и тук все пак някой да пише. Не че нещо ще се промени..

# 2 904
nasito8988, да, пише, то и на кутията пише, но няма, затова реших да пиша и питам тук. Не може да съм чак такъв карък и да взема цели 4 кутии без свещи, че и по две вътре уж! А и ходих сравнително рано днес и видимо липсваше от общото кашонче 1 опаковка, освен ако този, който я е взел не е обрал всички свещи от другите. Simple Smile Но и пак казвам, не виждам как и къде биха били сложени, ако има, без да паднат от дупката, затова си мисля, че е по-скоро някаква грешка. Може и да питам по телефона, че тези дни не мисля да ходя до магазина, за да ги погледна пак, надявам се и тук все пак някой да пише. Не че нещо ще се промени..
Можеш да ги върнеш ако си ги взела без свещи.

# 2 905
  • Ст Загора
Тази поръска за кафе не я видях и аз,имаше горещи шоколади,два вида май и чайове.
Струва ли си ,искам силен аромат .
Изобщо има ли някой ,който в момента си пие ликьора?
за поръската, вззимала съм нищо особено. Изхабих я, но не си струва сподед мен.

# 2 906
В моят комплект също няма свещи.

# 2 907
The Stranger, а как ще докажа, че е нямало? Здраве да е..
Lady Vengeance, все повече си мисля, че е някаква грешка на Лидл - дали обаче в указанията и описанието, или при опаковането..

# 2 908
Миналата година мисля, че имаше чопъри (ако не се лъжа) които нямаха упътване на бг и ги изтеглиха...та случват се и грешки явно.
Сиси, няма да искат да им доказваш нищо...

# 2 909
Някой от Пловдив да се включи и сподели,в кой от магазините има от така желания ирландски ликьор?🙄

Общи условия

Активация на акаунт