Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 483
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 880
Мога ли да помоля за снимка на рецептата за бисквитките (от печатите)? BlushЩе се зарадвам и на сполучлива рецепта за щприц сладки...

# 2 881
  • софия
Днес за 3ти път ще ходя да Лидл. Загубила съм тренинг и не виждам какво има. Искам печати за сладки.

# 2 882
По тема бисквити- днес взех от суровия калифорнийски бадем да видя дали ще се справи малкия ми чопър с тях (изостанали банани правя на сладки с ябълково, бадемово брашно или подобни комбинации, няма рецепта- импровизирам).
П.п. Стана, нарочно само не ги направих на брашно, а на по-едри парченца. Вкусен е и суров този бадем. Станаха много приятни бананово-бадемово сладки.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 18:08 от fenyx

# 2 883
  • София
Аз си намерих силиконова подложка и вече съм доволна. От Лидъл ми писаха, че щели да обърнат внимание на колегите за тези неща. Шприцовете днес имаше към 10 бройки в Дружба, само аз и още една жена си взехме. Не знам, май не спадат към неистовия интерес.

# 2 884
  • софия
Рецептата за бисквитите от печатите 🤪

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 18:17 от zvаnchе

# 2 885
  • София
Мога ли да помоля за снимка на рецептата за бисквитките (от печатите)? BlushЩе се зарадвам и на сполучлива рецепта за щприц сладки...
zvanche е пуснала рецепта и е добра, но ако ги правиш трябва да са много студени, зимата е удобно ,защото се изваждат навън, за да замръзнат, трябва да са "вкочанени от студ"  много е маслото и това се прави точно заради него и се  пече  на малко по- високи градуси, за да може да ги грабне топлината на фурната, за да не се разлеят и да загубят формата си/печатите . По желание може и да се слепят с крем, две по две.
Скрит текст:
тези са с релефната точилка и още едни с печати
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 18:00 от marchеva14

# 2 886
  • Стара Загора
Eдна от тесните етажерки купих  намалена с  30 %, който търсеше да ми пише да му пратя

# 2 887
Здравейте дами, успях да се доредя до спортните долнища за вкъщи и да намеря С, но ми е късо... Понеже до сега не съм връщала нищо от Лидл, как става процедурата, ако изобщо връщат? Само с касова бележка и артикула ли?

# 2 888
  • Ст Загора
Здравейте дами, успях да се доредя до спортните долнища за вкъщи и да намеря С, но ми е късо... Понеже до сега не съм връщала нищо от Лидл, как става процедурата, ако изобщо връщат? Само с касова бележка и артикула ли?
Да връщат до 3 месеца. Да класовата и артикула.

# 2 889
  • In transit
При мен е скука, освен за уиски, няма за какво да отида. Казвайте какво си купувате, току виж си харесам нещо 😸
Има от хубавия оцет балсамико. Да не пропуснеш да го уважиш. Grinning

# 2 890
Нарът наистина много хубав. Детето изяде и двата с кеф. Пак ще взема..благодаря че казахте за него.

# 2 891
  • София
А му се чудех 5 минутен,да взема или не.

# 2 892
Аз не знаех как се избира. Викам да не е неузрял. Ама хубав си беше...свеж и нескапан ☺

# 2 893
  • Мадрид / София
Купих коледни сладки и с това приключвам с коледните лакомства. Къпих подправки, свинско на парченца (за винен кебап), маслини и още други дреболии, една тавичка, хелоуински желатинови  очички и отидоха сума пари. Трябва да избягвам посещението на този магазин.
Исках да видя горнища суитчери и спортна рокля ама нямаше дамски. Само детски. Толкоз за днес.

# 2 894
  • София
Даже не знам как се яде нар. Само на сок съм го яла Joy

Аз с един бърз въпрос, че съм тръгнала за Лидл. Виждала съм, че имат туршия. Хубава ли е?

Общи условия

Активация на акаунт